Το COVID [Certifigate OF Viavaccination Inter.national Da.ta] POKER [ΠΟΚΕΡ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ], όταν όλοι χάνουν κερδισμένοι!….

Το COVID [Certifigate OF Viavaccination Inter.national Da.ta] POKER [ΠΟΚΕΡ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ], όταν όλοι χάνουν κερδισμένοι!….

Το COVID [Certifigate OF Viavaccination Inter.national Da.ta] POKER

[ΠΟΚΕΡ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ], όταν όλοι χάνουν κερδισμένοι!….

Εψές συζήτησα με έναν φίλον ψυχολόγον-ψυχοθεραπευτήν-υπνοθεραπευτήν με θρησκευτικόν συναίσθημα και γνώση της Θεολογίας μας [όχι στυγνόν στείρον επαγγελματία με αλαζονεία και όποτε εξεφεύγει κάπως με όλον το θάρρος του το επισημαίνω και το παραδέχεται, η δύναμη της συνήθειας βλέπετε εξ’ αμφοτέρων ομιλητών], διακεκριμμένον εις το Λονδίνον επί σειράν δεκαετιών και έναν φίλον Λογιστήν 10 ώρες….

Ο ψυχολόγος με εισάγει σε νέους παραμέτρους σκέψεις, πολλούς τους γνωρίζουν, αφού έχω μελετήσει ψυχολογία, αλλά αυτός ως επαγγελματίας με πείρα διαθέτει κλειδιά διά περαιτέρω έκταση και επέκταση σε λεπτομέρειας και μυστικά, όπου σπανίως ομολογεί….

Είναι τόσα πολλά τα οποία αναλύσαμε όπου είναι αδύνατον να παρουσιαστούν τα συμπεράσματα σε έναν άρθρον….

Ο κορωνοϊός και το εμβόλιον σκοτώνουν, περισσότερον από όσον ανάμεναν κάποιοι και δη οι θιασώτες του εμβολίου και ολιγότερον από όσον ανάμεναν οι πλείστοι μισητές των εμβολίων με δικαιολογημένη όχι καθυποψία αλλά τεκμήρια και αεμπιστοσύνη προς τους παγκόσμιους πλουτοκράτες συνωμότες….

Συνεπώς, αμφότεροι υπέρβάλλουν και αυτός ήταν ο σκοπός εξ’ αρχής, το οποίον επισήμανα κρούωντας τον κώδωνα της εξαπάτησης της συναίσθησης και της συνείδησης εκ μέρους των συνωμοτών και το οποίον με αδιάλειπτα παραδείγματα ο οποίος γνωρίζει την ψυχολογία διαχείρισης των μαζών μου επαλήθευσε με σειρά από έρευνες και γνώσεις, πολλές εκ των οποίων μου έδειξε εις το διαδίκτυον και πρόκειται διά γνώση την οποία εξεύρουν να αναζητούν οι επαγγελματίες και προχωρημένοι εις τους κλάδους της ψυχολογίας και βεβαίως δεν διακινείται εις την ελεύθερη κοινωνία των αρθρογράφων αλλά των ερευνητών σε συγκεκριμένα τέτοια θέματα….

Εσκεμμένως ο σκοπός είναι ποτέ να μην έχουν απόλυτον δίκαιον καμμία παράταξη, ούτως ώστε να διίσταται η κοινή γνώμη και η κάθε παράταξη να έχει τα ιδικά της να λέγει ως αληθή και ψευδή διά την άλλη παράταξη, ώστε διά του αποπροσονατολισμού και απόσπαση της προσοχής να προωθεί τον εξηλεκτρονισμόν, πράγμα το οποίον μου τεκμηρίωσε με λόγια, έρευνες και ανακοινώσεις ο ψυχολόγος προώθησης της μαζικής σκλαβοποίησης διά πολλές δεκαετίες οργανωμένως εις το ακέραιον!….

