ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;;; ΣΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;;; ΣΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

“ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ” ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΔΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Τέλεια οργανωμένα, έσβησαν μέσα σε 3 εβδομάδες τα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα σε παγκόσμια κλίμακα. Όλοι χεσμένοι να μην πεθάνουν από τον ιό ενω πεθαίνουν ζωντανοί μέσα σε τέσσερις τοίχους. Ο φόβος έκανε την δουλειά του και μπήκαν καραντίνα από μόνοι τους, τα υπόλοιπα είναι ευκολάκι.
Σας δείχνουν συνέχεια ότι χρειάζονται μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια εικονική, οικονομική κρίση για να σας μαντρώσουν μια για πάντα . Νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με ανθρώπους, δυστυχώς πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχουν τίποτε κοινό με εσάς, σας θεωρούν χειρώτερους και από τα σκουπίδια. Είστε οι σκλάβοι τους που πολεμάνε εδώ και αιώνες με δεκάδες σατανικούς τρόπους. Η επίθεση με τον ιό-19 είναι πραγματικότητα και προιόν εργαστηρίου των παγκόσμιων εργολάβων θανάτου. Ποιος βρίσκεται όμως από πίσω, και γιατί θέλουν να δολοφονήσουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους; Η σέκτα θανάτου ή Κλαμπ 33 με την Καμπάλα μισούν την ανθρωπότητα και υπηρετούν χιλιάδες χρόνια τον Βάαλ τον πονηρό και αόρατο σατανά που χρείαζεται ανθρώπινες ψυχές σε μαζικές θυσίες. Οι θυσίες ανθρώπων γίνονται ίσως εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη μας και όλες οι εξουσίες είναι μέρος τους.
Διαβάστε τι μας δείχνει η φυλάδα των Ροτσιλντ για να καταλάβετε ότι οι δηλώσεις έχουν γίνει δεκάδες φορές μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της πραγματικότητας μας και τώρα που πέτυχαν την κλεισούρα των χορτάτων τετράποδων μας δείχνουν το λουράκι και τα χαμένα δικαιώματα μας..

Να θυμάστε ότι οι Δίδυμοι Πύργοι ήταν η αρχή του μεγάλου μαντρώματος της φάρμας στην σύγχρονη ιστορία, (2020-2001=19) τώρα στην δπλή επίθεση με τον κορωνοιό-19 να ξεχάσετε όλες σας τις ατομικές ελευθερίες. Αυτές που δεν είχατε αλλά πιστεύατε μέχρι στιγμής ότι υπήρχαν. Στον μεσαίωνα ήταν πιο ελευθεροι οι άνθρωποι, αλλά όταν δεν υπάρχει νόηση, αντίληψη και κατανόηση της μεγάλης εικόνας, το σκυλάκι στο λουρί είναι ένα εικονογραφημένο ζωάκι του εξώφυλου και τίποτε άλλο.

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Share this post