Το Χειρότερο Είδος Εξωγήινης Φυλής, Πολεμοχαρές και Άκρως Επικίνδυνο

Το Χειρότερο Είδος Εξωγήινης Φυλής, Πολεμοχαρές και Άκρως Επικίνδυνο

Το Χειρότερο Είδος Εξωγήινης Φυλής, Πολεμοχαρές και Άκρως Επικίνδυνο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως έχουμε πει στο παρελθόν, διακρίνεται να υπάρχουν πολλών ειδών εξωγήινες φυλές. Οι σοφοί, οι ανιδιοτελείς, οι καλοί, οι κακοί και οι χειρότεροι από όλους. Ανάμεσα σε άλλες που έχουμε εξετάσει ως τώρα, θα δούμε και ένα από τα πιο αιμοβόρα:

Οι Άλφα-Δρακονιανοί – The Alpha-Draconians

Βίαιοι και κακοί, οι Δρακονιανοί διείσδυσαν στην ανθρώπινη κοινωνία πριν από χιλιάδες χρόνια και είναι η παλαιότερη γνωστή ερπετοκρατία στον γαλαξία μας. Αν και ήρθαν στη Γη από τις αποικίες τους στο Alpha Draconis, ο αρχικός τους κόσμος, το “σπίτι” τους, παραμένει άγνωστο.

Ύστερα από χρόνια έρευνας και συγκέντρωσης στοιχείων από διάφορες πηγές, έχουμε τα παρακάτω:

Γεννούν αυγά και χρησιμοποιούν μια “ορμόνη μάχης” για να επιταχύνουν τη διαδικασία. Είναι μια δυαδικότητα, μία “πατριαρχική” κοινωνία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προγονικά θηλυκά δεν συμμετέχουν σε διάφορους πολέμους, διότι αν το έκαναν, δεν θα υπήρχε κανένας εκεί για να βοηθήσει με τα αυγά. Πρέπει επίσης να είναι εκεί για να εκκρίνουν την ορμόνη τους.

Είναι ένα εξαιρετικά γιγαντιαίο είδος ερπετών. Φαίνεται να έχουν ένα ύψος από 14 έως 22 πόδια (περίπου 4.20 μ. έως 6.6 μ.) και ζυγίζουν περίπου 1.800 λίβρες από μύες (περίπου 816 κιλά) και θα μπορούσαν να συγκριθούν με το Tyrannosaurus Rex.

Αυτοί οι Άλφα-Δρακονιανοί έχουν μαύρες καμπύλες κοιλιές με φωλίδες, μακριά “μουστάκια” κατά μήκος του σαγονιού και των γνάθων. Πρόκειται για ιδιαίτερα έξυπνη φυλή με μεγάλα κεφάλια και ερπετοειδή μάτια. Μερικοί τους περιγράφουν και με ουρές ή ακόμα και με φτερά και είναι στην πραγματικότητα η μόνη γενετική γραμμή της καταγωγής τους που δεν έχει εξαφανιστεί.

Ο συγγραφέας Alex Collier λέει ότι του δόθηκε η δυνατότητα να μοιραστεί κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς τους εξωγήινους:

“Οι Δρακονιανοί είναι η δύναμη πίσω από την καταστολή των ανθρώπινων πληθυσμών παντού σε αυτόν τον γαλαξία, ενσταλάζοντας τα συστήματα πεποιθήσεων που βασίζονται στο φόβο και τις περιοριστικές ιεραρχίες.[…] είναι εξαιρετικά σαφείς και εξαιρετικά έξυπνοι και μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά απειλητικοί”.

Βλέπουν τον εαυτό τους ως το πρώτο ευφυές είδος που εξελίσσεται στον γαλαξία μας. Ανταγωνιστικοί και επεκτατικοί, έχουν κατακτήσει και κατοικίσει πολλούς κόσμους. Ο τεράστιος εγωισμός τους, τους επιτρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους ως τους δικαιωματικούς κυβερνήτες των λιγότερο εξελιγμένων κόσμων, όπως η Γη.

Η συνεχής εκμετάλλευσή τους προς την ανθρώπινη φυλή αποδεικνύει ότι μας θεωρούν κατώτερο είδος.

Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν δύο τύποι Alpha-Draconians χωρισμένοι σε δύο κάστες: οι γιγαντιαίοι που αποτελούν μέρος μιας βασιλικής κάστας που ονομάζεται Ciakar, ενώ οι μικρότεροι (ύψους 8 ποδιών – περίπου 2,4 μ.) αποτελούν μια καλά εκπαιδευμένη τάξη πολεμιστών.

diadrastika / Image by Okan Caliskan from Pixabay

Share this post