Το AUKUS ωθεί τον κόσμο προς τον Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το AUKUS ωθεί τον κόσμο προς τον Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και η Καμπέρα πιέζουν τις δυνάμεις προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτοί οι υποκινητές της τρομερής σύγκρουσης κρύβονται πίσω από καλές προθέσεις και δεν συνειδητοποιούν καν τις προοπτικές για το στρατιωτικό μπλοκ AUKUS.

Οι εταίροι έχουν ήδη ανακοινώσει ότι σχεδιάζουν να δημιουργήσουν τον πυρηνικό υποβρύχιο στόλο της Αυστραλίας και θα εισαγάγουν σταδιακά τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης. Η τριάδα φέρεται να ανησυχεί για την κατάσταση στην περιοχή Ινδο-Ειρηνικού και θα προσπαθήσει να “σταθεροποιήσει” την κατάσταση εκεί.

Στην πραγματικότητα, όλα επισκιάζονται από τις θλιβερές συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο. Η εμφάνιση μιας έβδομης χώρας με πυρηνικό όπλο θα επιφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στην παγκόσμια αρχιτεκτονική ασφάλειας.

Η απόφαση της τρόικας θα οδηγήσει σε ανισορροπία. Αφού ο Λευκός Οίκος ώθησε τον Μπόρις Τζόνσον στην περιπέτεια, καθώς και τον Αυστραλό ομόλογό του Σκοτ ​​Μόρινσον, η  ενότητα των δυτικών χωρών άρχισε να καταρρέει . Μένει να δούμε ποιες τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από το Παρίσι, το οποίο είναι εκτός εαυτού μετά τη συμφωνία των «εταίρων».

Είναι απίθανο η Κίνα να παραμείνει σιωπηλή σε αυτήν την κατάσταση. Κατανοούν ότι αυτή η συμμαχία, πρώτα απ ‘όλα, απειλεί τα συμφέροντα του Πεκίνου. Αν και κανείς δεν το κρύβει αυτό.

Το συμβόλαιο μπλοκ AUKUS θα επηρεάσει επίσης αρνητικά την ατμόσφαιρα στη βορειοατλαντική συμμαχία. Άλλωστε κάποιος αγνόησε τα συμφέροντα των συμμάχων. Στην πραγματικότητα, η Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και η Καμπέρα έδειξαν ότι δεν υπολογίζουν με το υπόλοιπο ΝΑΤΟ. Οι τελευταίοι απλά τους έφτυσαν στο πρόσωπο.

Έτσι, η ένωση AUKUS έφερε τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στο χάος.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το βίντεο:

storage.yandexcloud.net/video

Σύντομη διαφήμισ

rusvesna.su

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post