Το ξαφνικό τέλος του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι κοντά – Πρώην χρηματιστής προειδοποιεί “Είμαστε σε μέρες τέλους εδώ” καθώς…

Το ξαφνικό τέλος του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι κοντά – Πρώην χρηματιστής προειδοποιεί “Είμαστε σε μέρες τέλους εδώ” καθώς…

…. τα ψέματα και η απελπισία από τον Μπάιντεν

και τους δυτικούς ηγέτες γίνονται όλο και πιο

βαθιά .

Με τη Sarah Westall της SarahWestall.com για το All News Pipeline

Όλοι γινόμαστε μάρτυρες ψεμάτων και προπαγάνδας όπως ποτέ άλλοτε. Είναι πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Δύση έχουν μετατραπεί σε μια πλήρη μηχανή προπαγάνδας, που τροφοδοτείται από τις μαριονέτες των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Όταν πρόκειται για πόλεμο και οικονομική κατάρρευση, είναι ακόμη πιο σημαντικό να έχουμε πηγές πληροφόρησης που δεν μας τροφοδοτούν με ψέματα ή με μια αφήγηση που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ και όχι την αλήθεια.

Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι η αύξηση των στρατευμάτων της Ρωσίας ήταν η απάντηση στα 125 χιλ. στρατεύματα που τοποθέτησε η Ουκρανία στα σύνορά της με τη Ρωσία; Φυσικά δεν το ακούσατε αυτό στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, επειδή θέλουν να πιστεύετε ότι η Ρωσία είναι ο μόνος υποκινητής του πολέμου. Αν και δεν ισχυρίζομαι ότι η Ρωσία είναι εντελώς αθώα και ακόμη περισσότερο, είναι σημαντικό να μην είμαστε αφελείς, είναι επίσης σημαντικό να βρούμε πηγές πληροφόρησης που μπορούν να κάνουν ζουμ και να δουν ολόκληρη τη σκακιέρα και να μοιραστούν την άποψή τους με ειλικρίνεια όπως την βλέπουν.

Στο τελευταίο βίντεο στο τέλος αυτής της ιστορίας είναι η τρέχουσα εκτίμηση του Harley Schlanger για το τι συμβαίνει διεθνώς και με την οικονομική κατάρρευση της Δύσης. Επικοινωνεί μια ευρύτερη προοπτική, και το σημαντικότερο, μια διαφορετική προοπτική από αυτή που σας έχουν ταΐσει τα τοπικά και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το να έχετε μια διαφορετική και πιο ειλικρινή οπτική γωνία για τις τρέχουσες συνθήκες στον κόσμο θα σας βοηθήσει να είστε πιο προετοιμασμένοι γι’ αυτό που έρχεται.

 

Στο πρώτο και το δεύτερο βίντεο στο τέλος αυτής της ιστορίας, ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της BlackRock, Edward Dowd, συναντά τον Steve Bannon και προειδοποιεί ότι αυτό για το οποίο οι Αμερικανοί έχουν εδώ και καιρό προειδοποιηθεί από τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης για την κατάρρευση του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και την έναρξη μιας “μεγάλης επανεκκίνησης” και μιας “νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων” έρχεται τώρα να καρποφορήσει. Ο Dowd προειδοποιεί ευθέως τον Bannon: “Βρισκόμαστε σε μέρες τέλους εδώ”.

Προειδοποιώντας ότι πρόκειται να δούμε ένα σωρό τρελά πράγματα να συμβαίνουν στον χρηματοπιστωτικό κόσμο καθώς όλα καταρρέουν, προειδοποιεί τον Bannon ότι αυτό που βλέπουμε τώρα στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης και της ιατρικής τυραννίας συνδέεται με την επερχόμενη κατάρρευση ολόκληρου του συστήματος.

Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που ακούμε στο τελευταίο βίντεο που ακολουθεί με την περιγραφή του βίντεο να επισημαίνει.:

“Η απελπισία που διαφαίνεται στη διαδοχή όλο και πιο κραυγαλέων ψεμάτων, που προέρχονται από τους Αγγλοαμερικανούς εκπροσώπους για μια επικείμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δείχνει ότι γνωρίζουν ότι η προσπάθειά τους να υπαγορεύσουν τη μορφή του κόσμου μετά τον Ψυχρό Πόλεμο φτάνει στο τέλος της. Κάθε μέρα, παράγεται ένα νέο κατασκεύασμα, ενώ στο παρασκήνιο έχει εδραιωθεί μια νέα συμμαχία Ρωσίας-Κίνας, η οποία απαιτεί μια νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική ασφάλειας που θα προστατεύει τα συμφέροντα των ανθρώπων σε όλα τα έθνη. Το ζήτημα του πολέμου ή της ειρήνης δεν ήταν ποτέ τόσο ξεκάθαρο – μπορεί να σταματήσει η αγγλοαμερικανική πολεμική εκστρατεία;”

