Το Ψήφισμα ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ : Ένα Ακόμη Σύμπτωμα Μιας Παρηκμασμένης Ευρώπης

Το Ψήφισμα ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ : Ένα Ακόμη Σύμπτωμα Μιας Παρηκμασμένης Ευρώπης

(Αύγουστος 27, 2017)

Η συνηθισμένη φράση «και μη χειρότερα», που λέγοντάς την μας κάνει καμιά φορά να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΔΩ, αφού τα χειρότερα ήρθαν με Το ψήφισμα της 4ης Φεβρουαρίου 2014 τις συνέπειες του οποίου ΟΛΟΣ ο κόσμος 3,5 χρόνια αργότερα βιώνει…..!!

Με βάση το ψήφισμα, η ομάδα των ΛΟΑΔΔ, (δηλ. λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, διεμφυλικοί, διαφυλικοί) ξεχωρίζει από όλες τις άλλες ομάδες πολιτών και αποκτά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ! Πέραν δηλαδή του γενικού πλαισίου περί σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε ευρωπαίου πολίτη με το ψήφισμα ζητείται, η ιδιαίτερη μέριμνα για την “προαγωγή και προστασία της άσκησης όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων από τα άτομα τούτα”.

«Ειδικά» προγράμματα για τη νεολαία και την εκπαίδευση- Διδασκαλία της ομοφυλοφιλικής σεξουαλικής «συμπεριφοράς»- “παρελάσεις υπερηφάνειας”

Για να περάσει η συμπεριφορά των ατόμων αυτών ως φυσική και φυσιολογική και να επιβληθεί στην Ευρώπη, ζητήθηκε από την Ευρ. Επιτροπή “να δημιουργήσει ειδικά προγράμματα για τη νεολαία και την εκπαίδευση” και “να διευκολύνει την ανταλλαγή ορθών πρακτικών μεταξύ των κρατών μελών στους τομείς της νεολαίας και της εκπαίδευσης…”.

Ήδη στη Γαλλία και εν ονόματι των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, προστέθηκε στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και η διδασκαλία της ομοφυλοφιλικής σεξουαλικής συμπεριφοράς. Στο ίδιο ψήφισμα ζητήθηκε να διασφαλίζεται ο σεβασμός στις λεγόμενες “παρελάσεις υπερηφάνειας”.
«Σεβασμός» μέσω ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ σε βάρος της ομοφυλοφιλίας-οι νέες αξίες της Ε.Ε.

ΜΕ βάσει την ίδια έκθεση ζητήθηκε τότε να επεκταθεί ΚΑΙ στ’ άτομα αυτά η απόφαση του Συμβουλίου για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, μέσω του ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και να συμπεριληφθεί ως άλλη μορφή εγκλημάτων η ΚΡΙΤΙΚΗ για την ομοφυλοφιλία με την αιτιολογία, ότι αποτελεί“πρακτική υποκίνησης μίσους για λόγους προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου”.

Με το ίδιο ψήφισμα τα κράτη μέλη της ΕΕ κλήθηκαν “να θεσπίσουν ΠΟΙΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ που ν’ απαγορεύει την υποκίνηση μίσους λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου”.
Οι απαγορεύσεις αυτές και το ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ σε βάρος της ομοφυλοφιλίας ζητήθηκαν, γιατί κατά το ψήφισμα, “ο όποιος περιορισμός στην επιβολή των απόψεων των ατόμων αυτών, παραβιάζει τις «αξίες» στις οποίες βασίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση”.
Το ψήφισμα της 4ης Φεβρουαρίου 2014 έχει τον τίτλο ” Χάρτης πορείας της ΕΕ κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου”.

Με βάση την έκθεση ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ τα κράτη μέλη ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ μεταξύ άλλων:

Να προβούν σε παροχές υγείας προσαρμοσμένες στ’ άτομα με «ιδιαίτερο» σεξουαλικό προσανατολισμό, π.χ. ειδική χειρουργική μονάδα για επεμβάσεις αλλαγής φύλου!!!

Η έκθεση θεσπίζει και αλλαγές στο υφιστάμενο εδώ και αιώνες οικογενειακό δίκαιο. Το οικογενειακό δίκαιο της κάθε χώρας οφείλει, να προβλέπει τη δυνατότητα για κάθε τέκνο να διαθέτει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ώστε να συμπεριλαμβάνονται στην οικογένεια και οι υπόλοιποι ΛΟΑΔΔ σύζυγοι ή σύντροφοι!

Ακόμη κατηγορηματικά ορίζει στις κυβερνήσεις:

Ν’ αποσύρουν τις ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ταυτότητας φύλου από τον κατάλογο των ΨΥΧΙΚΩΝ και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΩΝ διαταραχών!

Επιπλέον: Να δίδεται το δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ και ΔΗΜΟΣΙΑΣ έκφρασης σε σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου π.χ. δημόσιες περιπτύξεις μέσω της τηλεόρασης του κινηματογράφου, βίντεο κλίπ, περιοδικά, εφημερίδες κ.ο.κ.

ΝΑ υπάρχει επίσης πρόβλεψη διαδικασίας ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ του διεμφυλικού ατόμου (transexual) ως τέτοιου!

ΤΟ ίδιο ν’ αναγνωριστεί νομικά η κατάσταση των διεμφιλικών και διαφυλικών ατόμων ως ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ και ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ”φύλων”!

Να θεσπιστούν εκπαιδευτικά προγράμματα προσανατολισμένα στον σεξουαλικό προσανατολισμό και στην ταυτότητα φύλου που οι γαλλικές οργανώσεις Γονέων ταυτίζουν με την επικίνδυνη ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΦΥΛΛΟΥ.

Να διευκολυνθεί κάθε γραφειοκρατική διαδικασία για την ΑΛΛΑΓΗ ονόματος, φύλου κτλ. στις ληξιαρχικές γεννήσεις ή άλλα δημόσια έγγραφα

Να επεκταθεί νομικά η ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ για τις λεσβίες και ΠΑΡΕΝΘΕΤΕΣ μητέρες για ομοφυλοφιλικά ζευγάρια

Οι οργανώσεις πολιτών στη Γαλλία από όλους τους χώρους και καταβολές, εκτιμούν ότι το Νομοσχέδιο αυτό με την επικάλυψη της προστασίας των δικαιωμάτων των μειονοτήτων και της ισότητας άνευ διακρίσεων, εισαγάγει στη δημόσια σφαίρα την «ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ» σύμφωνα με την οποία, ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΦΥΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

ΓΙΑ την ιστορία να πούμε πρώτον: Ότι την έκθεση την έφερε προς ψήφιση, η Αυστριακής καταγωγής ευρωβουλευτίνα ΟΥΛΡΙΚΕ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ αντιπρόεδρος της διακοινουβουλευτικής ομάδας των ΛΟΑΔΔ στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και εισηγήτρια στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων !!!

Δεύτερον: Το αχαρακτήριστο αυτό ψήφισμα πέρασε ΔΥΣΤΥΧΩΣ, από το ΣΥΝΟΛΟ του Ευρωκοινοβουλίου και απ’ ΟΛΟΥΣ τους έλληνες ευρωβουλευτές…..
Προσωπικά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο, αφού ζούμε σ’ έναν κόσμο, που στ’ όνομα κάποιας ψευδεπίγραφης ισονομίας, είμαστε καταδικασμένοι να τα βλέπουμε όλα ναποδανά… ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, μιας και ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ!

Share this post