Δημιουργείται μία νέα ασυνείδητη και ασυναίσθητη Αριστερά και Δεξιά, χωρίς κατ’ ανάγκη να συμμετέχει εις την κάθε παράταξη ο συνειδητός και συναισθητός Αριστερός και Δεξιός, αλλά αναμείκτως…. Μία νέα Αριστερά και μία νέα Δεξιά σε κάθε άλλη συνειδητή και ασυνείδητη, συναισθητή και ασυναίσθητη Αριστερά και Δεξιά και από αυτές υπάρχουν εκατοντάδες έως και εάν σας ξενίζει η πληροφόριση αυτή…. Δηλαδή μέσα σε κάθε σύνολον δημιουργούνται υποσύνολα, συν+σύνολα, υπερσύνολα κρυφά και φανερά με αντίθετα, όμοια, ουδέτερα και ανάμεικτα ρεύματα [μία Τετραπιθανότητα]. Του ανάφερα την Τετραπιθανότητα και εξεπλάγην διότι αυτόν μου έδειξε ότι ισχύει εις τις διαπιστώσεις του Carsian σε συγκεκριμένη περίπτωση και όχι συνειδητώς εις το εύρος όπου την έχω καθορίσει…., αλλά μου είπε να η απόδειξη της Τετραπιθανότητος σου….

Δημιουργούν Νεοσύνολα, όπου εις την περίσταση αυτή, υποτίθεται ο Αριστερός της είναι προοδευτικός [αποδέχεται και συναινεί με εμπιστοσύνη εις την κοινωνία και τους σατανικούς ποιμάντορες της με τον εμβολιασμόν] και ο Δεξιός της είναι συντηρητικός. Παραθέτω εδώ προς περίσκεψη, ότι οι Ελληνοκύπριοι σε όλα τα πανεπιστήμια τα οποία συρρέουν σε μεγάλον αριθμόν διχονίζοντε σε Προδευτική Φοιτητική Παράταξη [ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις] και Πρωτοπορία Φοιτητική Παράταξη [Δεξιά-Ημιδεξιά-Ακροδεξιά-Κεντροδεξιά όπως αυτοπροσδιορίζοντε φύρδην μίγδην του ΔΗΣΥ]…. Οι μέν είναι υποτίθεται προοδευτικοί και οι δε πρωτοπόροι, ποία η διαφορά; Το καθένα μπορεί να είναι το άλλον άρα τε είναι το άλλον και συνάμα κανένα από τα δύο, άρα τε και κανέναν από τα δύο, τρίτον, είναι σηρείνες θελκτικής έλξης προς κοπαδοποίηση εις την μεν ή δε παράταξη λόγω γοητείας ή λόγω πίκκας εις την ανίπερα παράταξη. Το ίδιον μοτίβον σε κάθε περίπτωση Αριστεράς Δεξιάς!…. Μία άλλη διπαράταξη είναι οι Πράσινοι [Οικολόγοι] ήτοι Αριστερής ευαισθησίας, κοινωνίας, συμπαράστασης και κοινωνικής-κομμουνιστικής αντίστασης και αγώνα και οι Αντιπράσινοι οι οποίοι διαφωνούν με τις αρλούμπες ή υπερβολές και εσκεμμένες καταστροφές ή φενάκης καταστροφές από τους ίδιους τους πλουτοκράτες διά να επιβάλουν την Νέα Παγκόσμια Αριστερά Δεξιά Τυραννία εις το όνομα της σωτηρίας της κοινωνίας της Φύσης!…. [δημιουργώ το πρόβλημα διά να επιβάλω την λύση όπου συμφέρει εμένα και λέγω είναι επιταγή σωτηρίας και συμφέροντος της κοινωνίας ή μίας οιασδήποτε κοινωνίας]….

Κάθε Αριστεροδεξιά Νεοφανής Διχόνοια περικατακόβει περαιτέρω την Κοινωνία. Η Κοινωνία είναι μία λέξη η οποία ειδικώς υπό αυτόν το προίσμα ενόρασης δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι και συνάμα όσον μισείς περισσότερον τόσον περισσότερον αφυπνισμένος είσαι! Η κοινωνία είναι μία μυθοπλασία, δεν υπάρχει, δείξε μου την ως οντότητα, ομοίως ο πολιτισμός, το έθνος, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός [κάθε ομάδα παντός είδους, ποία είναι, οι παίκτες; Μήπως τα κτήρια; Μήπως η ταπέλλα εις το κτήριον; Μήπως οι φανέλλες; Δεν υπάρχει, είναι μία εταιρεία χωρίς χέρια, πόδια, μάτια, αυτιά, γνώση, μόρφωση, σώμα, ψυχή, έναν είδωλον όπως περιγράφεται από τον Ιωάννη τον Θεολόγον, την Αγία Παρασκευή εν πράξει Θαύματος και άλλους Αγίους της Ορθοδοξίας μας]. Αυτόν όπου έχει σημασία είναι ο Άνθρωπος!