Προειδοποιώντας επίσης ότι “πλησιάζουμε στο τέλος μιας εποχής” και ότι ήταν σαφές ότι ο υπάρχων μονοπολικός κόσμος δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί χωρίς να οδηγήσει σε πόλεμο ή σε μια μετατόπιση, μια μεταμόρφωση προς μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, τώρα, αυτό που βλέπουμε είναι μια απελπισμένη πολεμική εκστρατεία κατά της Ρωσίας και της Κίνας, η οποία είναι μια προσπάθεια να διατηρηθεί ένας μονοπολικός κόσμος. Αλλά όπως είδαμε, η Ρωσία και η Κίνα δεν πρόκειται να υποκύψουν. Έτσι, οι επιλογές είναι η κυριαρχία της πόλης του Λονδίνου με μια μεγάλη επανεκκίνηση, μια πράσινη νέα συμφωνία, μια δικτατορία των κεντρικών τραπεζιτών που επιβάλλεται με στρατιωτική ισχύ και πόλεμο ή μια στροφή σε μια νέα στρατηγική αρχιτεκτονική. Επιτρέψτε μου να σας δώσω τις εξελίξεις του Σαββατοκύριακου για να σας δείξω πόσο πολύ έχουμε προχωρήσει μόλις τις τελευταίες ημέρες προς το τέλος αυτής της μεταψυχροπολεμικής εποχής.

Μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις ήταν η σύνοδος κορυφής Πούτιν-Σι Τζινπίνγκ, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Τώρα, αυτό οδήγησε σε μια ρεαλιστική εκτίμηση, η οποία δείχνει μια φρίκη, αλλά παρ’ όλα αυτά, μια ρεαλιστική εκτίμηση ότι ο κόσμος αλλάζει. Και θα παραθέσω ένα άρθρο της Daily Telegraph της 4ης Φεβρουαρίου.

Ο τίτλος του άρθρου είναι “Η Ρωσία και η Κίνα σηκώνονται από τα γόνατά τους για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των ΗΠΑ”. Τώρα, επειδή πρόκειται για την Telegraph, δεν λένε “κυριαρχία ΗΠΑ-Ηνωμένου Βασιλείου”, αλλά αυτό είναι σαφώς επιδιωκόμενο από το περιεχόμενο του άρθρου. Ξεκινούν λέγοντας: “Το μήνυμα κάθε άλλο παρά ρουτίνα είναι. Σε μια στιγμή τεράστιας διεθνούς έντασης, η Ρωσία και η Κίνα επιβεβαιώνουν την άφιξη μιας νέας γεωπολιτικής εποχής. Από εδώ και στο εξής, η κυριαρχία της παγκόσμιας Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ δεν θα θεωρείται πλέον δεδομένη ή ανεκτή”.

Τώρα αυτή είναι μια πολύ απλή δήλωση και μπορείτε να πάτε στην Telegraph και να δείτε αν μπορείτε να βρείτε το άρθρο της 4ης Φεβρουαρίου. Νομίζω ότι υπάρχει ένα τείχος πληρωμών εκεί. Αλλά στην ουσία, συνεχίζει και συνεχίζει για το πώς πρόκειται για μια μεταμόρφωση επικών διαστάσεων. Και ότι είναι κάτι που μπορεί κατά κάποιο τρόπο να έπιασε τη Δύση απροετοίμαστη. Το επίπεδο της φρίκης φαίνεται στα σχόλια του Frederick Kemp, του διευθυντή του Atlantic Council, το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία think tanks που συνδέονται με τα γεωπολιτικά συμφέροντα της πόλης του Λονδίνου. Σε άρθρο του, ο Kemp κατηγορεί τη Ρωσία και την Κίνα ότι “επαναπροσδιορίζουν την ίδια την έννοια της δημοκρατίας”. Τώρα, αυτό είναι πλούσιο από τον Κεμπ, ο οργανισμός του οποίου προώθησε την όλη ιδέα μιας συνόδου κορυφής για τη δημοκρατία, τη σύνοδο κορυφής των δημοκρατιών στην οποία προήδρευσε ο Μπάιντεν, την ιδέα ότι ο κόσμος είναι διαιρεμένος μεταξύ των δημοκρατιών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου και του ΝΑΤΟ έναντι των αυταρχικών δυνάμεων της Ρωσίας και της Κίνας.

