Το σχέδιο για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι πολύ σαφές: Πείτε αντίο στα 50 κράτη, ετοιμαστείτε για τις περιοχές της FEMA για τη ΒορειοΑμερικανική ένωση.ΒΙΝΤΕΟ.

Το σχέδιο για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι πολύ σαφές: Πείτε αντίο στα 50 κράτη, ετοιμαστείτε για τις περιοχές της FEMA για τη ΒορειοΑμερικανική ένωση.ΒΙΝΤΕΟ.

Το σχέδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι πολύ σαφές, μια συγκεντρωτική παγκόσμια κυβέρνηση όπου δεν υπάρχουν σύνορα και μόνο μια κυρίαρχη τάξη ελίτ θα διαχειρίζονται τον κόσμο. Τοποθετώντας το ως μια άλλη οριακή γραμμή για τους τελικούς χρόνους. Χρησιμοποιώντας τη διακοπή των 50 πολιτειών, δίνει μια σαφή εικόνα ότι η Αμερική προετοιμάζεται για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η διαβόητη ατζέντα για τη Βορειοαμερικανική Ένωση διαμορφώνεται και το σχέδιο για την κατάργηση των 50 πολιτειών και τη δημιουργία περιοχών FEMA πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή.

Οικονομικά σύμφωνα με τον Parag Khanna, συνεισφέροντα για το NYTimes, η Αμερική θα ευδοκιμήσει περισσότερο εάν η κυβέρνηση καταργήσει τα κράτη και τις περιοχές.

Με την πρώτη ματιά, το σχέδιο φαίνεται να είναι μια καλή ιδέα, αλλά μάλλον πρέπει να παρατηρήσουμε το κρυφό κίνητρο. Τα κράτη της Αμερικής υπάρχουν για την προστασία των δικαιωμάτων του ατόμου και όχι των συλλογικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον Parag, και αυτοί που προέρχονται από την έκθεση, οι 50 πολιτείες είναι δυσλειτουργικές και πολύ ακατάστατες, ειδικά οικονομικά.

Ολόκληρο το σχέδιο για επτά κράτη βασίζεται στο γεγονός ότι ορισμένα κράτη αποτυγχάνουν, ενώ άλλα έχουν ήδη ανακάμψει μετά την οικονομική κρίση του 2008.

Ωστόσο, η έκθεση των πραγματικών κινήτρων πίσω από την κρίση δείχνει ότι αυτή η ατζέντα για επτά κράτη είναι κομμάτι από ένα μεγαλύτερο σχέδιο για περαιτέρω υποβάθμιση των ατομικών δικαιωμάτων των Αμερικανών και για κατάργηση των συνόρων, που προωθούν την ατζέντα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Η ιδέα του συνδυασμού κρατών και της κατάργησης των συνόρων δεν είναι καινούργια, αλλά μάλλον ξεκίνησε πριν από 32 χρόνια, που πρότεινε ένας άντρας με το όνομα Joel Garreau, η ιδέα του ήταν να έχει εννέα κράτη. Δεδομένης της παράτασης του χρόνου, τώρα έχει μειωθεί σε επτά.

Η συγκέντρωση της κυβέρνησης δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, και αυτό είναι το αναμφισβήτητο σχέδιο για όλα αυτά, ομόσπονδο σύνολο όλων των αστυνομικών δυνάμεων να ενεργούν ως ένα, παρά αρκετές εκατοντάδες,επιδεικνύει προσεκτικά την ατζέντα για τη Βορειοαμερικανική Ένωση.

 

Ο Joel Garreau  είναι εξερευνητής του πολιτισμού, των αξιών και της αλλαγής. Για να βοηθήσει όσους ακολουθούν αργότερα, δημοσιεύει συχνά διανοητικούς χάρτες.


Πιο πρόσφατα είναι ο συγγραφέας του Radical Evolution: Η υπόσχεση και ο κίνδυνος της βελτίωσης του μυαλού μας, των σωμάτων μας και τι σημαίνει να είμαστε άνθρωποι.


Το τελευταίο βιβλίο του Joel έχει μια πρωτοφανή, μερικές φορές ανησυχητική, πάντα μαγική ματιά στην άρθρωση της ιστορίας στην οποία φτάσαμε. Για εκατοντάδες χιλιετίες, οι τεχνολογίες μας στοχεύουν στο να αλλάξουν το περιβάλλον μας με τη μόδα της φωτιάς, της γεωργίας ή των διαστημικών ταξιδιών.


Τώρα, για πρώτη φορά, στοχεύουμε ολοένα και περισσότερο να τροποποιήσουμε το μυαλό μας, τις αναμνήσεις, τους μεταβολισμούς, τις προσωπικότητες, τους απογόνους μας και πιθανώς τις αθάνατες ψυχές μας. Η ριζική εξέλιξη αφορά την αλλαγή της ανθρώπινης φύσης – όχι σε κάποιο μακρινό αύριο, αλλά τώρα, στο δικό μας ρολόι.”

Ο Τζόελ είναι υπερανθρωπιστής, αποδεικνύοντας περαιτέρω το σημείο ότι η ατζέντα για τη Βόρεια Αμερική να χωριστεί σε περιοχές είναι μια ελιτιστική και όχι αυτή της προώθησης των δικαιωμάτων των ατόμων, αλλά μάλλον των συναισθημάτων της συλλογικής. Ο Joel δεν είναι ο μόνος που  προωθεί αυτή την ατζέντα .


Η Χίλαρι Κλίντον προωθεί επίσης την ημερήσια διάταξη και ισχυρίζεται ότι η Αμερική δεν θα έχει σύνορα εντός εκατό ημερών από την άφιξή της στο Oβάλ γραφείο.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Η καταστροφή των σημερινών κρατών έχει την ομοιότητα με κάτι που συνέβη στο παρελθόν και προκάλεσε τον πιο αιματηρό εμφύλιο πόλεμο στον κόσμο. Το ερώτημα είναι, καθώς προωθούν την ατζέντα της Βόρειας Αμερικής Ένωσης, θα επιφέρει ένα ακόμη εμφύλιο;

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AMG-NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post