Κάθε φορά αντί να αναφέρεσαι σε κοινωνία αναφέρθουν σε άνθρωπον, ούτε καν εις τον κάθε άνθρωπον ως όρον, αλλά ο άνθρωπος, τον άνθρωπον,, διά τον άνθρωπον, με ολιγότερες λέξεις δηλαδή ήτοι το πολύ άρθρον [ο, τον] Άνθρωπον! Και νοιώσε την αλήθεια να διαρρέεται μέσα σου γλυκειά και σεπτή! Οι απατεώνες δημαγωγοί αναφέροντε σε κοινωνία και ανάγκη της κοινωνίας σε κάθε άνθρωπον διά να σκοτώνουν έναν έναν τους ανθρώπους. Όταν αναφέρεσαι σ’ εσένα ή έναν διπλανόν, οι τεχνοκράτες σου λένε: ναι μεν αλλά πρέπει να ειδούμε το σύνολον ήτοι την κοινωνία, την ανθρωπότητα, τον πολιτισμόν, το έθνος, το κράτος, την παγκόσμια ανθρωπότητα ή κοινωνία. Ώστε να δικαιολογούν τις αντιανθρώπινες πράξεις τους ως εκ των ων ουκ άνευ διά το καλόν [δήθεν] των άλλων ανθρώπων. Σε κάθε πόλεμον δικαιολογημένον ασπούμε ή αμυντικόν με επίθεση ή άμυνα ή αδικαιολόγητον, οι ισχυρισμοί αυτοϋπεράσπισης είναι με ορισμούς όπως: διά το καλόν της κοινωνίας, διά το καλόν της χώρας, διά το καλόν του έθνους, διά το καλόν της ανθρωπότητας, διά το καλόν του πολιτισμού [κ.ο.κ.] και μπορεί εν μέρει ή πλήρως να είναι, αλλά εν τέλει πληρώνουν με απώλεια ζωής όχι η μυθοπλαστική ανύπαρκτη φυσική οντότητα ανθρωπότητα αλλά ο άνθρωπος-οι ανθρώποι θύματα άλλων ανθρώπων [και κοινωνίας των αντιανθρώπων ανθρώπων ή αμφιανθρώπων τουλάχιστον]….

Όταν αναφέρεσαι σε πόνον και κακομεταχείριση ανθρώπου και όχι ανθρωπότητας τότε εισέρχεσαι εις την θέση και την κακομεταχείριση του ανθρώπου ως έναν, ως ένας άνθρωπος όλοι οι ανθρώποι και δη οι αδικημένοι και αδύναμοι ανθρώποι από τους αντιανθρώπους ανθρώπους, μπορείς να το αισθανθείς; Η ανθρωπότητα, η κοινωνία, η χώρα, ο φόρος, ο νόμος, είναι οι ψευδοδικαιολογίες των αντιανθρώπων διά να επιβάλλοντε εις τον άνθρωπον!… Παρότι φόροι, νόμοι, θεσμοί αρχίζουν από το καλόν οδηγούν την σωλήνα γέμιση-γόμωσης-loading από το έναν άκρον εις το άλλον. Ασπούμε οι πρόνοιες παιδικής προστασίας σε όλες τις χώρες σχεδόν εξελίσσοντε από αληθινή και συνάμα με την αληθινή αγάπη, έγνοια, μέριμνα και φροντίδα σε παγίωση εξελιγμένων μοντέλλων νόμων παιδομαζώματος εις τις ασθένειες, πολέμους, ανωμαλίες της κοινωνίας όπου τα ασυνείδητα αφεντικά τους διοιηκούν ασυνείδητα τους ασυνείδητους υπηρεσιακούς φρουρούς υπέρ των παιδιών [και σε κάθε άλλον θέμα], όπως δοκίμασαν λεκτικά προς το παρόν με τον κορωνοϊόν. Εις το μέλλον θα σου λένε επειδή είσαι τρελλός και δεν εμβολιάστηκες, δεν ενώθηκες με το παγκόσμιον σύνστημα εξηλεκτρονισμού, οφείλουμε να πάρουμε [δεν λένε αρπάξουμε δηλαδή την αλήθεια] τα παιδιά σου διά να τα εμβολιάσουμε και μικροψηγματοποιήσουμε διά να τα σώσουμε από την ψυχοπάθεια σου [η οποία δικαιολογημένως θα υπάρχει και θα είναι ιερή λόγω των κακομεταχειρήσεων, σε αντίθεση με την αρρωστημένη μηχανοποιημένη απομετανθρωπισμένη ρομποτική παράλογη και τηλεκατευθηνόμενη με πομπούς μικροψήγματος εις τους χαραγμένους του χξς]….

