ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ; ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΑ..ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ…ΜΠΥΡΕΣ…

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ; ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΑ..ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ…ΜΠΥΡΕΣ…

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ; ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΑ..ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ…ΜΠΥΡΕΣ…ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΡΕ ΒΡ@ΜΙΑΡΗΔΕΣ

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τη πρώτη στιγμή έστρεψε την προσοχή στην εμπορική αμαξοστοιχία που τράκαρε μετωπικά με το επιβατικό INTERCITY , στην τραγωδία στα Τέμπη. Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα βίντεο ντοκουμέντα, από την μοιραία βραδιά, ότι μια τέτοια έκρηξη τεράστια, ήταν αδύνατον να συμβεί εάν το υλικό που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία δεν ήταν κάτι που μπορούσε να την δημιουργήσει.

Θέσαμε τα εξής ερωτήματα:

ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ; ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ;;;
Τώρα βγήκαν οι βρομιάρηδες να μας πούνε ότι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε Λαμαρίνες, τρόφιμα και …ΜΠΥΡΕΣ…

Πού τα πουλάτε αυτά ρε απατεώνες;;

Δείτε τι ανακοίνωσαν

Με επιστολή της, προς το τμήμα κοινοβουλευτικού ελέγχου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, η Hellenic Train παρέχει λεπτομερή και αναλυτική ενημέρωση για το φορτίο του 63501.
Το έγγραφο φέρει την υπογραφή του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Maurizio Capotorto και δίδεται ως απάντηση σε σχετική ερώτηση του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκου Βελόπουλου, προς τη Βουλή των Ελλήνων.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα pineiosnews.gr:

«Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού εγγράφου σας, με το οποίο μας διαβιβάστηκε η ‘Ερώτηση 2506/03.03.2023′, που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων, από τον Βουλευτή Λάρισας κ. Κυριάκο Βελόπουλο, με θέμα Ανάγκη να διευκρινιστεί το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που εμπλέκεται στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη της 28.02.2023’, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι:
Η εμπορευματική αμαξοστοιχία 63501 της 28.02.2023 περιλάμβανε στην σύνθεσή της

(επισυνάπτεται το φύλλο σύνθεσης) συνολικά δεκατρία (13) βαγόνια, εκ των οποίων, κατά την φορά κίνησης της αμαξοστοιχίας, τα πρώτα τρία (3) βαγόνια εκτροχιάστηκαν και ήταν έμφορτα με πλατιά προϊόντα ελασματοποίησης από σίδηρο (λαμαρίνες) και ακολούθως δέκα (10) βαγόνια ήταν έμφορτα με εμπορευματοκιβώτια (container).

Σύμφωνα με τα τηρούμενα αρχεία της εταιρείας μας και κατά δήλωση του πελάτη/διαμεταφορέα

σχετικά με το είδος των προς μεταφορά εμπορευμάτων, όπως εξάλλου προβλέπεται από τους

εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς για τη σιδηροδρομική μεταφορά εμπορευμάτων, το περιεχόμενο των σφραγισμένων εμπορευματοκιβωτίων με την σειρά που αναφέρονται στο φύλλο σύνθεσης, ήταν ως εξής:

Α/Α Προϊόν

4ο BAΓONI ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

5ο BAΓONI ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

6ο BAΓONI ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

7ο BAΓONI ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

8ο ΜΠΥΡΕΣ

9ο ΜΠΥΡΕΣ

10ο BAΓONI ΣΥΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟ

11ο BAΓONI ΣΥΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟ

12ο ΒΑΓΟΝΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΚΕΝΑ

13ο ΒΑΓΟΝΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΚΕΝΑ»

makeleio.gr

Share this post