Και συνεχίζει λέγοντας: “Από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, οι ηγετικές αυταρχικές δυνάμεις δεν έχουν ευθυγραμμιστεί τόσο στενά”. Δηλαδή από την εποχή των δυνάμεων του άξονα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, του Χίτλερ, του Μουσολίνι και της Ιαπωνίας. Αυτός είναι ο βαθμός φρίκης που βλέπουμε. Και μετά κλείνει το άρθρο λέγοντας: “Αυτό που ενώνει τη Ρωσία και την Κίνα παραμένει κυρίως η αντίθεσή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες”. Αυτό είναι ψέμα. Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο και κραυγαλέο ψέμα. Αυτό που η Ρωσία και η Κίνα λένε ανοιχτά και επιδιώκουν όσον αφορά τη στρατιωτική, στρατηγική, οικονομική και κοινωνική πολιτική τους είναι η οικονομική και κοινωνική σταθερότητα, την οποία δεν είναι σε θέση να επιτύχουν σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από την αγγλοαμερικανική κυριαρχία. Και τι έχουμε δει από αυτόν τον αγγλοαμερικανικό μονοπολικό κόσμο μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου; Προκλήσεις, πραξικοπήματα, δολοφονίες, πολέμους, δολοφονικά καθεστώτα κυρώσεων, και ποιος επωφελείται από αυτό; Οι λαοί των εθνών που πλήττονται ή οι λαοί των εθνών που υποτίθεται ότι αυτό γίνεται για να προστατευτούν; Όχι, είναι προς όφελος του Λονδίνου και των κερδοσκόπων της Γουόλ Στριτ. Και γίνεται στο όνομα της δημοκρατίας.

Τώρα, από αυτή τη σκοπιά, ας δούμε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που σχετίζονται με την κατάσταση στην Ουκρανία. Και θα κάνω μια σύντομη ανασκόπηση μιας σειράς από αυτά. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πρώτα απ’ όλα, έχετε αρχικά τον Μπάιντεν, τον Μπλίνκεν και άλλους, συμπεριλαμβανομένου του Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ, του Μπόρις Τζόνσον του Ηνωμένου Βασιλείου, που επέμεναν τον Δεκέμβριο, ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αναμένουν εισβολή ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ή τα μέσα Φεβρουαρίου. Αλλά τώρα που πλησιάζουμε στα μέσα Φεβρουαρίου και αυτό δεν έχει συμβεί, λένε τώρα μέσα Μαρτίου. Στη συνέχεια, συνέχισαν λέγοντας ότι υπάρχουν αναφορές, επαληθεύσιμες αναφορές των μυστικών υπηρεσιών, τις οποίες δεν μπορούν να δημοσιοποιήσουν, επειδή αυτές είναι ανώνυμες, ότι η Ρωσία σχεδιάζει να τοποθετήσει ένα φιλορώσο πρόσωπο στο γραφείο της προεδρίας της Ουκρανίας ανατρέποντας τον Ζελένσκι σε ένα είδος αντίστροφου πραξικοπήματος.

Τώρα η επόμενη φάση αυτού ήταν μια ψεύτικη αναφορά που ήρθε από τον Matthew Chance του Associated Press, ο οποίος Βρετανός, δηλώνοντας ότι όταν ο Biden μίλησε με τον Zelensky την περασμένη εβδομάδα, είπε στον Zelensky ότι το Κίεβο θα λεηλατηθεί από τη Ρωσία, μια ρωσική εισβολή που είναι αναπόφευκτη. Τώρα ο ίδιος ο κορυφαίος σύμβουλος του Ζελένσκι δήλωσε ότι η δήλωση αυτή δεν έγινε ποτέ από τον Μπάιντεν και ένα μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας διέψευσε τις αναφορές για το τηλεφώνημα που έβγαιναν από το Associated Press. Με άλλα λόγια, περισσότερες ψευδείς ειδήσεις.

Λοιπόν, στη συνέχεια είχατε μια ενημέρωση στο Κογκρέσο στις 3 Φεβρουαρίου που έγινε από τον Μπλίνκεν, από τον Υπουργό Άμυνας Όστιν από τον Πρόεδρο του Γενικού Επιτελείου Στρατού Μίλεϊ, στην οποία αναφέρθηκε στους New York Times και στην Washington Post ότι η Ρωσία έχει πλέον ολοκληρώσει το 70% της ανάπτυξης της δύναμης που απαιτείται για να πραγματοποιήσει μια πλήρη εισβολή στην Ουκρανία, να καταλάβει το Κίεβο και να απομακρύνει τον Ζελένσκι. Και πάλι, χωρίς αναφορά σε πραγματικά έγγραφα, μόνο οι Blinken, Austin, Milley και άλλοι κάνουν αυτές τις δηλώσεις.

