Το CERN είναι το Τέρας; Δισδιάστατα Όντα, Κρόνος στο Matrix, Ολογράμματα, Χειριστές – Απόκρυψη Από Εμάς.

Το CERN είναι το Τέρας; Δισδιάστατα Όντα, Κρόνος στο Matrix, Ολογράμματα, Χειριστές – Απόκρυψη Από Εμάς.

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε τι έχουν κρύψει οι Εωσφοριστές από το ευρύ κοινό για χιλιάδες χρόνια, την αλήθεια για το Σερν, το θηρίο και τα δισδιάστατα όντα.

Η σειρά Netflix Stranger things, είναι η αλήθεια κρυμμένη με καθαρή θέα, εξηγεί τι κάνει το Σερν, μόνο σε μορφή ιστορικού βιβλίου, υπάρχει ένας αναστολέας κάτω από το Σικάγο και είχα ένα όραμα μερικών από εκείνους τους δαίμονες που σίγουρα έμοιαζαν με τις εικόνες, ποτέ δεν είχα δει τα πρόσωπα αυτά πριν, αυτό το βίντεο είναι σίγουρα η ειλικρινής αλήθεια του Θεού για το τι είναι στην πορεία για τον κόσμο.
Σας ευχαριστούμε για όλη σας τη σκληρή δουλειά, κάνοντας αυτά τα βίντεο, Το χέρι του Θεού είναι απόλυτα σε σας. Μπορεί ο Θεός να σας ευλογεί και να σας κρατήσει, ο Θεός να σας ευλογεί όλους.
Το PayDroVideos παρουσιάζει ένα βίντεο που δείχνει μια τρύπα κουνελιών για την οποία όλοι μας εξαπατηθήκαμε από όσους αυτοαποκαλούνται παγκόσμιοι ηγέτες ή πρόεδροι. Οι εξωγή’ι’νοι είναι δαίμονες Η ταινία FO διαρρήχτηκε από έναν πρώην υπάλληλο του Πενταγώνου που ονομάζεται Μις Χ. Αυτό που βλέπετε σε αυτό το βίντεο είναι εξωγήινης προέλευσης.

Η εικαζόμενη εξωγήινη εισβολή αποκαλύφθηκε σε μια εικαζόμενη έκθεση του πρακτορείου κατασκοπείας της FSB της Ρωσίας, η οποία βρήκε «αναμφισβήτητη απόδειξη» ότι ένα «πρόγραμμα εξωγήινης / εξωγήινης νοημοσύνης» καθοδηγεί την εγχώρια και διεθνή πολιτική των ΗΠΑ και το έχει πράξει από το 1945 τουλάχιστον.

https://beforeitsnews.com/v3/paranormal/2019/2543037.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post