Το τράβηγμα της θάλασσας ως προσεισμικό φαινόμενο και το εγγραφο για διαχείριση σε τσουνάμι απο Υπ.Υγείας.

Το τράβηγμα της θάλασσας ως προσεισμικό φαινόμενο και το εγγραφο για διαχείριση σε τσουνάμι απο Υπ.Υγείας.

Το τράβηγμα των νερών που ζούμε τις τελευταίες μέρες στη Θάλασσα σε διάφορες περιοχές της Χώρας δεν είναι κατι το φυσιολογικό..ειχε ξανασυμβεί πριν το μεγάλο σεισμό του 59.το ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο συμβαίνει εκτός της Ελλάδας και στην Βενετία..

Πριν από 62 χρόνια, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στη Μεσόγειο και μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο  τέλη Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου 1959.σεισμολόγοι στην Ελλάδα το συνέδεσαν ως προσεισμικό φαινόμενο. Επειδή το νερό που τραβήχτηκε είναι μεγάλης ποσότητας δημιουργείτε το εύλογο ερώτημα που πάει?

Σύμφωνα με ερευνητές το νερό λοιπόν απορροφάται από τα ενεργά ρήγματα .Που έγιναν έτσι από την βαρυτική διατάραξη της γης .Το νερό κατεβαίνει στα έγκατα της γης .Εκεί όμως η θερμοκρασία κοχλάζει…Με αποτέλεσμα το νερό να εξατμίζεται δημιουργώντας ασύλληπτα ενεργειακά πεδία …Νομοτελειακά θα δημιουργηθούν νέα ρήγματα και …νέοι σεισμοί. Αυτοί οι σεισμοί μπορεί να είναι καταστροφικοί γιατί εξασκούνται δυνάμεις από κάτω προς τα πάνω …

Το Εθνικό κέντρο άμεσης βοήθειας έστειλε έγγραφο προς πάσα αρμόδια κατεύθυνση στις 21/2/21 με τίτλο  Διαχείριση προειδοποίησης τσουνάμι  … Άρα κατι Δυνατό περιμένουν. Το τσουνάμι ερχεται η δημιουργείτε απο μεγάλο σεισμό η έκρηξη ηφαιστείων..

Το περίεργο είναι οτι δεν έχουν δοθεί οδηγίες προς τους πολίτες ούτε μια σύσκεψη για το θέμα.

amazonios.net

Share this post