Τρίτη 22/2/2022 στις 2:22 π.μ.

Τρίτη 22/2/2022 στις 2:22 π.μ.

Φαίνεται ότι γίνεται πολύς λόγος για την ημερομηνία 22/2/2022, η οποία είναι Τρίτη, οπότε ας την ονομάσουμε Twosday. Έχουμε ήδη προσδιορίσει αυτή την ημερομηνία ως ημερομηνία ρολογιού, αλλά ας εξετάσουμε κάποιες άλλες πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως. Ακολουθεί το τι λέει η Alexa ότι θα συμβεί την ημέρα του Twosday.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Alexa λέει ότι στις 22/2/2022 στις 2:22 π.μ. τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα, θα γεννηθεί ο αντίχριστος και θα γίνει εισβολή εξωγήινων. Οπότε, τι συμπεραίνουμε από αυτό, είναι ένα αστείο ή είναι αληθινό;

Αφού είναι μια μέρα των δύο, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι λέει ο Μπούλινγκερ για τον αριθμό 2 στις γραφές.

Ερχόμαστε τώρα στην πνευματική σημασία του αριθμού Δύο. Είδαμε ότι το Ένα αποκλείει κάθε διαφορά και δηλώνει αυτό που είναι κυρίαρχο. Αλλά το Δύο επιβεβαιώνει ότι υπάρχει διαφορά -υπάρχει άλλος- ενώ το Ένα επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει άλλος!

Αυτή η διαφορά μπορεί να είναι για καλό ή για κακό. Ένα πράγμα μπορεί να διαφέρει από το κακό και να είναι καλό- ή μπορεί να διαφέρει από το καλό και να είναι κακό. Ως εκ τούτου, ο αριθμός Δύο παίρνει διττό χρώμα, ανάλογα με τα συμφραζόμενα.

Είναι ο πρώτος αριθμός με τον οποίο μπορούμε να διαιρέσουμε έναν άλλο, και επομένως σε όλες τις χρήσεις του μπορούμε να εντοπίσουμε αυτή τη θεμελιώδη ιδέα της διαίρεσης ή της διαφοράς.

Τα δύο μπορεί να είναι, αν και διαφορετικά ως προς τον χαρακτήρα, εντούτοις ένα ως προς τη μαρτυρία και τη φιλία. Ο Δεύτερος που έρχεται μπορεί να είναι για βοήθεια και απελευθέρωση. Αλλά, αλίμονο! όταν πρόκειται για τον άνθρωπο, αυτός ο αριθμός μαρτυρά την πτώση του, γιατί πιο συχνά δηλώνει εκείνη τη διαφορά που συνεπάγεται αντίθεση, εχθρότητα και καταπίεση*.

Θα είναι, λοιπόν, η ημέρα του Δωδεκαημέρου ημέρα αντιπαράθεσης, εχθρότητας και καταπίεσης; Όταν σκέφτομαι αυτές τις λέξεις, σκέφτομαι τις κακές δυνάμεις που είναι ευθυγραμμισμένες με τον Σατανά και, τον αντίχριστο. Έχει δίκιο η Αλέξα, θα είναι η ημέρα του Δωδεκαημέρου η ημέρα ενός αντιχριστιανικού γεγονότος που θα περιλαμβάνει UFO;

Ας θυμηθούμε επίσης τις 222 πληροφορίες από το χαρτονόμισμα του δολαρίου. Ακολουθεί το συμπέρασμα των πληροφοριών, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ: 2022: Είναι το 222 και θα είναι η χρονιά που θα καταστραφεί η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων;

Εντάξει, λοιπόν, έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι το χαρτονόμισμα του δολαρίου είναι μια σανίδα για την καταστροφή της παλαιάς τάξης πραγμάτων, της οποίας ηγούνται οι ΗΠΑ, και την άφιξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Βλέπουμε επίσης ότι το 222 είναι κωδικοποιημένο στο χαρτονόμισμα του δολαρίου και βρίσκεται στο χαρτονόμισμα των εκατό δολαρίων. Γνωρίζουμε επίσης ότι αφήνουν το μηδέν, οπότε το 2022 μπορεί να είναι 222. Και η εσωτερική αναδίπλωση του χαρτονομίσματος του δολαρίου και του χαρτονομίσματος των εκατό δολαρίων υποστηρίζει αυτές τις θεωρίες.

