Το μακελειό στη Ν.Ζηλανδία τους έδωσε την αφορμή που έψαχναν: Τα πάντα αλλάζουν

Το μακελειό στη Ν.Ζηλανδία τους έδωσε την αφορμή που έψαχναν: Τα πάντα αλλάζουν

Οι αιματηρές επιθέσεις στη Νέα Ζηλανδία θα αξιοποιηθούν ποικιλοτρόπως από τη Νέα Τάξη.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Είτε ήταν στημένο, πράγμα πάρα πολύ πιθανό, είτε όχι, το σίγουρο είναι πως το περιβόητο μακελείο της Νέας Ζηλανδίας που κόστισε συνολικά τη ζωή σε 50 ανθρώπους, έδωσε την αφορμή που για καιρό η Νέα Τάξη έψαχνε για να προωθήσει πολυεπίπεδα το σχέδιό της, για παγκόσμιο μάντρωμα, έλεγχο και υποταγή των ανθρώπων.

Τι κέρδισε;1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η απολυτη αποδειξη οτι το μακελειο στην Νεα Ζηλανδια ηταν Hoax

Λίγες μόνο ώρες από το περιστατικό, εκατομμύρια ήταν αυτοί που είπαν παγκόσμια πως οι διαφορές μεταξύ των θρησκειών μόνο κακό κάνουν, αφού ανέκαθεν υπήρξαν αιτίες αιματηρών πολέμων. Έτσι οι άνθρωποι παγκόσμια ετοιμάζονται για την επερχόμενη πανθρησκεία που θα υπόσχεται το τέλος των θρησκευτικών διαμαχών που χώριζαν για τόσα χρόνια τους ανθρώπους και δεν τους άφηναν να απολαύσουν…την πρόοδο της τεχνολογίας και την ειρήνη.

Για να δεχθούν παγκόσμια τη λύση της πανθρησκείας οι άνθρωποι πρέπει να νιώσουν ότι απειλούνται. Αυτή την αίσθηση δίνουν τέτοια περιστατικά, τα οποία όσο (θα) κορυφώνονται παγκόσμια, κυρίως ανάμεσα σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, θα κάνουν τους πάντες να ζητούν να πάψουν να υφίστανται τα όσα τους χωρίζουν, ώστε να σταματήσουν και οι επιθέσεις.

Έτσι όλοι θα τρέξουν κάτω από τη «στέγη ασφαλείας», της πανθρησκείας,
που θα υπόσχεται ειρήνη αλλά θα οδηγεί στην απόλυτη πνευματική δουλεία, μακριά από την ελευθερία της αλήθειας του Χριστού.

Υπάρχει όμως και τουλάχιστον μια ακόμη αξιοποίηση των φονικών επιθέσεων.

Όπως διαβάσατε στο El, ο μακελάρης, δήλωνε περήφανος λευκός εθνικιστικής και πάνω στο όπλο του έφερε ακόμη και την ελληνική λέξη τουρκοφάγος. Βρήκε λοιπόν η νέα τάξη αφορμή να χτυπήσει κι άλλο τον εθνικισμό και την μεγάλη αλλαγή την εφαρμόζει αρχικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατόπιν όπως σχεδιάζει σε όλο το διαδίκτυο.

Τι αλλάζει

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τη ρητορική μίσους, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει και θα καταργεί από την επόμενη εβδομάδα από την πλατφόρμα του κάθε έκφραση υποστήριξης ή εξύμνησης της λευκής υπεροχής αλλά και εκείνες που τάσσονται υπέρ του διαχωρισμού των φυλών.

O λευκός εθνικισμός και ο λευκός διαχωρισμός είναι θολές έννοιες λέει το Facebook, το οποίο θεωρούσε αρχικά πως ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Ωστόσο, η τελευταία απόφαση φαίνεται να τοποθετεί ρητά τις δυο έννοιες σε ξεχωριστές κατηγορίες.

Από την επόμενη εβδομάδα, οι χρήστες που θα προσπαθούν να δημοσιεύσουν τέτοιο περιεχόμενο θα μεταφέρονται στο Life After Hate, τη σελίδα μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με πρώην εξτρεμιστές που προσπαθούν να απομακρύνουν τους νέους από την ιδεολογία της λευκής υπεροχής. Η νέα πολιτική ισχύει τόσο για το Facebook όσο και για το Instagram, ενώ θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επιβολή της απαγόρευσης αυτής ενδέχεται να αποδειχθεί αμφισβητήσιμη, ιδίως στις Ηνωμένες Πολιτείες του Εθνικοδεξιού Ντόναλντ Τραμπ, όπου το Facebook έχει κατηγορηθεί για διάχυτη αντι-δεξιά προκατάληψη.

Φράσεις όπως «Είμαι υπερήφανος λευκός εθνικιστής» ή «η μετανάστευση καταστρέφει αυτή τη χώρα» θα απαγορευτούν πλέον, δηλώνει το Facebook. Λιγότερο ρητές και «κωδικοποιημένες» εκφράσεις θα αφαιρούνται επίσης κατά περίπτωση.

