Το ωστικό κύμα του “χρόνου” θα δείξει αν μια έκρηξη είναι ατυχης συγκυρία ή όχι

Το ωστικό κύμα του “χρόνου” θα δείξει αν μια έκρηξη είναι ατυχης συγκυρία ή όχι

Κατά αρχάς ο λόγος που δεν γράφω είναι κάποια προσωπικά θέματα. Αυτά τα θέματα προέκυψαν μετα το άρθρο για την Αγιά Σοφιά.

Γνωρίζω ότι ορισμένοι εδώ μέσα δεν τους αρέσει αυτά που γράφονται………….καθόλου!!!

Για παράδειγμα αυτό που γράψαμε για την Αγιά Σοφιά και που βγήκε και το επισημοποίησε ο ίδιος ο Ερντογάν αργότερα, δεν γράφτηκε σε κανένα άρθρο στην Ελλάδα. Το παράξενο είναι ότι ούτε καν αντιγράφηκε, όμως ήταν αλήθεια, ήταν τα πραγματικά κίνητρα της μετατροπής της Αγιας Σοφιάς σε τζαμί και σε κάποιους εντός Ελλάδος… όπως φαίνεται δεν άρεσε.

Γιατί μετέτρεψε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί ο Ερντογάν- Επιβεβαίωση 6

ημέρες μετα από… τον ίδιο

 

Μπορείς όλη μέρα να κάνεις τεχνοκρατικές αναλύσεις αλλά να μην προσεγγίζεις την ουσία….και αυτό το κάνεις με ασφάλεια αφού δεν περνάς την κόκκινη γραμμή. Αυτοί οι δειλοί που θέτουν κόκκινες γραμμές στην χώρα μας, σε όλους τους τομείς, η περίοδος δράσης τους φτάνει στο τέλος τους. Μετα αλίμονο σας για το κακό που κάνατε στη χώρα, με οποίον τρόπο και αν το κάνατε.!

Και πάμε στο θέμα μας.

Ο κέδρος, το σύμβολο του Λιβάνου… κινδύνευε

Αυτό είχαμε πει λίγο πριν ξεσπάσει η Πανδημία. Ότι ο Λίβανος κινδυνεύει. Ότι εκεί εχω το νου μου,  στην χώρα των Κέδρων.

Όλοι είδαμε το μέγεθος της έκρηξης οπότε δεν έχουμε να πούμε κάτι επάνω σε αυτό.

Το ποιος είναι από πίσω, εύκολα μπορούμε να τα ρίξουμε στο Ισραήλ.

Εύκολα με το πέρασμα του χρόνου μπορούν να τα ρίξουν όπου τους βολεύει.

Όμως δεν είναι ηλίθιοι να χτυπήσουν οι Ισραηλινοί μια πρωτεύουσα και να ρισκάρουν να βρουν την διεθνή κοινή γνώμη απέναντι τους. Εχω την εικόνα ότι άλλος την έκανε την δουλειά,  και τον έβαλαν αυτοί οι «ουδέτεροι» που βρίσκονται πίσω από την εξουσία του Ισραήλ, της Αίγυπτου, της Σαουδικής Αραβίας.

Όμως στοχοποιείται  η εξουσία του Λιβάνου, η κυβέρνηση του Λιβάνου, θυμήσου τι είπαμε τότε αρχές του του έτους για το Λίβανο

«Εδώ και καιρό εχω το νου μου εκεί, διότι πως θα επιτεθούν στο Ιραν, αν υπάρχει ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή της Μ. Ανατολής;»

Η «Συμφωνια του Αιώνα» έχει αρχίζει και εφαρμόζεται, σιωπηλά, σταδιακά, αθόρυβα και μερικά κράτη , που διαφωνούν, θα πρέπει να εισέλθουν σε διαδικασία αστάθειας.

Θυμάμαι αυτό που έγινε στην Κύπρο, τον Ιούλιο του 2011, όταν αποθήκη πυρομαχικών… εξερράγη στην κυπριακή  ναυτική βάση.

Λίγο μετά την εκρηξη……..”Τον Αύγουστο του 2011, η Noble σύναψε συμφωνία κατανομής της παραγωγής με την Κυπριακή κυβέρνηση σχετικά με την εμπορική ανάπτυξη του οικοπέδου. Η Noble τελικά ξεκίνησε τις γεωτρήσεις στο Οικόπεδο 12 τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011, πολύ πριν την 1η Οκτωβρίου που είχε ανακοινώσει αρχικά και επισήμανε πως θα απαιτηθούν 90 έως 120 μέρες για την εξόρυξη.Η Κύπρος οριοθέτησε τα θαλάσσια σύνορά της με την Αίγυπτο το 2003, με το Λίβανο το 2007 και με το Ισραήλ το 2010. Η Τουρκία, η οποία δεν αναγνωρίζει τις συμφωνίες της Κύπρου με τους γείτονές της, έχει απειλήσει να κινητοποιήσει ναυτικές δυνάμεις, στην περίπτωση που ξεκινήσει γεωτρήσεις στο Οικόπεδο 12.”

Λίγο αργότερα οι Κύπριοι στράφηκαν κατά της κυβέρνησης Χριστόφια, και λίγο πιο μετα η Κύπρος βυθιζόταν στο μνημόνια και κόσμος έχανε τα λεφτά του.!!

Τα πυρομαχικά που κατασχέθηκαν το 2009 και αποθηκευτηκαν στην Κυπρο ήταν από το… Ιραν με προορισμό  την Συρία, 2 χρόνια πριν την Αραβική άνοιξη και το ξέσπασμα του συριακού εμφυλίου παρακαλώ.!!