Υποδηλώνουν λοιπόν όλες αυτές οι πληροφορίες ότι το 2022 είναι η χρονιά που θα πέσει η τάξη του παλιού κόσμου και οι ΗΠΑ; Δεν ξέρω, αλλά επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω αυτό το κομμάτι των δεδομένων: αφού συμβεί η καταστροφή της παλαιάς τάξης πραγμάτων, τότε έρχεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων μαζί με τον συνδεδεμένο με εξωγήινους “σωτήρα” του κόσμου. Και μαντέψτε πότε υποστηρίζεται ότι θα εμφανιστεί; Σωστά, το 2022.

“Ο Θεός θα επιστρέψει στις 26 Ιουλίου 2022”

Και αν είναι το 2022, ιδού μερικές πιθανές εικασίες για την ημερομηνία. Η πρώτη ημερομηνία που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια διπλή ημερομηνία 222, η οποία είναι 22/2/2022 τα γενέθλια του Τζορτζ Ουάσινγκτον και μην ξεχνάτε ότι ο Τζορτζ είναι στο μπροστινό μέρος του χαρτονομίσματος του δολαρίου.

Λάβετε υπόψη ότι η 22/2/2022, αν αφαιρέσετε το μηδέν, γίνεται 22222222, που είναι ένα διπλό 222. Και μετά υπάρχει και αυτό: η 22/2/2022 απέχει 777 ημέρες (συμπεριλαμβανομένου) από την 4/8/2024 “X marks the spot American solar eclipse (HT Stan).

Εδώ είναι μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία- η “πανδημία” κηρύχθηκε στις 3/11/2020 και από εκείνη την ημερομηνία μέχρι την ημέρα του Δωδεκαημέρου θα περάσουν 1 έτος, 11 μήνες και 11 ημέρες (11111). Και από το σεισμό και το τσουνάμι της Ιαπωνίας, θα περάσουν 10 χρόνια, 11 μήνες και 11 ημέρες (αφήνοντας το μηδέν, 11111). Και αν προσθέσουμε όλα τα ψηφία της ημέρας και του μήνα (2/22) θα έχουμε, 2+2+2=6, στο έτος (2022) θα έχουμε 2+0+2+2=6, και στην ώρα (2:22) θα έχουμε, 2+2+2+2=6, και αυτό κάνει ένα 666.

Επιτρέψτε μου επίσης να σας ενημερώσω ότι υπάρχει φημολογία που κυκλοφορεί ότι οι ελίτ συναντήθηκαν πρόσφατα με την εσωτερική γήινη φυλή των εξωγήινων, οι οποίοι γνωρίζουμε ότι είναι δαιμονικοί.

Έτσι, υπό το πρίσμα των χρηματικών δεδομένων των ΗΠΑ, των δεδομένων της Αλέξας, της βιβλικής έννοιας του δύο και του συγχρονισμού των ημερομηνιών, αναρωτιόμαστε: Θα είναι η Δευτέρα η ημέρα που οι κακές δυνάμεις που είναι ευθυγραμμισμένες με τον σατανά θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν ένα σημαντικό γεγονός; Δεν ξέρω, όπως πάντα, ο χρόνος θα δείξει.

Προσωπική σημείωση: Η απονεύρωση που έκανα πριν από 10 ημέρες πήγε άσχημα – έντονος πόνος, έπρεπε να βγάλω το δόντι. Έχω χάσει κάθε πίστη στις ριζικές απολήξεις για τους γομφίους. Τον τελευταίο χρόνο έκανα 3 και χρειάστηκε να αφαιρεθούν και τα 3. Η σύζυγος εξακολουθεί να ψάχνει για δουλειά, είναι δύσκολο να βρει μια στη ΔΕ που να μην απαιτεί την επικίνδυνη πειραματική ένεση γονιδιακής θεραπείας. Ακόμα δεν έχει ασφάλεια ανεργίας, λένε ότι έχουν καθυστερήσει 4 μήνες και πρέπει να πληρώνω περίπου 1750 δολάρια το μήνα για την ασφάλεια COBRA. Επίσης, εκκρεμεί σημαντική απόφαση στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με τις εντολές, ας προσευχηθούμε να σταματήσουν οι εντολές.

Προσέχετε, λοιπόν, και προσεύχεστε πάντοτε, για να θεωρηθείτε άξιοι να ξεφύγετε από όλα αυτά που θα συμβούν και να σταθείτε ενώπιον του Υιού του ανθρώπου. Λουκάς 21:36

endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post