Το σήμα του Αζόφ είναι το ίδιο με το σήμα των Ες-Ες

Το σήμα του Αζόφ είναι το ίδιο με το σήμα των Ες-Ες

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Οι ναζί, με φανερό αρχηγό τότε τον Χίτλερ, πολεμούσαν για μια παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Έχασαν την μάχη, που εμείς ονομάζουμε Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ο πόλεμος γι αυτούς συνεχιζόταν με τους κρυφοναζί χωρίς παύση. Στις μέρες μας ο πόλεμος αυτός αρχίζει να κορυφώνεται από την Ουκρανία. Οι ναζί ετεροχρόνισαν τις προσπάθειές τους λόγω των αδυναμιών τους. Ήταν προγραμματισμένο ο πόλεμος να σταματήσει εφόσον είχε εξασφαλισθεί η ίδρυση του Ισραήλ.
Η Δίκη της Νυρεμβέργης μας λέει πολλές αλήθειες. Στην Δίκη εκείνη δεν καταδικάσθηκαν όλοι οι ναζί.

Κάποιοι καταδικάστηκαν, κάποιοι δραπέτευσαν και κάποιοι όχι μόνο έμειναν ανέγγιχτοι , αλλά και μεγαλούργησαν στις χώρες των πρώην… αντιπάλων τους. Όπως π.χ. ο Βέρνερ φον Μπράουν, ο υπεύθυνος του πυραυλικού τμήματος του Χίτλερ, έγινε ο ιδρυτής της NASA. Θ’ αναφέρω και το εξής. Οι ναζί είχαν φτιάξει την Ράιχμπανκ, μια Τράπεζα για όλη την γερμανο-ναζιστο-κρατούμενη Ευρώπη και είχαν σχεδιάσει ένα νόμισμα, το ράιχμαρκ. Οι αμερικανοί, όταν «έσωσαν» την Ευρώπη, είπαν στους τραπεζίτες της Ράιχμπανκ ότι «εσείς συνεχίζετε κανονικά το έργο σας». Η τότε Ράιχμπανκ είναι η σημερινή Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και το τότε Ράιχμαρκ, είναι το σημερινό Ευρώ. Γι αυτό και τα χαρτονομίσματα του ευρώ έχουν τυπωθεί όπως τυπωνόταν το γερμανικό μάρκο. Δηλαδή, όσο μεγαλύτερη αξία είχε το χαρτονόμισμα, τόσο μεγαλύτερο ήταν σε μέγεθος.

Το τάγμα Αζόφ ξεκίνησε τώρα το έργο των ναζί που έχει μείνει στην μέση και είναι, προς το παρόν, ο βασικός εχθρός των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων. Το τάγμα Αζόφ έχει ως σήμα το σήμα των Ες-Ες, όπως παραστατικά φαίνεται στην σχετική φωτογραφία. Των Ες-Ες, των επιλέκτων και αδίστακτων γερμανικών στρατιωτικών μονάδων του Χίτλερ.

Τα δύο ναζιστικά σήματα είναι το ίδιο, με την παραπλανητική μικροδιαφορά ότι τα δύο «ες» είναι ενωμένα στο μέσον στο σήμα του Αζόφ. Ες-Ες και Αζόφ, δεν έχουν μόνο κοινή ιδεολογία και κοινή πατρίδα. Είναι το ίδιο και το αυτό.
Υπάρχει και άλλη σημαντική ομοιότητα. Το σήμα του Αζόφ είναι πανομοιότυπο με το σήμα της 2ης Μεραρχίας των Ες-Ες, του Ράιχ Πάντζερ, η οποία πολέμησε στο Ανατολικό μέτωπο, δηλαδή στην Ρωσία, στην μάχη του Κούρσκ, και είναι η Μεραρχία των σφαγών σε Oradour sur Glane και στην Tulle.

Όπως το σήμα του Αζόφ, με τα δύο «ες», είναι ραμμένο στις στολές των μαχητών του, έτσι και τότε το σήμα των ναζί, με τα δύο «ες», ήταν ραμμένο στις στολές των ναζί, με την διαφορά ότι τις στολές των γερμανών ναζί τις κατασκεύαζε ο Hugo Boss (με δύο “s”).

Βλέπουμε λοιπόν ότι το σήμα του Αζόφ συνδυάζει το σήμα των ναζί Ες-Ες και με το σήμα της 2ης Μεραρχίας των Ες-Ες. Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη! Προσχεδιασμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι ναζί είχαν διακόψει έναν πόλεμο, το Αζόφ τον συνεχίζει με έναν πάντα κοινό σκοπό. Την υποδούλωση των ανθρώπων και την εδραίωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι ναζί δεν ηττήθηκαν. Οι ναζί είναι παντού, μέχρι και υψηλόβαθμοι, και συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Χρήστος Μαντζιάρης

Share this post