Έτερον παράδειγμα, ο φόρος διά να λειτουργεί έναν κράτος είναι οπωσδήποτε αναγκαίος, αλλά ο φόρος σταδιακά έγινε καταστροφέας όχι της κοινωνίας, αλλά του ανθρώπου, η κοινωνία είναι μία άλλη μορφή και έννοια, ωραιοποιημένη, της στυγνής εξουσίας, κυβέρνησης Κρονοκράτους κακίας και σταδιακής εξόντωσης από τα ογλάνια των διεθνών σατανιστών ως συγχαμένοι άριστοι τεχνοκράτες!… Δηλαδή, από το να φορολογείται ο άνθρωπος διά το καλόν του ανθρώπου προχώρησαν εις το να φορολογείται ο άνθρωπος διά το κακόν του ανθρώπου και προς επιβιωτική και ηθική εξόντωση του [συν την δημιουργία με υπερευθύνες επιβίωσης της σκλαβοποιητικής και εξαντλητικής διά αντίδραση Έλλειψης Χρόνου καθημερινώς και διηνηκώς αυξάνεται σε συνδυασμόν με την δημιουργία έντεχνης Έλλειψης Αυτοεπιβίωσης και Αυτοεπιβίωση σημαίνει επιβιώνω από το μηδέν ήτοι επίγνωση, εκπαίδευση, αρεσκεία και ικανότητα Πρωτόγονης Επιβίωσης, με αυτά τα δύο πώς μπορείς να έχεις πιθανότητες επιβίωσης όταν εκτός πλέον του χαραγματικού εξηλεκτρονισμού θα καταδιώκεσαι;

Μόνον με τις Προσευχές εις Τον Τριαδικόν Θεόν και τους Αγίους Του]. Όταν πωλείς κάτι φορολογείσαι ασπούμε [αναλόγως χώρα, προϊόντος και περίπτωσης] 20% + χονδρά 20% ΦΠΑ + αύξηση τιμής ρεύματος, αύξηση τιμής νερού, αύξηση τιμής καυσίμων, αύξηση τιμής τροφίμων, αύξηση τιμής προϊόντων βασικής διαβίωσης πολιτισμού πρώτης ανάγκης, περίπου φορολογείσαι 140% χωρίς να μπορείς καν να το συλλάβεις, εάν υπολογίσεις συνάμα ότι αυτόν όπου πώλησες θα φορολογηθεί διά δεύτερη φορά εις τον άνθρωπον αγοραστή ως απόκτηση περιουσία ή μεταπώληση και μεταποίηση, τότε προσπερνάμε το 200%, αλλά επειδή οι φόροι αυτοί Υποτέλειας Υπηκόων της Ανθρωπότητος-Κοινωνίας-Κράτους-Σύνολον Κρατών [όπως η ΕΕΕ]-Χώρας [κ.ο.κ.] είναι περισπασμένοι και ο Άνθρωπος εκβλακωμένος πιστεύει εις την μυθοπλασία ανθρωπότητος και κοινωνίας και όχι εις τον άνθρωπον, δεν διαμαρτύρεται διατί κάθε άνθρωπος ήτοι ο ένας άνθρωπος το έναν είδος και έναν σύνολον συμπόνοιας Άνθρωπος φορολογείται τουλάχιστον εις διπλούν από 200% ούτε το αντιλαμβάνεται ότι είναι ο 400% φορολογούμενος!!!!