Τώρα, αυτό ακολουθήθηκε από την τελευταία σκανδαλώδη ενημέρωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ από έναν πρώην πράκτορα της CIA ονόματι Νεντ Πράις. Τώρα ο Price ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν αποδείξεις που έχουν οι ΗΠΑ και η Βρετανία και οι μυστικές υπηρεσίες ότι οι Ρώσοι έχουν σχέδιο να κυκλοφορήσουν ένα βίντεο, το οποίο θα έδειχνε επιθέσεις εναντίον Ρώσων πολιτών. Θα χρησιμοποιούνταν ως ψεύτικη σημαία για να εισβάλουν στην Ουκρανία. Ο Price το είπε αυτό τρεις ή τέσσερις φορές. Και τελικά, προκλήθηκε από τον Μάθιου Λι, δημοσιογράφο του Associated Press, ο οποίος είπε: “Ποια είναι τα στοιχεία γι’ αυτό;”. Και ο Price είπε, “Λοιπόν, μόλις σας τα έδωσα”. Ο Lee είπε, “Όχι, μας έδωσες μια δήλωση, αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ποιες είναι οι αποδείξεις ότι αυτό πρόκειται να συμβεί;” Και ο Price συνέχισε να επιμένει ότι “Κοιτάξτε, έχουμε αποχαρακτηρίσει αυτές τις πληροφορίες. Οι πληροφορίες είναι αυτές που μόλις σας ανέφερα”. Και ο Lee έμεινε στη θέση του και είπε, “Πού είναι τα στοιχεία;”

Λοιπόν, όπως συμβαίνει συχνά, δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αυτά τα πράγματα επινοούνται ως ψέματα από το πουθενά, σχεδιασμένα για να πραγματοποιηθούν οι προκλήσεις που θα δικαιολογούσαν την περαιτέρω αύξηση της δυτικής δύναμης στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και της ανάπτυξης όπλων κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Τώρα ο Price προκάλεσε τελικά τον Lee λέγοντας: “Λοιπόν, προφανώς δεν πιστεύετε τις αμερικανικές και βρετανικές και άλλες μυστικές υπηρεσίες. Αντ’ αυτού δέχεστε τους Ρώσους”. Η τυπική απάντηση ότι είσαι μαριονέτα του Πούτιν, αν αμφισβητούσες τα ψέματα που προέρχονται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Τώρα, τότε είχατε πραγματικά αρκετά προκλητικό τίτλο στο Bloomberg News στις 4 Φεβρουαρίου. Στις 4:00 μ.μ. το απόγευμα, ο τίτλος ήταν “Η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία” και παρέμεινε στην ιστοσελίδα για 30 λεπτά. Τώρα, εν μέσω αυτής της έντασης, τι σημαίνει να βάλεις στο Bloomberg News, έναν τίτλο “Η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία”; Λοιπόν, το Bloomberg News είπε ότι ήταν ακούσιο. Πρέπει να προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα και κατά κάποιο τρόπο κατά λάθος, ανέβηκε εκεί. Λοιπόν, αν γνωρίζετε ποιος είναι ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ένας κορυφαίος παράγοντας της Wall Street και της πόλης του Λονδίνου, είτε πρόκειται για την πράσινη νέα συμφωνία, τη μεγάλη επανεκκίνηση, την παγκόσμια στρατηγική πολιτική. Το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο Bloomberg News αποτελεί απόδειξη περαιτέρω ψυχολογικού πολέμου.

Τώρα, τέλος, έχουμε τη συνέχιση της διπλωματίας. Ο Μακρόν θα συνομιλήσει με τον Πούτιν σήμερα. Ο Όλαφ Σολτς έρχεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Γερμανός καγκελάριος, και σύμφωνα με γερμανικές πηγές, αναμένει να δεχτεί τεράστια πίεση, επειδή η Γερμανία έχει αρνηθεί να στείλει όπλα στην Ουκρανία και αναμένει να δεχτεί τεράστια πίεση για να το κάνει.

Αυτό είναι λοιπόν το υπόβαθρο της δήλωσης ότι φτάνουμε στο τέλος της μονοπολικής τάξης. Η απελπισία της Δύσης, και με τον όρο Δύση εννοώ, κυρίως αυτούς τους ανθρώπους μέσα στο δουλοπάροικο των Ηνωμένων Πολιτειών, τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς που είναι λίγο πολύ ενωμένοι σε αυτό, την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο ενωμένοι είναι οι στρατιωτικοί σε μια δέσμευση σε αυτό. Ο ίδιος ο Μπάιντεν, ποιος ξέρει τι σκέφτεται. Αυτό που είπε είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα εμπλακούν σε πόλεμο στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας, αλλά στέλνει περισσότερα στρατεύματα και περισσότερα όπλα. Βλέπουμε λοιπόν μια απελπισμένη προσπάθεια να τραβήξει μια γραμμή. Και τι λέει ο Πούτιν; Λέει ότι θέλουμε λογικές εγγυήσεις ασφαλείας για τη Ρωσία και τον υπόλοιπο κόσμο.

allnewspipeline.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post