Το ΠΕΡΙΕΡΓΟ μήνυμα που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και απευθύνεται σε όλους παγκόσμια: «ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…»

Το ΠΕΡΙΕΡΓΟ μήνυμα που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και απευθύνεται σε όλους παγκόσμια: «ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…»

Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων δεν κρατιέται!

Τα «γεγονότα» τρέχουν, πιο γρήγορα από όσο νομίζουν ορισμένοι, που έχουν μείνει στο να περιμένουν να συμβεί το περιβόητο «θερμό επεισόδιο» με τους Τούρκους στο Αιγαίο.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Θα είμαστε σύντομοι αλλά περιεκτικοί.

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου του 2019, δημοσιεύτηκε στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο, το πασίγνωστο YouTube, ένα βίντεο, το οποίο πολύ γρήγορα έγινε σε μεγάλο ποσοστό viral (ανάρπαστο) συγκεντρώνοντας πάνω από 12.000 προβολές.

Το ολιγόλεπτο αυτό βίντεο ξεκινά δείχνοντας εκατοντάδες εικόνες από ανθρώπους όλων των φυλών, όλων των ηλικιών, όλων των χωρών και πολιτισμών να ενώνονται σταδιακά σε ένα τεράστιο μουσαμά, πίσω από τον οποίο ξεπροβάλλει….ο ανεγειρόμενος τρίτος ναός του Σολομώντος!

Κατόπιν, εμφανίζεται η φράση «ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ», ενώ πριν τελειώσει, προβάλλεται ένα λογότυπο που περιέχει την κιβωτό της διαθήκης, το οποίο αναγράφει το όνομα του καναλιού που ανέβασε το βίντεο «Ινστιτούτο του ναού».

Τα ψέματα τέλειωσαν και οι μάσκες έπεσαν. Όλα λέγονται απροκάλυπταΗ Νέα Τάξη καλεί τους ανθρώπους να ετοιμαστούν για την έλευση του παγκόσμιου ηγέτη, που δεν θα είναι άλλος από τον λεγόμενο Αντίχριστο.

Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, αλλά πρέπει να μάθουν, είναι ότι πολλά σατανικά εβραϊκά κείμενα, τα οποία ορίστηκαν μάλιστα ως ιερά στη θρησκεία του (εβραίο)Χριστιανισμού, που δημιουργήθηκε τον 4ο μ.Χ αιώνα, περιέχουν μεταξύ των άλλων, τις υποσχέσεις του Σατανά, Γιαχβέ Σαμαέλ, για το πως θα έρθει ενσαρκωμένος, ως ο λεγόμενος Αντίχριστος να κυβερνήσει τον κόσμο, δίνοντας σε όλους το «χάραγμα» όπως λέει και η αποκάλυψη του Ιωάννου. Διαβάστε περισσότερα γι’αυτό ΕΔΩ.

Δείτε για παράδειγμα, τι αναφέρουν οι δημιουργοί του βίντεο, επικαλούμενοι τον Ησαΐα, τον οποίο πολλοί θεωρούν προφήτη του Θεού, αλλά πρέπει να καταλάβουν, ότι μετέδωσε τις υποσχέσεις του Σατανά σύμφωνα με τις οποίες, ο ίδιος ενσαρκωμένος και από το ναό του Σολομώντος θα κυβερνάει τον κόσμο.

Αναφέρουν σχετικά στην περιγραφή του βίντεο :

Ησ. 2,2 Ὅτι ἔσται ἐν ταῖς ἐσχάταις ἡμέραις ἐμφανὲς τὸ ὄρος Κυρίου καὶ ὁ οἶκος τοῦ Θεοῦ ἐπ᾿ ἄκρων τῶν ὀρέων καὶ ὑψωθήσεται ὑπεράνω τῶν βουνῶν· καὶ ἥξουσιν ἐπ᾿ αὐτὸ πάντα τὰ ἔθνη,

Λέει λοιπόν το χωρίο αυτό, πως στις έσχατες μέρες, ο ναός του Θεού, ο τρίτος δηλαδή ναός του Σολομώντα, θα γίνει ορατός από παντού και εκεί θα πάνε όλα τα έθνη.

Θέλετε να δείτε και τι άλλο γράφουν;

«Το όραμα του ανεγειρόμενου Ιερού Ναού στην Ιερουσαλήμ είναι η ελπίδα ολόκληρης της ανθρωπότητας και ενώνει τους ανθρώπους. Άνθρωποι ετοιμαστείτε! Είναι καιρός να ανοικοδομήσουμε και να μετατρέψουμε το πένθος σε προετοιμασία για τη δόξα του μέλλοντος».

Τα σχόλια δικά σας!

el.gr

Share this post