ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΛΉΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΛΟΚΆΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΘΌΡΥΒΑ…

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΛΉΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΛΟΚΆΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΘΌΡΥΒΑ…

Τα παιδιά του Υπουργείου Αλήθειας του ΣΥΡΙΖΑ μπλοκάρουν εδώ και 1 μήνα τις αναρτήσεις μου. Φυσικά δεν είμαι ο πρώτος αλλά και ουτε ο τελευταίος κρίκος αντίστασης που πάνε να σπάσουν. Πολλά μπλοκ εναλλακτικής πληροφορίας έχουν την δική μου μοίρα και απειλούνται από τα κομμούνια στα χαρτιά αλλά απατεώτες και προδότες στην καρδιά!!!

Αυτός ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ φασισμός του Υπουργίου Αλήθειας των συνομωτών εναντίον της εναλλακτικής πληροφορίας είναι τεράστιος. Δεν έχετε δει ακόμη τίποτα έλληνες πολίτες. Οι παραχαράχτες αριστεροί και προδότες της Μακεδονίας, με απειλούν με μπλοκάρισμα του ΦασιστοΒιβλίου και μάλλον δεν θα με διαβάζετε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Δεν είναι μόνο αυτός ο Φασισμός του Υπουργείου Αλήθειας μέσα από το βιβλίο 1984 του Όργουελ…η φίλη τους η γκουγκολ μου έστειλε και μήνυμα ότι κάνω παραβάσεις επειδή αναρτώ πολιτικού περιεχομένου άρθρα που σύμφωνα με τα δημοκρατικά τους πρότυπα είναι παραβάσεις!!!

Ότι δεν τους κάθετε καλά στο λαιμό είναι παράβαση χαχαχχαχαχα…ετοιμαστείτε να διαβάζετε μόνο την είδηση που έχει εγκριθεί από τους χοντροπληρωμένους και παχύσαρκους γλουτούς του Υπουργείου Αλήθειας του Όργουελ ή ΣΥΡΙΖΑ.

Τους απάντησα λοιπόν, γιατί μου αρέσει ο διάλογος και η πίκρα που θα φάνε, και τους ρώτησα να μου στείλουν τα επιχειρήματα τους σαν δημοκρατική και ελεύθερη γκουγκολ που είναι…

Αναμένω την απάντηση τους…

Όσο για το Υπουργείο Αλήθειας των εθνοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ την εξής παρατήρηση από τον ΚΟΡΑΚΑ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ;;;

χαχααχαχα…

ΚΟΡΑΚΑΣ

Share this post