ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 32ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 32ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ

Νεκρός εντοπίστηκε ο δράστης της δολοφονίας της 32χρονης γυναίκας στην Ρόδο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, ηλικίας 35-40 ετών, βρέθηκε νεκρός στην οικία του, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησε για την δολοφονία της γυναίκας με την οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- προσφάτως είχε χωρίσει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αστυνομικοί που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του βρήκαν ένα σημείωμα το οποίο έγραφε:

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ο άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας ΡΟΔΙΑΚΗΣ, άγνωστος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε γυναίκα 30 περίπου ετών, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.

Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.

Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.

 

Share this post