Το 40 σκοτώναν με το τουφέκι, τώρα πολυ-γενοκτονούν με τον φόβο του κόσμου. Πές το με το όνομα του, δεν λέγεται κορωνοιός, αλλά σιωνιστικός σατανισμός.

Το 40 σκοτώναν με το τουφέκι, τώρα πολυ-γενοκτονούν με τον φόβο του κόσμου. Πές το με το όνομα του, δεν λέγεται κορωνοιός, αλλά σιωνιστικός σατανισμός.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση δεν θα ήταν εφικτή εάν οι σιωνιστές επικυρίαρχοι δεν είχαν ψυχογραφήσει τον σύγχρονο άνθρωπο (για αυτούς γελάδι-γκοίμ), μέσω των σφυγμομετρήσεων τηλεθέασης. Αλλά σημαντικότερα μέσα από τα giga-δεδομένα που συγκέντρωσαν από πάνω από μία δεκαετία ύπαρξης των social media. Δεδομένα που ο ίδιος ο κόσμος με χαρά τους δώρησε. Στο μεγαλύτερο ανθρωποπείραμα όλων των εποχών. Την γενιά αυτή, βρήκαν με τις μελέτες τους, δεν την ρίχνεις με σφαίρες ούτε με κομουνισμούς, αλλά με την φιλαυτία της. Αυτός που μανατζάρει καλύτερα τα πάθη των ανθρώπων,  όπως καταλαβαίνετε, γίνεται ο κυρίαρχος του πλανήτη.

Ακόμη δεν θα ήταν Εφικτή αν η γενετική μηχανική και η νανομηχανική δεν είχαν φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Και φυσικά αν η υπολογιστική ισχύς των κομπιούτερς δεν έφτανε σε τερατώδη άλματα όπως σήμερα, καθιστώντας εφικτό τον έλεγχο του “παγκόσμιου χωριού” σε ζωντανό χρόνο. Τώρα που όλα αυτά έχουν γίνει, ήρθε ο καιρός για τις δοκιμές πίεσης. Ξεκινήσαν δειλά δειλά με κακοστημένα βίντεο με μανεκένς να παριστάνουν τους νεκρούς  και δραματική μουσική στο background (πριν έρθει το μπόλι), και με την ψυχοπαθώς εμμονική επανάληψη του τρομο-ερεθίσματος των αριθμών “κρουσμάτων” από τα πληρωμένα κανάλια, εγκαθίδρυσαν την μαζο-ψύχωση. Και αφού είδαν ότι έχει τόσο ψωμί η δουλειά, με το πόσο τσιμπάνε οι μάζες με φτηνούς θεατρινισμούς και ζωώδη φόβητρα, ξεθάρεψαν τόσο, που επιτάχυναν τα σχέδια τους 2-3 δεκαετίες μπροστά.  Ή μπορείς να πεις ότι είναι και εντός προγράμματος, γιατί τις ατζέντες τους τις προδηλώνουν από καιροοοό πριν… .

Share this post