Θέλω να πω ότι υπάρχουν χτυπήματα που είναι αθόρυβα, και αυτό το βλέπεις στις επιπτώσεις από το ωστικό κύμα του χρόνου, όχι του χώρου… δηλαδή σε αυτά που γίνονται όταν περάσει λίγο ο χρόνος. Εκεί στο μέλλον φαίνεται αν μια έκρηξη είναι μια ατυχης συγκυρία ή όχι και φυσικά αποκαλύπτεται ποιους εξυπηρετούσε.

Αν δηλαδή σε λίγο θα σπείρουν χάος, εξεγέρσεις και εν τέλη  εμφύλιο πόλεμο στο Λίβανο ή όχι.

Αν έτσι μέσα από αυτή την έκρηξη…καταπολεμηθεί η… Χεζμπολάχ..ε κυρία Μέρκελ;;;

Ερώτημα;

Πέρα από την Συμφωνία του Αιωνα,  η έκρηξη αυτή  έχει σχέση και με την ΑΟΖ του Λιβάνου;

Χθες ο πρόεδρος του Λιβάνου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τράμπ, όπου και δήλωσε λίγο μετα ότι…

Αυτό το χτύπημα λοιπόν είχε στόχο την κυβέρνηση του Λιβάνου. Μετα έχει στόχο την Χεζμπολάχ και το ωστικό κύμα φτάνει μέχρι το……. Ιραν (!!!)

Δεν ήταν μία απλή έκρηξη, μοιάζει να είναι μία  καλά σκηνοθετημένη ενέργεια που στέκεται  αφορμή ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός/εκβιασμός για την… Συμφωνία του Αιώνα.

Όσο για την Αοζ του Λιβάνου, υπάρχει διαφωνία μεταξύ Λιβάνου Ισραήλ ως προς την χάραξη της, και η έκρηξη σημειώθηκε  στην…….. Αοζ του Λιβάνου.!

Δεν γίνεται η πρωτεύουσα σου Λιβανέζε πρόεδρε να ισοπεδώνεται και εσύ μετα από 36 ώρες να μιλάς με τον Αμερικανό ομόλογο σου για… Αοζ και διαμεσολάβηση…οπότε να περιμένουμε εξελίξεις στην αποκλειστική οικονομική ζώνη του Λιβάνου,  όπου και έγινε η έκρηξη.

Γιατί αυτοί που θα σε ανοικοδομήσουν δεν προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, δεν ειναι κοινωφελή ιδρύματα,  δεν λυπούνται…με λίγα λογια θα χρειαστούν ανταλλάγματα, γεωστρατηγικά και πολιτικα.

Οι Τούρκοι δεν αναγνωρίζουν την ΑΟΖ Ισραήλ  Κύπρου Λιβάνου..!

Ένα μέρος της Αοζ της Κύπρου ανήκει στα κατεχόμενα, δηλαδή στην Τουρκία, έτσι ισχυρίζονται.

Η έκρηξη λοιπόν πιθανός θα δούμε να  επηρεάζει και τις… Αοζ στην ευρύτερη περιοχή της Κύπρου.

Και πιο κάτω είναι και η Παλαιστινιακή Αοζ, Βενιαμίν μην το ξεχνάς..!

Αυτη η εκρηξη εχει και μερικές αλλες προεκτάσεις.

Δεν μπορω να κατσω πολυ ωρα στο pc οποτε σταματαμε εδω.

Ειναι και αλλα στοιχεια, ειναι και αλλες υποθεσεις, εκει εξω ο ρυθμος των δεδομενων ειναι πυκνος..πράγμα που σημαίνει ότι κυοφορουνται πολυ πολύ σημαντικες εξελίξεις.

Κάτι τελευταιο.

Αυτοί που πέρασαν τα νομοσχέδια γρανάζια, αυτοί που αποδέχθηκαν τον όρο Βόρεια Μακεδονία, αυτοί εργάζονται για το εθνικό συμφέρον;;

Η υπογραφή ΑΟΖ με Αίγυπτο είναι αραγε υπερ μας, εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα ή αυτούς που θέλουν να μας βάλουν σε πολεμική καραντίνα εν μέσω Πανδημίας;;;

Δυο ημέρες μετα την έκρηξη στην Αοζ του Λιβάνου, καλέστηκε εκτάκτως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών να υπογράψει  την Συμφωνία Ελλάδος-Αίγυπτου, …δίχως να το ξέρει παρακαλω..!

Υπάρχουν υπογραφές που σφραγίζονται με αίμα, αυτές οι υπογραφές σε αυτές τις συμφωνίες οδηγούν τις εμπλεκόμενες πλευρές σε μπελάδες.

Αρα είναι καλή η κακή η συμφωνία;

Γίνεται ένα σάπιο δέντρο να δώσει υγιείς καρπούς;

Την Ελλάδα τρίτοι θα την βάλουν σε πόλεμο, σε πολεμικό εκβιασμό και θα γίνει  όταν πρέπει, και θα το κάνουν αυτοί που έφτιαξαν το πρότζεκτ του East Med, τον αγωγό Ιερουσαλήμ-Βατικανό. Βασικά το έχουν κάνει ήδη αλλά η κοινότητα της ενημέρωσης δεν το έχει καταλάβει

Αν εχω λάθος και δεν είναι έτσι θα ζητήσω συγνώμη, δημόσια.

Αν όχι, τότε μας την είχαν στημένη, ακόμη και τους πολιτικούς μας ίσως να εξαπατούν και οι Συμφωνίες είναι καμουφλαρισμένα  αδιέξοδα που οδηγούν σε σύγκρουση τις δυο χώρες.

Νομιζω θα τα ξαναπουμε.

 

Share this post