ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, S&M ΜΕ ΣΟΣ ΙΣΛΑΜ

ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, S&M ΜΕ ΣΟΣ ΙΣΛΑΜ

Πουτάνα δημοκρατία, το γνώριζα ότι έχεις πολλά καλά. Ξύλο, πολύ ξύλο, ατελείωτο ξύλο, αου αου αου, βαράτε τους αλύπητα, τους χρειάζεται. Έθιμο λέει είναι, έθιμο έτσι για να ξεσπάσουν λίγο, να εορτάσουν την θρησκεία τους.

Έθιμο και Δημοκρατία και ξύλο ατελείωτο, παρέλαση παραδειγματικής τιμωρίας λατρείας, τα δικαιώματα να αυτοτιμωρείς την ύλη ενός σκοτεινού πνεύματος, γιατί η αρκούδα έχει δικαιώματα, να την κάνετε μαύρη στο ξύλο. Βαράτε μαλάκες, ζώα είναι αυτά δεν πέρνουν χαμπάρι τίποτα.

Αχ πουτάνα δημοκρατία σε λατρεύω, δώσε τα μαθήματα σου, μέρα μεσημέρι μέσα στην Αθήνα, καργιόλες τραβεστί, μαζόχες ισλαμιστές και το ξύλο της αρκούδας. Οι αριστερές κιλώτες τι έγιναν ρε παίδες; Που χάθηκαν τα τραβεστί του Σύριζα; Τι έγινε το Αντιγόνη, το γάμησαν στο ξύλο οι ισλαμιστές, πουτάνα δημοκράτια δώσε παρέλαση να βγάλει ο πολιτσμός σου τα άντερα του έξω…

S&M με σος ισλάμ, το άγιο Κοράνι του Βοθρολομαίου, παναγιότατε μαύρε εκπρόσωπε της ορθοδοξίας τύφλα να έχουν οι χριστιανοί που θα διδαχθούν νέα δικαιώματα.

Το παπαδαριό σίγουρα γεμίζει τις κοιλάρες του, το πνεύμα θέλει τροφή, η ύλη έλαβε το μάθημα της τιμωρίας λατρείας.

Πολλά μαθήματα αγάπης στη σημερινή Αθήνα, βαράτε την ύλη μπας και μάθει το πνεύμα των μαύρων πόσο ξύλο πρέπει να θα φάνε μέχρι να βγει η ψυχή τους.

Αυτό είναι δημοκρατία Αντιγόνη…ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ χαχαχαχαχ, είναι το έθιμο τους και να τους σεβαστείς.

Η ορθόδοξη εκκλησία κάνει νάνι εεεε;

αχ ρε κοπρίτες κοιλαράδες.

ΚΟΡΑΚΑΣ

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/

Share this post