ΤΟ CORONA VIRUS ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ; FAKE NEWS

ΤΟ CORONA VIRUS ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ; FAKE NEWS

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ενώ είναι γνωστό από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ότι ο θανατηφόρος αυτός ιός Coronavirus για τον οποίο έχει σημάνει συγκερασμούς σε πολλές χώρες προέρχεται από την βρώσιν νυχτερίδων στην Κίνα, η από τους αρουραίους , ακτιβιστές ερευνητές επιστήμονες έχουν προβάλει στο διαδίκτυο την αληθινή πραγματικότητα του τι συμβαίνει με αυτόν τον ιό.

Η όλη φασαρία για αυτόν τον ιό όπως φαίνεται έχει ως συνέπεια την βιομηχανική παραγωγή εκατομμυρίων εμβολίων. Σύμφωνα με τους ερευνητές επιστήμονες η πατέντα αυτών των εμβολίων ήδη υπήρχε από την αρμόδια εταιρία όπως αποκαλύπτεται από το 2015. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι κάποιοι ήξεραν γι αυτόν τον ιό τον οποίο θα δημιουργούσαν σε ειδικά εργαστήρια για να κερδίσουν δισεκατομμύρια από τα εμβόλια που θα πουλούσαν αδιαφορώντας για την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Σχετικά με αυτό το τεράστιο θέμα υπάρχει η ατζέντα global depopulation του Μπιλ Γκέιτς η οποία αποσκοπεί στην παγκόσμια μείωση του πληθυσμού του πλανήτη και ένας σημαντικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι η εργαστηριακή παραγωγή και διασπορά θανατηφόρων ιών όπως γίνεται τώρα με την περίπτωση αυτού του ιού…

Proof Depopulation Agenda Is Well Underway

Είναι χαρακτηριστικό εδώ να αναφέρουμε ότι ο δούκας ο Φίλιππος της Αγγλίας είχε δηλώσει ότι: αν μπορούσαν να ξαναενσαρκωνόμουνα θα ήθελα να ήμουν θανατηφόρος ιός για να εξοντώσω τους ανθρώπους.

Εδώ μπαίνει ένα μεγάλο ερώτημα ότι πως γίνεται πριν τρεις μήνες σε κάποιες εκπομπές ειδικοί επιστήμονες να είχαν αναφέρει τον κίνδυνο ύπαρξης ενός τέτοιου ιού που θα έχει την ικανότητα να εξοντώσει περί τα 65 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η όλη αυτή κατάσταση έχει και τις σκόπιμες ψυχολογικές παρενέργειες στον πληθυσμό. Δημιουργεί ένα έντονο κλίμα φοβίας που έχει σαν συνέπεια την απομόνωση των κατοίκων και εναποθέτουν την εμπιστοσύνη τους προς τις κρατικές αρχές που υποτίθεται θα τον προστατέψουν από τον θανατηφόρο ιό. Και σαν συνέπεια της εμπιστοσύνης προς τις κρατικές αρχές δέχονται χωρίς καμία ένσταση τα εμβόλια που θα τους σερβίρουν υποτίθεται για να προστατευτούν. Εδώ δεχόμαστε σο πονηρό παιχνίδι της ελίτ που είχε δημιουργήσει τα Fema κέντρα στις ΗΠΑ.

Σε αυτά τα κέντρα θα καταφεύγει μεγάλο μέρος του πληθυσμού για να προστατευτεί υποτίθεται, και εκεί θα εμβολιάζονται μαζικά αλλά μαζί με τους εμβολιασμούς θα τους βάζουν και το επίμαχο σφράγισμα υποτίθεται για «καλό τους».

Το πόσο απάτη υπάρχει σε όλη αυτή την υπόθεση φάνηκε από κάποια βίντεο που έδειξαν στην Κίνα με νεκρούς θύματα του ιού στους δρόμους, όπου τα δέντρα ήταν καταπράσινα παρά του ότι είναι χειμώνας και το φυσιολογικό θα ήταν τα κλαδιά τους α είναι γυμνά.

Από εδώ φάνηκε, όπως λέει ο ερευνητής, ότι όλο αυτό ήταν ένα μονταρισμένο βίντεο βάσει προϋπάρχοντος σεναρίου που το είχαν σχεδιάσει εδώ και καιρό.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ένας ερευνητής , ο.. Maurice Hilleman, αποκάλυψε ότι έχουν κατασκευαστεί πολλά εμβόλια που προκαλούν ασθενείς ακόμα και καρκίνο, και τα οποία διοχετεύσαμε σκόπιμα για να αυξηθούν τα θανατηφόρα κρούσματα του καρκίνου. Και επίσης ομολογεί με σαρκασμό ότι είχα κατασκευάσει εμβόλια που προκαλούν λευχαιμία και τα είχαν στείλει στην Ρωσία για να εξολοθρεύσουν ρωσικούς πληθυσμούς. Είναι δηλαδή μια μέθοδος εξελιγμένου βιολογικού πολέμου.

Εδώ και χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες ασχολούνται με μεθόδους βιολογικού πολέμου και με την Παρασκευή θανατηφόρων ιών που τους διοχετεύουν κυρίως με την μέθοδο των εμβολιασμών. Έχουμε φτάσει στην εποχή της αδίστακτης σκληρότητας που στοχεύει στον αφανισμό εκατομμυρίων ανθρώπων.

THE VACCINATION AGENDA EXPOSED – David Icke | London Real

Ένα νέο είδος επίσης σύγχρονου τεχνολογικού θανατηφόρου πολέμου είναι και το 5Γ που προσπαθούν να το εγκαταστήσουν παντού και το οποίο έχει τις δυνατότητες να εκπέμπει θανατηφόρες ακτινοβολίας στις περιοχές που εγκαθίσταται.
Το εντυπωσιακό σε όλα αυτά είναι ότι προβάλλονται πριν εμφανιστούν σε ορισμένες προφητικές κινηματογραφικές ταινίες σαν μια άτυπη προειδοποίηση για αυτά που ήρθαν και για αυτά που θα έρθουν.


Η πηγή των πληροφοριών είναι από το σάιτ που παρουσιάζουμε λίγο πιο κάτω το οποίο όμως ο κατασκευαστής του είχε προειδοποιήσει ότι θα επέμβουν για να το κλείσουν γιατί ακριβώς αποκαλύπτει την αλήθεια σε όλη αυτή την ιστορία, και πράγματι αν προσπαθήσετε να μπείτε σε αυτό το σάιτ θα δυσκολευτείτε αρκετά.

Θα πρέπει πάντα να ψάχνουμε την αλήθεια για να καταλάβουμε τι μα συμβαίνει και όχι σαν πρόβατα να τρώμε το κουτόχορτο που μας σερβίρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα διάφορα εντεταλμένα hoaxes της Νέας Τάξης.

Για όλο το άρθρο δείτε εδώ
http://82.221.129.208/
http://82.221.129.208/.vt1.html

Jimstone.is – World Class Investigative Truth

Is Corona Virus A Man Made Depopulation Weapon

CDC, Gates, Kissinger All In On MANMADE CoronaVirus Spreading ..yet just 26 deaths???

The MANMADE CORONA CRSPR Gene Edited Virus ~ Must See

And Now…Fumigating Wuhan ??? feat. Don’t Give Into the Hype and Fear

Oxy MORON

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Share this post