ΤΟ “ΘΡΙΛΕΡ” ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ Pfizer

ΤΟ “ΘΡΙΛΕΡ” ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ Pfizer

Πρόσφατα, η οργάνωση ICAN (Informed Consent Action Network – Δίκτυο Δράσης για τη Συναίνεση κατόπιν Ενημέρωσης) ανακοίνωσε ένα ανησυχητικό γεγονός σχετικά με το εμβόλιο COVID της Pfizer:

“Ο FDA διαβεβαίωσε το κοινό ότι θα παρέχει διαφάνεια για οποιοδήποτε εμβόλιο COVID-19 εγκρίνει. Αυτή η υπόσχεση θα περιλάμβανε σίγουρα την ενημέρωση του κοινού για το τι περιέχει το φιαλίδιο που εγχέεται στα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων.”

Παρ’ όλα αυτά, ο FDA επέλεξε να αποκρύψει από το κοινό ένα συστατικό που αποτελεί το μοναδικό υγρό συστατικό του συμπυκνωμένου περιεχομένου των φιαλιδίων των εμβολίων Pfizer!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ICAN:

“Κατά την αδειοδότηση του εμβολίου της Pfizer, ο FDA ενέκρινε να δοθεί στο κοινό ένα ενημερωτικό δελτίο, το οποίο περιλαμβάνει κατάλογο των συστατικών του εμβολίου. Παραδόξως, ο κατάλογος αυτός δεν αναφέρει κανένα μυστικό συστατικό. Ποιο είναι το μυστικό συστατικό; Κανείς δεν γνωρίζει εκτός από την Pfizer και τον FDA. Στην τεχνική τεκμηρίωση που δεν προορίζεται για διανομή στο ευρύ κοινό, ο FDA αποκάλυψε ότι αυτό το μυστικό συστατικό αποτελεί περίπου το 22% του αραιωμένου περιεχομένου του φιαλιδίου (0,45 mL από 2 mL), αλλά απέκρυψε πλήρως το όνομα του μυστικού συστατικού”.

“Οι δικηγόροι της ICAN επικοινώνησαν αμέσως με τον FDA και ζήτησαν την άρση της διαγραφής. Ωστόσο, ο FDA αρνήθηκε να το πράξει χωρίς επίσημο αίτημα. Ως εκ τούτου, η ICAN, μέσω των δικηγόρων της, υπέβαλε επίσημο αίτημα στον FDA να αποκαλύψει την ταυτότητα του μυστικού συστατικού”.

Μετά από όλα αυτά, ο FDA αποφάσισε να αποκαλύψει το κρυμμένο συστατικό!

Πλέον, στο εν λόγω έγγραφο, στον πίνακα των σελ. 7-8, δεν υπάρχει καμία διαγραφή, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Ποιο ήταν λοιπόν το περίφημο συστατικό, το οποίο τόσο επιμελώς μας έκρυβαν και χρειάζονταν επίσημο αίτημα και επίκληση του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) για να το αποκαλύψουν; Κατά τον FDA, τίποτα άλλο παρά αγνό και αθώο… νεράκι του Θεού!!!

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η… αποκάλυψη γέννησε περισσότερες απορίες απ’ όσες έλυσε, καθώς εύλογα αναρωτιέται κανείς, για ποιο λόγο το νερό να κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό! Η οργάνωση ICAN εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία καταγγέλλει ότι ο FDA “παίζει παιχνίδια” με την ενημέρωση του κοινού για τα εμβόλια COVID:

“Αποκαλύπτοντας αυτό το συστατικό, ο FDA αποκάλυψε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται.

Εάν προσπαθεί να αποκρύψει από το κοινό την ύπαρξη “νερού” στο εμβόλιο της Pfizer, τι άλλο επιδιώκει να αποκρύψει από το κοινό; Και τι μέτρα λαμβάνει ο FDA όταν προσπαθεί να αποκρύψει από το κοινό πληροφορίες που είναι πραγματικά επιζήμιες για τα συμφέροντα ή τη φήμη του;”

Επειδή όμως όλη αυτή η ιστορία είναι πραγματικά πολύ περίεργη, τα “Μαντάτα Από Έξω” αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε με επιστημονικό συνεργάτη μας (ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος), με το εξής απλό ερώτημα:

“Υπάρχει περίπτωση ο FDA να ψεύδεται (πάλι) και το κρυφό συστατικό να μην είναι νερό αλλά κάτι άλλο, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει κρυφό;”

Κατά την άποψή του, είναι λογικό στη λίστα των συστατικών του συμπυκνωμένου φιαλιδίου να υπάρχει και κάποιος διαλύτης και κανένα άλλο από τα αναφερόμενα συστατικά δεν είναι διαλύτης, εκτός από το “νερό”. Είναι όμως το νερό ο κατάλληλος διαλύτης για τα συγκεκριμένα νανολιπίδια;

Το κύριο νανολιπίδιο που περιέχεται στο φιαλίδιο της Pfizer είναι το ALC-0315. Πρόκειται για ένα συστατικό, με το οποίο ασχοληθήκαμε και πάλι πρόσφατα, καθώς, όπως ανέδειξε στην ένορκη κατάθεσή της η στρατιωτική γιατρός Δρ Λονγκ, πρόκειται για ένα επικίνδυνο τοξικό υλικό, το οποίο “δεν έχει πιστοποιηθεί πλήρως για ιατρικές εφαρμογές” και προορίζεται μόνο “για ερευνητική χρήση”.

Προσπερνάμε το γεγονός ότι ο FDA δεν απέκρυψε το τοξικό ALC-0315 και επέλεξε να αποκρύψει το… νερό, και πάμε να δούμε αν το νερό είναι ο κατάλληλος διαλύτης για το ALC-0315.

Στη σελίδα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ALC-0315, όπου αναφέρονται και οι μέθοδοι και τα μέσα διάλυσής του, το “νερό” υπάρχει μόνο σαν τελικός διαλύτης, ως φυσιολογικός ορός!

Αντίθετα, βλέπουμε ότι ο πρώτος διαλύτης του ALC-0315 πρέπει να είναι λιπόφιλος και συγκεκριμένα η ουσία DMSO (dimethyl sulfoxide – σουλφοξείδιο του διμεθυλίου). Πρόκειται για μια ουσία η οποία έχει αποδειχθεί εργαστηριακά ότι έχει τοξική επίδραση στα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα αιμοπετάλια και τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων!

Επιπλέον, το DMSO είναι εξαιρετικά εύφλεκτο και ακόμα και η εξατμισμένη ουσία μπορεί να σχηματίσει εύφλεκτα μίγματα με τον αέρα.

Είναι όντως έτσι; Χρησιμοποιείται πράγματι μια ουσία όπως το DMSO στην παρασκευή του εμβολίου και βρίσκεται στα φιαλίδια με το συμπυκνωμένο εμβόλιο; Μόνο η Pfizer και ο FDA το γνωρίζουν.

Και, όπως φαίνεται, θα χρειαστεί πολύ πιο ισχυρή πίεση από την επίκληση του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) για να το αποκαλύψουν…

ΠΗΓΗ

oimos-athina

Share this post