Τρομακτική εξέλιξη: «Έπεσαν» οι υπογραφές, για την καταστροφή της ελευθερίας μας!

Τρομακτική εξέλιξη: «Έπεσαν» οι υπογραφές, για την καταστροφή της ελευθερίας μας!

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο κόσμος αλλάζει γρήγορα. Η τεχνολογία «τρέχει» με ταχύτητα φωτός. Κάθε μέρα για να μην πούμε κάθε ώρα, βγαίνει κάτι νέο και εξελιγμένο, με αποτέλεσμα μέχρι και οι φανατικοί υπέρμαχοι της τεχνολογικής εξέλιξης, να αδυνατούν να ακολουθήσουν.

Είναι πολύ σημαντικό, για την όποια τοπική ή Παγκόσμια αρχή, να είναι σε θέση να ελέγχει τους πολίτες. Η τεχνολογική εξέλιξη, μπορεί να έχει τα καλά της, αλλά δεν είναι περίεργο που οι περισσότεροι δεν σκέφτονται και την άλλη πλευρά; Την αρνητική δηλαδή!

Ας δούμε την είδηση που μας ενδιαφέρει

Είκοσι οκτώ επενδυτικές συμφωνίες οικονομικού ύψους άνω των 12 δισεκατομμυρίων γουάν (1,76 δισεκατομμυρίων δολαρίων) υπογράφτηκαν στην διάρκεια των εργασιών μιας ρομποτικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην κινεζική επαρχία Ζετζιάνγκ.

Πρόκειται για την 6η διοργάνωση της τεχνολογικής διάσκεψης (China Robotop and Intelligent Economic Talent Summit).

Οι επενδυτικές συμφωνίες που υπογράφτηκαν αναφέρονται σε δράσεις ρομποτικής, έξυπνης βιομηχανικής παραγωγής, τεχνολογίας και καινοτομίας κι αναμένεται να προωθήσουν τον σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης, υψηλής ποιότητας.
Συμπέρασμα: Που θα μας οδηγήσει η Τεχνητή Νοημοσύνη; Τα πράγματα είναι πολύ απλά σε αυτό το σημείο: Οι άνθρωποι θα παραμεριστούν. Ποιος μπορεί να ανταγωνιστεί ένα ρομπότ που δεν κουράζεται, που δεν νυστάζει και που δεν ζητάει μισθό;

Όλα τα παραπάνω, πριν από μερικά χρόνια θα μπορούσαν να αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά:

Κανένας δεν επενδύει δισεκατομμύρια για «πλάκα» και σίγουρα όταν «μιλάμε» για την Κίνα, θα πρέπει να έχουμε στον νου μας το εξής: Έχουμε να κάνουμε, με το στυγνό τεχνολογικό Κομμουνιστικό καθεστώς, που προσπαθεί να γίνει ο νέος » χωροφύλακας» της Παγκοσμιοποίησης!

el.gr

Share this post