ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ: Η Ελλάδα κινδυνεύει από την ραδιενέργεια (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ: Η Ελλάδα κινδυνεύει από την ραδιενέργεια (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Εδώ και κάποιο διάστημα το el ενημερώνει για τον κίνδυνο που διατρέχει η Ελλάδα από την ραδιενέργεια.
Εκτός από το ότι στην γειτονιά μας υπάρχουν απαρχαιωμένοι πυρηνικοί αντιδραστήρες, γίνονται και διάφορα….ατυχήματα κατά καιρούς για τα οποία μαθαίνουμε λίγα πράγματα (όταν μαθαίνουμε δηλαδή).

Είχαμε γράψει: H EEAA (Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας) είχε ανακοινώσει ότι από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου του 2017, είχαν ανιχνευθεί μικρές ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας. Είχε ανιχνευθεί το ισότοπο ρουθήνιο-106 (Ru-106). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΩΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Το ίδιο είχε συμβεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, την ίδια περίοδο. Το πιο ανησυχητικό γεγονός είναι ότι ποτέ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΙΤΙΑ. Ακόμα και σήμερα προβληματιζόμαστε.

Τι συνέβη;

Από πού προήλθε η ραδιενέργεια;

Πως γίνεται να βρέθηκε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες την ίδια περίοδο;

Οι κίνδυνοι που διατρέχει η Ελλάδα, όπως τους είχαμε αναλύσει:

Κίνδυνος για την Ελλάδα, νούμερο 1: Η Βουλγαρία διαθέτει δύο παμπάλαιους σοβιετικούς αντιδραστήρες στο Κοζλοντούι και στα σκαριά βρίσκεται η κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στο Μπέλενε (κοντά στον Δούναβη). Τα παλιά σοβιετικά εργοστάσια αντέχουν σεισμό μεγέθους 7 Ρίχτερ όπως έχει ειπωθεί. Δηλαδή αν γίνει σεισμός 8 Ρίχτερ τι θα συμβεί; (Δεν είναι και απίθανο με την φύση δεν μπορούμε να «τα βάλουμε»).

Κίνδυνος για την Ελλάδα, νούμερο 2: Η Τουρκία με την βοήθεια της Ρωσίας, χτίζει πυρηνικό σταθμό στο Ακκούγιου. Ήδη υπάρχουν αναφορές για ρωγμές στον υπό κατασκευή τουρκικό σταθμό. ΕΠΙΣΗΣ, η Τουρκία όπως και η Ελλάδα είναι μια χώρα σεισμογενής.

Κίνδυνος για την Ελλάδα, νούμερο 3: Οι Αμερικανοί διατηρούν βάση στην Σούδα. Το τι υπάρχει εκεί, δεν το ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΤΑΡ μετέδωσε μια είδηση που προκαλεί μεγάλο φόβο στους πάντες. Η Ελλάδα βρίσκεται σε πυρηνικό κλοιό και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Δείτε το ρεπορτάζ:

«ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

ΤΟ EL ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ: Οι εκπαιδευμένοι Ρώσοι πολίτες πρόσφατα άδειασαν τα φαρμακεία επειδή αγόρασαν «ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΙΩΔΙΟΥ», ώστε να γλυτώσουν από την διαρροή ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που έγινε πρόσφατα μετά από έκρηξη σε στρατιωτικό εργοστάσιο.

Photo:pexels

el.gr

Share this post