«Το ΠΕΙΡΑΜΑ με το εμβόλιο έγινε στους ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» – Πέταξαν «ΔΥΝΑΜΙΤΗ» στον «αέρα», vid

«Το ΠΕΙΡΑΜΑ με το εμβόλιο έγινε στους ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» – Πέταξαν «ΔΥΝΑΜΙΤΗ» στον «αέρα», vid
Σοκαριστήκατε;;; Δείτε και το βίντεο!!!

Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, Joy Beharμε τεράστια εμπειρία σε σχέση με αυτά που «ξεστομίζει» και μάλιστα σε εκπομπή, που έχει μεγάλη θεαματικότητα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τόνισε πως με το εμβόλιο έγινε πείραμα στους λευκούς.

Συγκεκριμένα είπε πως οι μαύροι άνθρωποι πρέπει να εγκαταλείψουν τον δισταγμό τους σχετικά με την λήψη του εμβολίου, επειδή «το πείραμα έγινε ήδη σε λευκούς», σε μία δήλωση που ίσως χρήζει πολλών ερμηνειών.

Έκανε μάλιστα αναφορά στο πείραμα του Tuskegee, το 1932 στην πόλη Αλαμπάμα του Τοσκέγκι. Εκεί για 40 χρόνια, οι επιστήμονες αρνήθηκαν κυριολεκτικά την θεραπεία της σύφιλης στους ασθενείς, προκειμένου να μελετήσουν όλα τα στάδια της νόσου. Τα θύματα της εμπειρίας ήταν 600 φτωχοί Αφροαμερικανοί μετόχοι. Οι ασθενείς δεν ενημερώθηκαν για την ασθένειά τους. Αντί για διάγνωση, οι γιατροί είπαν στους ανθρώπους ότι είχαν «κακό αίμα» και προσέφεραν δωρεάν φαγητό και θεραπεία με αντάλλαγμα τη συμμετοχή στο πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια του πειράματος, 28 άνδρες πέθαναν από σύφιλη, 100 από επακόλουθες επιπλοκές, 40 μολύνθηκαν οι γυναίκες τους, 19 παιδιά έλαβαν μια εκ γενετής ασθένεια.

Δήλωσε η παρουσιάστρια στο απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε από το el.gr:

 

«Πώς τα καταφέρνουν (με τα εμβόλια) με ανθρώπους όπως το μαύρο κοινό, για παράδειγμα, η Αφροαμερικανική κοινότητα, η οποία έχει καεί στο παρελθόν από αυτά τα πειράματα στο Tuskegee και από τα πράγματα που βγήκαν και τους έχουν βλάψει.

Δεν κατηγορώ αυτήν την κοινότητα για την νευρικότητά της, αλλά λέω ότι τόσοι πολλοί λευκοί το έχουν κάνει τώρα (το εμβόλιο), άρα ξέρετε, το πείραμα έγινε σε λευκούς τώρα».

 

Σημειώνεται πως οι Αφροαμερικανοί στην πλειοψηφία τους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

Δείτε:

 

https://www.el.gr

Share this post