Το UOC σχολίασε την προφητεία ενός νέου παγκόσμιου πολέμου-Ρωσικές πηγές αναφέρουν τι πραγματικά είπε ο Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης πριν την κοίμησή του.

Το UOC σχολίασε την προφητεία ενός νέου παγκόσμιου πολέμου-Ρωσικές πηγές αναφέρουν τι πραγματικά είπε ο Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης πριν την κοίμησή του.

Ο ηγούμενος του μοναστηριού Ιωνίνσκι στο Κίεβο, Ιόνε Τσερέπανοφ, έγραψε στη σελίδα κοινωνικών μέσων του, μια δημοσίευση, που αντικρούει την «προφητεία» σχετικά με τον επικείμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.Το UOC σχολίασε την προφητεία ενός νέου παγκόσμιου πολέμου.

Είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε ακούσει από τους ενήλικες ότι ανησυχούσαν σοβαρά για την «προφητεία» του νεκρού Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνα ότι δύο μήνες μετά το θάνατό του θα ξεκινούσε ένας τρομερός πόλεμος.

Ως εκ τούτου, τόνισε τρία σημεία στα οποία εξήγησε γιατί, κατά τη γνώμη του, αυτές δεν ήταν πραγματικές φήμες.

Η κύρια πηγή πληροφοριών βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Μόσχας-Τρίτης Ρώμης. Σε αυτό, ο διάκονος Νικολάι Μέλινενκο, από το Κεμέροβο, δήλωσε:

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβα στον Άθω τον Οκτώβριο του 2019, ο γέροντας Εφραίμ προέβλεψε το θάνατό του πριν από το Νέο Έτος και επίσης είπε ότι κατά τον χρόνο του θανάτου του ο Άθος θα χωριζόταν και δυο μήνες μετά τον θάνατο θα ξεκινούσε ένας πόλεμος που ο κόσμος δεν είχε δει ακόμη! «

Ο ηγούμενος εξήγησε ότι αυτή η δήλωση είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, καθώς συνήθως αναφέρεται πάντα ποιος, πού, πότε και τι είπε.

«Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή η» πληροφορία «προέρχεται από ζιλωτικές κοινότητες περισσοτέρων ή λιγότερο περιθωριακών δικαιοδοσιών όπως η Μονή Εσφιγμένου ή ο Fr. Rafaila (Berestova) «- κατέληξε ο Cherepanov.

Επιπλέον, ο ιστότοπος στον οποίο δημοσιεύεται αυτή η προφητεία είναι «επικεντρωμένος στη θέρμανση συναγερμού και το συναίσθημα.»

«Για να δείτε αυτό, αρκεί να κοιτάξετε τα υπόλοιπα υλικά αυτού του πόρου. Εκεί θα βρείτε «προβλέψεις» και πιο τρομερές «, γράφει ο ηγούμενος.

Πρόσθεσε επίσης ότι η διάδοση τέτοιων προφητειών είναι «το έργο του διαβόλου».

«Εν πάση περιπτώσει, όταν έρχεται ο αντίχριστος, η Εκκλησία (δηλαδή αυτή, το Σώμα του Χριστού και όχι οι ημι-ανώνυμοι» πρεσβύτεροι «και» πρεσβύτεροι «) θα πει:» εδώ είναι αυτός που ανακοινώθηκε στην Αποκάλυψη! » Και τότε πολλοί από εκείνους που φοβούνται συχνά ιστορίες φρίκης όπως τα διαβατήρια, οι barcodes και οι TIN θα απαντήσουν: «τα έχουμε ακούσει όλα αυτά πολλές φορές» και θα πάμε σε στρογγυλεμένες σειρές για να προσκυνήσουμε τον γιο της ανομίας », κατέληξε ο κληρικός.

https://rusvesna.su/news/1577030192
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA: Corfiatiko.blogspot.com

Share this post