ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ! ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ – ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ

ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ! ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ – ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ

Μέσα σε απόλυτο πέπλο σιωπής από τα ΜΜΕ –«εθνικόφρονα» και «ακροδεξιά» κι αριστερά- ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία εις βάρος του αρχιπαρακρατικού του Ρουβίκωνα, Γιώργου Καλαϊτζίδη! Η δίωξη αφορά τη δολοφονία ενός 36χρονου Αιγύπτιου διακινητή ναρκωτικών, γνωστού με το ψευδώνυμο «Χαμπίμπι», που έγινε τον Ιούνιο του 2016 στα Εξάρχεια.

Το θύμα είχε δολοφονηθεί με πέντε σφαίρες στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού κι έναν μήνα αργότερα ανέλαβε την ευθύνη κάποια παρακρατική οργάνωση-φάντασμα, ονόματι «Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων», η οποία ήταν «μιας χρήσεως» και ουδέποτε επανεμφανίστηκε.

Το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας είχε βάλει εξ’ αρχής στο στόχαστρο τον Καλαϊτζίδη, καθώς λίγο πριν τη δολοφονία του «Χαμπίμπι» είχε περιγράψει με επιστολή του στον γνωστό παρακρατικό διαδικτυακό βόθρο μια επίθεση με μαχαίρι που είχαν δεχθεί από τον Χαμπίμπι αυτός και δύο «σύντροφοι» – χωρίς βεβαίως να εξηγήσει το λόγο της επίθεσης, ο οποίος προφανώς είχε να κάνει με τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Της καταγγελίας, ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στα Εξάρχεια της λεγόμενης «πολιτοφυλακής των Εξαρχείων», όπου φαίνονταν καθαρά στην κάμερα πιστόλια και αυτόματα τα οποία κρατούσαν κουκουλοφόροι.

Προφανώς, ο «Χαμπίμπι» ανήκε σε αντίπαλη συμμορία διακίνησης ναρκωτικών και δολοφονήθηκε για να τα μαζεύει η συμμορία του από τα Εξάρχεια και να περάσει ο ολοκληρωτικός έλεγχος της διακίνησης των ναρκωτικών στις εγκληματικές συμμορίες των παρακρατικών, που εμφανίζονται υπό το πολιτικό προσωπείο του κομμουνισμού!

ethnikismos.net

Share this post