Ήτοι σκλάβος και όχι λογικώς, ιερώς και αξιοπρεπώς φορολογούμενος διά τον ίδιον [δηλαδή τον άνθρωπον διά να εξυπηρετεί τον άνθρωπον, ήτοι η κανονική σωστή Οικονομία και όχι η eco.nomistικη και eco no mist Οικονομία, άλλωστε όχι ομίχλη σημαίνει είτε ζομφή εξαπάτηση ή καταστροφή της φύσης, διότι χωρίς υδρατμούς σημαίνει ουχί ύδωρ-ώδωρ ή αναγραμματιστί δώρων φύση και όχι κοινωνία, συνάμα το eco είναι και οικολογία = eco.λογία ήτοι η Αριστεροδεξιά της εξαπάτησης διά ανάγκη καταστροφής του ανθρώπου διά να μην καταστραφεί δήθεν η φύση, από τους αντιάνθρωπους διά τους αντιάνθρωπους, συνεπώς λέξεις όπως κοινωνία, οικολογία, ανθρωπότητα, είναι λέξεις προϋπεκφυγής και μη δυνατότητας ευμέτρησης διά εγκλήματα κατά του ανθρώπου, της φύσης και Του Θεού, από τους μυθοπλάστες των λέξεων αυτών ή και από αυτούς όπου με τεχνοκρατικούς πολιτικούς τρόπους προσέδωσαν μυθοπλαστικές εννοιολογίσεις εις τις λέξεις και λεξόπλασαν καινούργιες διά να μορφώνεσαι μαλάκας και υποτελής τους. Η πολιτική ποία είναι; Είναι προσωπικότητα φυσική με ψυχή, σώμα, χέρια, μόρφωση, πόδια, μάτια, πόνον; Όχι, είναι μία μηχανική λέξη ανυπαρξίας όπως ο μεταμηχανικός άνθρωπος ήτοι ψευδάνθρωπος μετάνθρωπος].

Όταν φορολογείσαι τουλάχιστον 400% και όταν αποδέχεσαι να πληρώνεις το ήμισυ ποσόν και το ήμισυ ο άνθρωπος [άλλος, δήθεν] όπου είναι ο συνάνθρωπος αυτάνθρωπος άνθρωπος, τότε είσαι σκλάβος και αναλγησίας εάν χαίρεσαι ότι πλήρωσε και το 400% ο άλλος, από την ώρα όπου ο συνάνθρωπος είναι άλλος και εσύ μέρος της κοινωνίας τότε είσαι παράλογος και βλάκας, διότι δεν μπορεί να ισχύει. Κοινωνία με την καλή έννοια σημαίνει ότι ο συνάνθρωπος είναι μέσα ίσος ή και μεγαλύτερος από τον άνθρωπον δι’ εσένα και είναι ο ίδιος ο εαυτός σου, εάν ο καθένας εμπεδώσει τούτον, τότε υφίσταται προσυγκοινωνία προκοινωνία προσυνεπικοινωνία, και τότε κανείς δεν είναι κακός διά τον άλλον επειδή ουδείς κακός διά τον εαυτόν του επειδή σέβεται τον εαυτόν του και τους άλλους που είναι μία προέκταση και συνέμφυτη ανεξιδιάλυτη προένωση του εαυτού του….

Μου λέγει ο Λογιστής [περίμενα την ερώτηση] καλά, και Η Θεία Κοινωνία δεν είναι Κοινωνία; Πολύ σωστή ερώτηση του λέγω σε συγχαίρω, το περίμενα. Η Κοινωνία Του Θεού είναι Κοινωνία ήτοι Συγκοινωνία και Συνένωση με Τον Θεόν, ενώ η κοινωνία είναι μία ψευδαίσθηση εξαπάτησης μέσω μυθοπλασία, διότι κοινωνία σημαίνει όταν πονάω να πονάει ο κάθε άνθρωπος επειδή το θέλει και όταν χαίρεται να χαίρομα επειδή το θέλω, ενώ η σατανική κοινωνία όπου θα προκύψει με τα ηλεκτρονικοβιολογικά ποιήματα, θα πονάει ένας και θα πονάνε όλοι είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν, θα αδικείται ένας και θα αδικούντε όλοι. Θα χάνεται μία ψυχή και θα είναι όλοι συνυπεύθυνοι και χαρούμενοι ή το αντίστροφον χαρούμενοι και συνυπεύθυνοι….

Τώρα όμως έχουμε μία κοινωνία διαχασμών διάσπασης και απόσπασης δυνάμεων και προσοχής, ώστε να γίνουμε τόσον διαιρεμένοι και διχασμένοι ώστε να μας οδηγήσουν εις την υποτέλεια του εξηλεκτρονισμού χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε, χωρίς να μας ενδιαφέρει επειδή μας ενδιαφέρουν άλλα σοβαρά θέματα αλλά κατώτερης αξίας από αυτόν και επειδή μας ενδιαφέρουν και ηδονιζόμαστε από τους ίδιους τους κενόδοξους, ασήμαντους και ματαιόδοξους διχασμούς, είμαι Αριστερός, Ολυμπιακός, Δεξιός, Παναθηναϊκός, άθεος, φιλοτεχνοκράτης, πλουτοεπιζητητής και δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλον κ.ο.κ….

