Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για ΠΟΛΕΜΟ στον Βορρά – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κρίσιμες στιγμές – ΒΙΝΤΕΟ./Μήνυμα Μεντβέντεφ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ σύρραξης: «Καιρός να κλείσουν πρεσβείες, θα κοιταζόμαστε από διόπτρες ΟΠΛΩΝ»

Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για ΠΟΛΕΜΟ στον Βορρά – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κρίσιμες στιγμές – ΒΙΝΤΕΟ./Μήνυμα Μεντβέντεφ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ σύρραξης: «Καιρός να κλείσουν πρεσβείες, θα κοιταζόμαστε από διόπτρες ΟΠΛΩΝ»
Τι θα γίνει με τα Κράτη του Βορρά;;;

Όπως είδαμε για πρώτη φορά ενεργοποιείται η Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της συλλογικής άμυνας ως απάντηση στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ύστερα από την έκτακτη σύνοδο των κρατών μελών κατά την οποία ο Γενς Στόλτενμπεργκ, μίλησε σε σκληρή γλώσσα κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας, αφού ανακοίνωσε την ανάπτυξη πρόσθετων ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, ενώ η Δύση λέει πως θα στείλει όπλα στην Ουκρανία.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί μεταφέρουν έξτρα εξοπλισμό στην Βαλτική, σε Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία.

Αυτές οι τρεις χώρες έχουν αντιαεροπορικά συστήματα που μπορούν να πλήξουν από κοντά ρωσικούς πυραύλους με το που θα απογειωθούν και έχουν και πυραύλους εδάφους-εδάφους για να πλήξουν ρωσικούς πυραύλους στο έδαφος, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως συνορεύουν με την Ρωσία.

 

 

 

Τα κλίμα είναι ιδιαιτέρως τεταμένο!!!

Δείτε στο βίντεο να καταφθάνουν στην Βαλτική βρετανικά στρατεύματα:

 

photo facebook 

 

el.gr

Μήνυμα Μεντβέντεφ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ

σύρραξης: «Καιρός να κλείσουν πρεσβείες, θα

κοιταζόμαστε από διόπτρες ΟΠΛΩΝ»

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ! Διεθνοποιείται η σύρραξη στην Ουκρανία.

«Παγώνει» το μήνυμα του αναπληρωτή προέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Μόσχας και πρώην προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφορικά με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία!

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποίησε ευθέως ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ τα δυτικά κράτη ότι ίσως είναι η ώρα να διακοπούν ΕΝΤΕΛΩΣ οι διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση!

Αυτό φυσικά θα έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ πιο εύκολο ξέσπασμα μίας παγκόσμιας σύρραξης!

Συγκεκριμένα, ως απάντηση στις κυρώσεις που πήραν και που σχεδιάζουν να πάρουν οι δυτικοί, ο Ρώσος αξιωματούχος είπε:

«Η επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία θα συνεχιστεί στο σύνολό της μέχρι να επιτευχθούν όλα τα αποτελέσματα που υπέδειξε ο Πρόεδρος της Ρωσίας. Η Ρωσία θα απαντήσει στις κατασχέσεις ρωσικών κεφαλαίων. Είναι καιρός να βάλουμε λουκέτο τις πρεσβείες, να διακόψουμε διπλωματικές σχέσεις και να συνεχίσουμε τις επαφές κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον μέσα από κιάλια και διόπτρες όπλων».

Η δήλωση αυτή θεωρείται ακόμα και έκπληξη καθώς ο Μεντβέντεφ θεωρείται ως ένα από τα πιο “φιλελεύθερα” μυαλά στη ρωσική πολιτική και είναι ένα δείγμα του πόσο αποφασισμένη είναι η Ρωσία να μην υποχωρήσει σε ό,τι αφορά την ασφάλειά της.

Νωρίτερα ο ίδιος είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο η Ρωσία να επαναφέρει την θανατική ποινή.

el.gr

Share this post