ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥ

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥ
Γράφει ο Δαναός
Ξεκινώ με κάποιες εξηγήσεις. Δεν είμαι ειδικός, δεν κατέχω άλλη παραπάνω γνώση της ”επιλεκτικής αυτής λεγόμενης πανδημίας ” εκτός των ακουσμάτων και των άρθρων που κυκλοφορούν.
Επίσης δεν είμαι αρνητής γενικα όλων των εμβολίων, δεν είμαι καθολικά αρνητής του κοβιτ.
Είμαι αρνητής του εμβολίου πανικού και αρνητής του αυτοκράτορα κοβιτ όπως τον παρουσιάζουν με όλα τα κατασκευασμένα και προωθημένα τρομακτικά αφηγήματα που φυτρώνουν συνεχώς χωρίς σταματημό έναν χρόνο πλέον.
Σαν απλός άνθρωπος με μια κοινή λογική, έχω κάποια ερωτηματικά και θα δεχόμουν με πολύ χαρά την γνώση από κάποιον που γνωρίζει.
Στα αρκετά χρόνια μου οι εμπειρίες μου και αυτά που έχω διαβάσει λένε τα παρακάτω.
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟ / ΜΕΓΑΛΟ – ΑΠΛΟ / ΣΥΝΘΕΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Έχει δηλαδή ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ….Έχει απλό συνάχι ….καταρροή λίγο ή πολύ πυρετό σε γρίπη πόνους στις αρθρώσεις …κάτι τέλος πάντων!
Ακόμη και κάποιος που έπαθε ατύχημα φαίνεται …ίσως λίγο να κουτσαίνει ..να πονάει …να παραπονιέται ….κάτι που δείχνει πρόβλημα.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΝΟΜΟΣ!
Ακόμα και ο ίδιος ο οργανισμός δίνει τα μηνύματα του.
‘Έχουμε όμως το πρωτόγνωρο σε αυτήν την λεγόμενη πανδημία ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΊΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΑΝ ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ!!!
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας!!! σαν κατι εξωγήινοι!!! και ο φόβος …ο τρόμος …ο όλεθρος καλά κρατεί.
Θα έλεγα ..πολύ πολύ βολικό, ίσως λίγο ύπουλο …. ίσως μέρος σχεδίου ….. ίσως πολλά ίσως!
Θα αναφέρω ένα παράδειγμα που λόγω περιοχής το γνωρίζω.
Πριν μερικούς μήνες στην Ερμιονίδα Αργολίδος λειτουργούσε μια δομή με Σομαλούς κάπου 500 στοιβαγμένοι σε ένα ξενοδοχείο …
Επί μήνες αυτοί οι άνθρωποι τριγύριζαν σε όλη την περιοχή και μπαινόβγαιναν σε όλα τα καταστήματα παντός είδους της περιοχης!!!…..
Ξαφνικά ήρθε αστραπή η λεγεώνα των ειδικών με τυμπανοκρουσίες σε όλη την χώρα ….. στα τεστ!!!!! δεν βρήκαν κρούσματα ΑΛΛΑ 150 ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ που ήταν ένα μάτσο όλοι μαζί με τους ”υγιείς ”! ΚΡΟΥΣΜΑ;;; είπαν ένα παιδάκι;; νομίζω…
ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ Ω! ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ….. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑΦΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΦΉΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!
Συμπληρώνω, έγιναν 176 τεστ σε ντόπιους που ίσως.. ίσως είχαν έρθει σε επαφή με τους σομαλούς… ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΑΝ!!!! και!!! τότε δεν βρέθηκε κανένα κρούσμα ΘΑΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.
Ολο αυτό ήταν τότε μια πινελιά για τα μετέπειτα, που τώρα βιώνουμε;;
Συνεχίζω με μερικά ακόμη για όποιον /όποιαν γνωρίζει μια απάντηση λογική και όχι με έναν δαίδαλο επιστημονικών ορολογιών.
1. Αν ο ασυμπτωματικος, οπως το εννοούν οι ειδικοί! έχει τον ιο και τον πηγαίνει βόλτα καθημερινά ΓΙΑΤΙ;;; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ;
Γιατί να ξαναβάλλει πάλι τον ιο μέσα του;; Για να προφυλλαχτεί από τους υγιείς που θα ”πρέπει” αυτοί να προσέχουν αυτόν;;
Για να προφυλλαχτεί από τις μεταλλάξεις τις αναρίθμητες;; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ.
2. Ο/Η ασυμπτωματικός ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ!!
Αλλά δεν τον βλέπουμε, δεν τον γνωρίζουμε. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, Η ΜΗΤΕΡΑ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, Η ΓΙΑΓΙΑ…. ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….. Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ!!!!
Μια χαρούμενη λοιπόν οικογένεια γύρω από ένα τραπέζι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον με νόημα και στιφνό ψεύτικο χαμόγελο!
Υπέροχη εικόνα και στιγμή, για όλους αυτούς που σκορπίζουν τις σχέσεις των ανθρώπων γενικά και της συνοχής της οικογένειας ειδικά.
3. Άρα πρέπει να σταμπαριστούν όλοι αυτοί;;; Καλή λύση είναι όπως κάνανε στην άγρια δύση στα βόδια… έτσι και αλλιώς λίγο απέχουμε απο τα σχέδια τους. Ομως η πιό καλή λύση είναι να παραμείνουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.
4. Και κάτι τελευταίο Ο ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ
ΒΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.
Αν λοιπόν οι ασυμπτωματικοί είναι η κρυφή απειλή, ας μας δώσουν λογικά και απλά γιατί;;;
Γιατί αν όλο αυτό που είναι εναντίον της φύσης ισχύει ΤΟΤΕ Ο ΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΥΑΛΑ ΛΑΘΟΣ.
ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΡΔΗ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΟΦΆΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΛΑΝ Β ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.
Έχουν μία απελπιστική αντιφατικότητα όσα κάνουν, όσα λένε, όσα διατάζουν και μάλλον και αυτό είναι όχι τυχαίο, αλλά απολύτως επίτηδες.

Share this post