Το κυνήγι για τους «διαφυγόντες από τη Νέα Υόρκη» είναι απόλυτη απόδειξη ότι το Covid-19 δεν είναι «συνηθισμένη γρίπη» – η Αμερική μετασχηματίζεται σε μια ζώνη πολέμου

Το κυνήγι για τους «διαφυγόντες από τη Νέα Υόρκη» είναι απόλυτη απόδειξη ότι το Covid-19 δεν είναι «συνηθισμένη γρίπη» – η Αμερική μετασχηματίζεται σε μια ζώνη πολέμου

Η πόλη της Νέας Υόρκης μετατρέπεται σε ζώνη πολέμου, όπως αναφέρει το Zero Hedge σε αυτή τη σημαντική νέα ιστορία , το σύστημα της 9/11 αντιμετωπίζει μια επίθεση καθώς ο ιός χτυπά πάνω από 700 αξιωματικούς του NYPD, ενώ περισσότεροι από 4.000 περισσότεροι αστυνομικοί στην πόλη είναι άρρωστοι , ένα εκπληκτικό 11% του συνόλου της δύναμης, και τώρα η Νέα Υόρκη κυνηγάει το Ρόουντ Άιλαντ με την Εθνική Φρουρά που πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα ψάχνοντας για κατοίκους της Νέας Υόρκης που μπορεί να έχουν “ξεγελάσει”το υγειονομικό σύστημα.

Η πόλη της Νέας Υόρκης έγινε γρήγορα το επίκεντρο της επιδημίας των κοροναϊών στις ΗΠΑ, παραλύοντας μια πόλη που είναι διάσημη για την απουσία της, καθώς οι ηγέτες της παρομοιάζουν την κρίση με τον πόλεμο .

Οι πολυσύχναστοι δρόμοι της πόλης, η ακμάζουσα δημόσια συγκοινωνία και ο πυκνός πληθυσμός την καθιστούν μοναδική ευάλωτη στην ταχεία εξάπλωση του COVID-19. Αλλά άλλες πόλεις, προάστια και αγροτικές περιοχές σε ολόκληρο το έθνος θα μπορούσαν να δουν μια παρόμοια θανατηφόρα κατάσταση στο άμεσο μέλλον εάν δεν ληφθούν γρήγορα μέτρα, λένε οι ΗΠΑ σήμερα.

“Η Νέα Υόρκη πλήττεται σκληρά και παίρνουν το χτύπημα πρώτα”, δήλωσε ο Ashish Jha. Ο διευθυντής του Global Health Institute του Χάρβαρντ.

Αυτό που εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη προσφέρει μια περιπτωσιολογική μελέτη για το πώς ο ιός επιτίθεται σε όλες τις πτυχές της ζωής .

Και η Νέα Υόρκη δεν είναι η μόνη μεγάλη πόλη της Αμερικής που τώρα περνάει από μια μεγάλη κρίση εξαιτίας της κατάρρευσης της επιβολής του νόμου λόγω κορωναϊού, όπως αναφέρει ο Wayne Dupree σε αυτή τη νέα ιστορία , ότι το 20% των αστυνομικών του Ντιτρόιτ βρίσκονται τώρα σε καραντίνα με τους ανθρώπους που ζουν εκεί να ανησυχούν για τις μαζικές πολιτικές αναταραχές τις επόμενες μέρες και μερικοί προειδοποιούν για το στρατιωτικό νόμο που έρχεται στην πόλη.

Με όλο και περισσότερα αστυνομικά τμήματα σε ολόκληρη την Αμερική, που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις με αυτά που διέρχονται η Νέα Υόρκη και το Ντιτρόιτ ως αξιωματικοί, συχνά εκτεθειμένοι στο κοινό, εκδηλώνονται κρούσματα κορωναϊού σε ολόκληρη την Αμερική, όπως προειδοποίησε και ο Dupree στην ιστορία του,η αυξανόμενη συσχέτιση εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν και πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τον τρόπο με τον οποίο τα τμήματα θα παραμείνουν ανοικτά όσο ο ιός εξαπλώνεται μεταξύ εκείνων των οποίων η εργασία τους θέτει σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης .

Και τα δύο πρώτα βίντεο παρακάτω εξετάζουν την εξέλιξη της κατάστασης των κοροναϊών στην Αμερική, όπου όλο και περισσότεροι αστυνομικοί αρρωσταίνουν από το Covid-19 ενώ στην πολιτεία της Ρόουντ Αϊλαντ, οι αξιωματικοί έτρεχαν από πόρτα σε πόρτα αναζητώντας Κατοίκους τη ςΝ. Υόρκης, ενώ σταματάνε τα αυτοκίνητα με πινακίδες κυκλοφορίας της Νέας Υόρκης

Και όπως αναφέρθηκε εν συντομία, στο τελευταίο βίντεο που ακολουθεί, ο Mike Adams αναλύει όλα τα τελευταία νέα που αποδεικνύουν ότι ο ιός είναι πολύ χειρότερος από την απλή γρίπη “, με το γεγονός ότι μόνο οι άνθρωποι που είναι από τη Νέα Υόρκη και άλλα «καυτά σημεία» έχουν «κυνηγηθεί» κάτω από μια τεράστια κόκκινη σημαία που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko

Share this post