Όταν παίζεις πόκερ ήδη είσαι προετοιμασμένος ασυνείδητα και ασυναίσθητα ψυχολογικώς να χάσεις και να χαθείς…. Διά να το αντιληφθείς με πληρότητα αυτόν, διαλογίστου το αληθές ότι παίζεις πόκερ εναντίον του πόκερ και όχι εναντίον των άλλων παικτών όπου είναι ο Άνθρωπος [Ανθρώποι ένας ένας και όχι κοινωνία όπου είναι το πόκερ], τότε κερδίζοντας ο άνθρωπος τον άνθρωπον χάνει ο άνθρωπος και χάνοντας ο άνθρωπος από τον άνθρωπον χάνει ο Άνθρωπος και κερδίζει πάντοτε η Μεγαλύτερη Στημένη Αντιανθρώπινη Μυθοπλασία [Ανθρωπότητα, Κοινωνία, Κυβέρνηση, Κράτος, Πολιτική, Κοινωνική Ανάγκη = Υποεξαπάτηση, Στρατηγική] το ΣΥΝ+ΣΤΗΜΑΝ!!!!….. [Η κοινωνία όπου ζης και βιώνεις είναι έναν σύνστημα όχι η κοινωνία του ανθρώπου, επιμένω του Ανθρώπου εις τον ενικόν διότι ο άνθρωπος είναι πάντοτε ενικός όπως το συναίσθημα έστω και εάν είναι σύνθετον, ενώ η κοινωνία είναι η εξουδετέρωση του ανθρώπου διά μία λέξη όπου δεν εξυπηρετεί παρά μόνον εκείνους όπου διαχειρίζοντε την μυθοπλασία της ανύπαρκτης επίσης φυσικής προσωπικότητος και ζωντανότητος ήτοι την Εξουσία = εξ’ ουσίας και έξω από την ουσία, εξ ουσίας σημαίνει εκ της ουσίας και έξω της ουσίας σημαίνει εκτός ουσίας, βλέπετε τις εναλλαγές εκ και εξ’;].

Λοιπόν, το σύνστημα εξαπάτησης, μεταμορφώνεται σε ψευδαίσθηση εκατοντάδων και τετράκις τετρακισεκατομμυρίων μορφών Κοινωνία/Κοινωνίες, ώστε να μορφωθείς και επιμορφωθείς υπήκοος, ήτοι μονάδα πράγμα χωρίς προσωπικότητα ζωντανής οντότητας ψυχής. Η Κοινωνία είναι το σύνστημα, ο Άνθρωπος είναι ο Άνθρωπος και ουδέποτε είναι η Ανθρωπότητα διότι αυτή είναι η Πολιτική της Κοινωνίας της Εξουσίας της Στρατηγικής του Συνστήματος [προσπάθησε να αντιληφθείς το Γλωσσάρι και τα ανώτερα και ειδικά νοήματα, έχουμε πλέον προσπέσει εις τους κατώτερους βαθμούς έννοιας σε κάθε λέξη, θα μπορούσα να σας αποδείξω ότι οι αρχαίοι ελληνικοί μύθοι αναφέρονται εις Τον Χριστόν εάν μπορούσατε να αντιληφθείτε τις έννοιες εις τις λέξεις εις ανώτερες σφαίρες εννοιών και όχι σε εσκεμμένες ή όχι κατώτερες και γελοίες, το θέμα δεν είναι να αναγνώθεις τα Μαθηματικά το θέμα και ζητούμενον είναι με ποίες έννοιες αναγνώθεις τα Μαθηματικά και τι έννοιες και μεταέννοιες προσδίδεις εις τις έννοιες. Ασπούμε λες πέφτει ή ανεβαίνει, ενώ είναι κίνηση και κάθε κίνηση είναι τω όντι πτώση αλλά και αναβίβαση και άλλα πολλά, μπορείς να το αντιληφθείς επί της Τετραπιθανότητος και τα σκαλοπάτια Άνοιξης φύλλων σε 16Πιθανότητα και Πολλαπλάσια όπως ανέδειξα σε άλλα άρθρα; Και βεβαίως να προσδώσεις νόημα εις τον μύθον πέρα από το είδωλον του μύθου;

