ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΙΛΗΣΕ: ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ!!!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΙΛΗΣΕ: ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ!!!

Το Πνεύμα του Βουνού μίλησε ξανά. Η είδηση είναι ανησυχητική. Ένας ολόκληρος πλανήτης έχασε μέσα σε λίγες ημέρες την συλλογική και ομαδική προστασία του, έχασε τον τελευταίο φρουρό του, έχασε την ομαδική ψυχή του και εδραίωσε μέσα της τον φόβο του θανάτου.
Ο φόβος επιτηρεί συνεχώς τον πλανήτη, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε ακριβώς θα δεχθεί το επόμενο χτύπημα.

Τι ακριβώς εννοεί το Πνεύμα του Βουνού;

Ένα «εγρηγορός» (αυτό το οποίο γρηγορεί και επιτηρεί άγρυπνα – ένας φρουρός, ένας βοηθός), είναι ένας ενεργειακός ψυχικός οργανισμός, που συνδέει τα μέλη μιας οποιασδήποτε ομάδας. Είναι η «ομαδική ψυχή» της.
Ομαδική ψυχή έχουν τα έθνη, τα πολιτικά κόμματα, οι θρησκείες, οι διάφοροι κοινωνικοί οργανισμοί, ακόμα και οι παρέες των ανθρώπων. Η ομαδική ψυχή, σχηματίζεται από το σύνολο των αισθημάτων, των σκέψεων, των προσδοκιών, των ενεργειών, όλων των μελών μιας ομάδος και καθίσταται η «προστάτιδα θεότητά της». Την προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις, προσελκύει τους ομοϊδεάτες, απωθεί τους αντιπάλους, εμψυχώνει με πάθος και αφοσίωση τα μέλη της.
Υπάρχουν στην ιστορία πολλές αναφορές από περιπτώσεις στρατιωτικά ασθενέστερων λαών που κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι ισχυροτέρων αντιπάλων, ακριβώς διότι διέθεταν ισχυρότερο εγρηγορός, ισχυρότερη ομαδική φρουρά/φρουρό, το οποίο κέρδισε τις μάχες στο αόρατο ενεργειακό επίπεδο, πολύ πριν οι μάχες αυτές δοθούν στον ορατό μας κόσμο.

Το Πνεύμα του Βουνού εννοεί ότι ο πόλεμος που δεχόμαστε σε πλανητικό επίπεδο είναι τεράστιος, τέλεια οργανωμένος, μετρημένος, οικονομικά και πνευματικά δομημένος, αναβαθμίζεται σταδιακά και απειλεί με μέτρα που αποσκοπούν μόνο ένα πράγμα, να σας αποκόψουν από την Πηγή και να αρπάξουν την ψυχή σας. Για να αρπάξει την ψυχή σας, αρπάζει πρώτα το πνεύμα σας μέσα από το αόρατο ενεργειακό επίπεδο, πολύ πριν δοθεί η μάχη στον ορατό κόσμο.

Υπάρχουν μηχανισμοί οι οποίοι μας επιτρέπουν να συνδεθούμε με κάποιο εγρηγορός. Πρέπει αρχικά να ενστερνιστούμε τα ιδανικά και τους στόχους της ομάδας την οποία αυτό επιβλέπει. Αυτό μας συντονίζει ενεργειακά.
Υπάρχουν στην ιστορία πολλές περιπτώσεις στρατιωτικά και οικονομικά ασθενέστερων λαών που κατόρθωσαν να επικρατήσουν έναντι ισχυροτέρων αντιπάλων, ακριβώς διότι διέθεταν ισχυρότερο εγρηγορός, το οποίο κέρδισε τις μάχες στο αόρατο ενεργειακό επίπεδο, πολύ πριν οι μάχες αυτές δοθούν στον ορατό μας κόσμο.

Τα εγρηγορότα είναι ψυχικές ενέργειες και απεικονίζουν την ποιότητα του χαρακτήρα της ομάδας που τα δημιούργησε. Στην ναζιστική Γερμανία, σχηματίστηκε ένα πολύ ισχυρό, αλλά νοσηρό εγρηγορός, που σαν μια επιδημία ψυχικού τύπου, εύκολα επικράτησε απέναντι σε άλλες ηθικά ποιοτικότερες αλλά ασθενέστερες ομαδικές ψυχές. Οι ναζί ήταν παθιασμένοι, αφοσιωμένοι και οπλισμένοι με πολλά «επιχειρήματα». Αυτά τα χαρακτηριστικά ενίσχυαν την ατομική ψυχή του καθενός, η οποία σαν κύτταρο ενός οργανισμού (της ομαδικής ψυχής) συνέβαλε στην οικοδόμηση του ηθικά εκφυλισμένου, αλλά ενεργειακά ισχυρού, ναζιστικού εγρηγορότος.

Πόσο εκφυλισμένοι είναι σήμερα οι άνθρωποι; 3ο φύλο, διεμφυλικοί, άφυλοι, σεξουαλική διαστρεβλωση παντού, η ανωμαλία είναι το μέτρο, η φύση του ανθρώπου είναι αντίθετη προς αυτόν. Πόσο ηθικά και πνευματικά ετοιμοθάνατοι κατάληξαν; Συνεχίζουν να αφήνουν μηχανισμούς καταστροφικούς και απάνθρωπους να τους καταδυναστεύουν για να αρπάξουν όπως είπαμε την ψυχή τους, συντονίστηκαν με την δισαρμονεία.

Και πως θα γίνει αυτό; Με μια τεράστια Συγκομιδή ψυχών!!!

Καταλάβατε τώρα την επίδραση του επάνω στον πλανήτη και για ποιο λόγο σας κλείδωσαν μέσα στα σπίτια σας οι σατανάδες για να σας συν-τονίζουν ενεργειακά τον ένα ΝΟΥ με τον άλλο καταφοβισμένο ΝΟΥ; Το κβάντα μεταξύ τους κάνει όλη την εργασία.

Το Πνεύμα του Βουνού θέλει όμως να σας δώσει την τελευταία συμβουλή επειδή ο φρουρός χαθηκε γιατί εσείς τον διώξατε από μόνοι σας, όταν συντονιστήκατε με τον νοσηρό εγρηγορό των μαύρων δεσμοφυλάκων σας επάνω σε όλες τις ανωμαλίες και πεποιθήσεις του άρρωστου εγώ σας. Εγωπάθεια και χλιδή το μέτρο σας.

Η συμβουλή είναι μία, εργαστείτε επάνω στο εαυτό σας, επάνω στο ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ, τον τελευταίο ομαδικό φρουρό τον χάσατε και γι αυτό τον λόγο η Συγκομιδή θα είναι τεράστια. ϊσως σώσετε την ψυχή σας από αυτό που εσείς με την συμπεριφορά σας προκαλέσατε.
Η Σελήνη θα κάνει την υπόλοιπη μεγάλη μπάζα γιατί δεν είναι φεγγαράκι μου λαμπρό όπως σας εκπαίδευσαν να τραγουδάτε από μικρά παιδιά οι υπηρέτες και σατανιστές.

ΚΟΡΑΚΑΣ

Share this post