Όπως αναφέρουν για να είναι σίγουροι ότι το σύστημα θα λειτουργεί αμερόληπτα θα χρησιμοποιηθούν συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και όχι άνθρωποι.

Μάλιστα όπως αναφέρουν θα χρησιμοποιηθεί σύστημα που μέχρι σήμερα έψαχνε για λέξεις και φράσεις-κλειδιά με σκοπό να εντοπίστουν τρομοκρατικές οργανώσεις. Πλέον θα χρησιμοποιείται για να βρεθεί οποιοδήποτε περιεχόμενο εμπίπτει σε «ρητορική μίσους ή εθνικισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους – Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!

Ποιο θα είναι το όριο όμως, μεταξύ του υγιούς εθνικισμού και του «κακού εθνικισμού» ; Αυτό φυσικά και δεν μας το λένε ώστε να μπορούν να καταργούν οτιδήποτε θέλουν με τη δικαιολογία ότι ανήκει στον «κακό εθνικισμό».

Αυτές οι αποφάσεις πάρθηκαν ύστερα από την παγκόσμια έκκληση της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας, Τζακίντα Άρντεν, για την καταπολέμηση της «ρατσιστικής ιδεολογίας» στο διαδίκτυο. Η ίδια μάλιστα έκανε και μια ακόμη έκκληση σχετικά με τη νομοθεσία για την οπλοκατοχή, λίγες ημέρες αφότου ο Ματέο Σαλβίνι νομιμοποίησε την οπλοκατοχή στην Ιταλία και τροποποίησε τους νόμους που αφορούν την αυτοάμυνα ώστε να ενεργούν κατά του δράστη και όχι του αμυνόμενου όπως συμβαίνει για παράδειγμα στη χώρα μας!

Στο σημείο αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε και το νέο νομοσχέδιο που καταργεί την ελευθερία στο διαδίκτυο και για το οποίο πρώτο το El.gr σας ενημέρωσε:

«Πέρασε» νομοσχέδιο ΣΟΚ που αλλάζει το διαδίκτυο – Στο «στόχαστρο» ΚΑΙ το el.gr – Η προειδοποίηση του Δημοσθένη Λιακόπουλου από το 2007 (ΒΙΝΤΕΟ)

Επομένως όχι μόνο χτυπούν την ανεξάρτητη και ελεύθερη ενημέρωση, αλλά ταυτόχρονα και την ανεξάρτητη έκφραση ιδεών και απόψεων με πρόσχημα την «ρητορική μίσους» και τον «ρατσισμό».

Ταυτόχρονα, οι μετανάστες θα μπορούν να λένε ότι θέλουν χωρίς κανέναν απολύτως πρόβλημα αφού είναι οι «παρεξηγημένοι» της υπόθεσης. « Το είμαι λευκός και είμαι περήφανος» θα απαγορεύεται, ενώ το αντίστοιχο «Είμαι μαύρος και είμαι περήφανος», θα επιτρέπεται. Όποιος λέει είμαι straight θα προσβάλλει τους ομοφυλόφιλους αλλά όποιος λέει είναι ομοφυλόφιλος δεν θα θεωρείται ότι προσβάλει τους straight.

Το περιστατικό στη Νέα Ζηλανδία και τα πατήματα που βρήκε η Νέα Τάξη από αυτό, μας φέρνει στο μυαλό το εξής: Τον τρόπο με τον οποίο δαιμονοποιήθηκε η έννοια του πατριωτισμού και του εθνικισμού στην Ελλάδα μέσω της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το μαστιγωμα της επιφανειας στην πληροφορια …

Παλαιότερα όταν κάποιος είχε μια Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του, ήταν πατριώτης. Οι αριστεροί δεν είχαν να του προσάψουν κάτι. Τώρα είναι «χρυσαυγήτης». Αν φορούσες μια μπλούζα με κάποιο Ελληνικό σύμβολο ή εν γένει ελληνικό περιεχόμενο, ήσουν πατριώτης, τώρα είσαι φασίστας και χρυσαυγήτης.

Ποιος φταίει για αυτό αν όχι η Χρυσή Αυγή που καπηλευόμενη τα σύμβολα της Ελλάδας, όπως η Ελληνική σημαία, ο μαίανδρος κτλ, έκανε και είπε ορισμένα πράγματα που οδήγησαν στην ταύτιση των εννοιών «φασίστας» και «πατριώτης/εθνικιστής»;

Η παραπάνω αναφορά είναι τροφή για σκέψη.

Έτσι, ο κλοιός γύρω από την ελευθερία μας στενεύει παγκόσμια όλο και περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου, είναι πως αν θυμόμαστε τον Χριστό και τα όσα μας είπε για την ματαιότητα του ψεύτικου κόσμου τον οποίο αντιλαμβανόμαστε, θα είμαστε ελεύθεροι ακόμη και αν η Νέα Τάξη έχει επιβάλλει φριχτά μέτρα ελέγχου και καταστολής παγκόσμια.

Αρκεί να μην Τον ξεχνάμε και να Του μιλάμε.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

el.gr

Share this post