Όταν δεν μπορείς να διαχωρίσεις τον καθρέπτη από τον καθρεπτιζόμενον πάντοτε αλήθεια, ψεύδος, ουδέτερον, ανάμεικτον [Τετραπιθανότητα Ψεύδους] θα είναι ψεύδος και όταν μπορείς να τα εξεχωρίζεις τότε πάντοτε αλήθεια, ψεύδος, ουδέτερον και ανάμεικτον θα είναι αλήθεια [Τετραπιθανότητα Αλήθειας]…. Είσαι το είδωλον [ανθρώπου] ή ο άνθρωπος ή είσαι η κοινωνία [ανθρώπου] ή ο άνθρωπος; Είσαι ψυχή ή μέρος της κοινωνίας [συνστήματος, τώρα μπορείς να το αντιληφθείς καλύτερα]….  Ψυχή είσαι εσύ, εγώ, Ο Θεός ήτοι Θεία Κοινωνία, σύνστημα είσαι έξω εσύ, έξω εγώ, έξω ψυχή, έξω Θεός, μία μυθοπλαστική μηχανική προνέκρωση διαχείρισης μηχανής από μηχανή μηχανάνθρωπους χωρίς ψυχή….

Είμαι Άνθρωπος [όταν σου το ουρλιάζω πρέπει να δακρύζεις από συγκίνηση, επειδή το φωνάζω από μέσα σου, από μέσα μου, από μέσα από Τον Θεόν, από μέσα εχθρού και φίλου, είμαι Άνθρωπος είναι λέξη, ορισμός, αλήθεια, Ταυτότητα, την οποία φωνάζει η ψυχή, τι να φωνάξει και ουρλιάξει το σώμα χωρίς ψυχή; Έναν παπαγαλισμόν-ψιττακισμόν μηχανικόν χωρίς ψυχή]….

Είμαι Άνθρωπος και τίποτε άλλον και έκτοτε μου φόρτωσαν εκατομμύρια μεταταυτότητες, ψευδοταυτότητες, παραταυτότητες, συνστηματοταυτότητες του Συνστήματος το οποίον δεν είναι ζωντανή οντότητα! Είμαι Άνθρωπος Κυριολεκτικώς σημαίνει είμαι Παιδί Του Θεού μου!…. Είμαι απάνθρωπος σημαίνει αρνούμαι να είμαι Παιδί Του Θεού μου και είμαι παιδί της μηχανής, ότι φτειάχτηκε χωρίς ψυχή και όποια ζωή αρνείται την ψυχή ή κάνει την ψυχή μηχανή είναι Παιδί του σατανά, όπως και να το λογαριάσει, διότι είναι παιδί του Πόκερ και Ππόκετ = Poker Pocket & Pocket Poker….

Είμαι Άνθρωπος, δεν έχω καμμία ταπέλλα ειδώλου που με κάνει είδωλον, δεν είμαι είδωλον ούτε ειδωλολατρεύω, είμαι Παιδίον και Πεδίον Της Ψυχής, Της Συνολικής Προκοινωνίας Ψυχής, Της Συνολικής Θείας Προκοινωνίας, Εί μαι Άνθρωπος [άνω θρώσκω/θρήσκω/βλέπω πόποτε-οποποτέ], είμαι Πεδίον [ψυχή] και Παιδίον [τεκνοδημιούργημα] Του Παιδοπεδίου-Πεδοπαιδίου Τριαδικάνθρωπου, Της Αρχής χωρίς Αρχήν, ποία αρχή χωρίς αρχήν έχει τέλος; [και τι σημαίνει τέλος; Τέλος τελωνείου και όρια ζωής ή ύπαρξης, ναι Ο Θεός σε δέχεται χωρίς τέλος, και εάν πληρώσιες τέλη διά χάριν Του ανταμοίβεσαι ψυχή με υπερπολλαπλάσιες επιστροφές φόρων-νόμων-δοκιμασιών-πειρασμών και δώρων τους καλούμενους Μισθούς]….

Όταν λέγεις: Είμαι [δεν μπορείς να εννοείς ότι είσαι είδωλον, το είδωλον δεν είναι, ούτε η λατρεία προς το είδωλον ει ναι !] σημαίνει αρνείσαι το Δεν Είμαι, μπορείς να το νοιώσεις και να πετάξεις ελεύθερος με αγαθή αγάπη μέσα του Είμαι σου;….

Παναγιώτης Δίας

Share this post