Τροποποίηση DNA: Οι καινούριοι σου ιδιοκτήτες

Τροποποίηση DNA: Οι καινούριοι σου ιδιοκτήτες

Δεν αποτελεί κρυφή γνώση ότι τα εμβόλια κατά του κορωναϊού στοχεύουν στην τροποποίηση DNA. Το ερώτημα είναι πως αυτό επιτυγχάνεται και ποιοι θα ωφεληθούν από όλη αυτή τη διαδικασία. Σε ποιους θα “ανήκεις”, ποιοι θα είναι οι καινούριοι σου ιδιοκτήτες. Και, φυσικά, με ποια λογική θα ισχύει αυτό.

 

Μια σύντομη αλλά σημαντική ιστορική αναδρομή

Το DNA (Deoxyribonucleic acid) ή αλλιώς δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ, ανακαλύφθηκε το 1953 από τον Τζέιμς Γουάτσον και τον Φράνσις Κρικ. Αυτή η πολύ σημαντική ανακάλυψη της δομής του DNA (του διπλού έλικα) οδήγησε σε τρομερές ιατρικές ανακαλύψεις. Το 1962 μοιράστηκαν το Βραβείο Νόμπελ με τον Μόρις Γουίλκινς. Τότε, λοιπόν, ξεκίνησε ένας τεράστιος αγώνας δρόμου, όπου μεγάλα ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια και φαρμακοβιομηχανίες μπήκαν στο παιχνίδι.

 

Ανάλυση του DNA

dna

Ο διπλός έλικας του DNA αποτελείται αζωτούχες βάσεις (κυτοσίνη C, γουανίνη G, θυμίνη T και αδενίνη A). Ανάλογα με τη σειρά αλληλουχίας τους σε τριάδες, δημιουργούν ένα κωδικοποιημένο μήνυμα για τη σύνθεση των αμινοξέων. Ευθύνονται για τα γονίδια και για όλα τους τα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, όλη αυτή η περίπλοκη δομή και σύνθεση του DNA δεν ανακαλύφθηκε σε μία μέρα. Χρειάστηκαν ομάδες ερευνητών που μελέτησαν κάθε τμήμα του κάθε έλικα, προκειμένου να αποκωδικοποιήσουν τη σύνθεση. Και οι ερευνητές τα κατάφεραν. Αποκωδικοποίησαν διάφορα τμήματα του διπλού έλικα.

 

Τι ακολούθησε;

Η πατέντα

 

Τα μεγάλα ερευνητικά κέντρα και οι φαρμακοβιομηχανίες πατένταραν την ανακάλυψή τους. Ιδιωτικοποιήθηκαν το κάθε τμήμα του DNA που κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν!

 

Και ήταν πολύ σημαντική αυτή η κίνησή τους. Διότι αυτή η πατέντα διαμορφώνει τον νέο κόσμο και τη νέα τάξη των πραγμάτων σήμερα. Ίσως θεωρείτε αδιάφορο το γεγονός. Ωστόσο, θα πρέπει να αναλογιστείτε για ποιο λόγο τεράστιες φαρμακοβιομηχανίες ήταν διατεθειμένες να επενδύσουν εξωφρενικά ποσά και να διαθέσουν τους ανθρώπινους πόρους και τη τεχνογνωσία τους σε αυτόν τον αγώνα δρόμου.

 

Διότι τώρα τους ανήκεις

 

Και η απάντηση έρχεται πολύ απλά. Μετά τον εμβολιασμό, δεν είσαι και δεν θεωρείσαι ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν πριν. Το εμβόλιο περιέχει τροποποιητή mRNA (messenger RNA). Το οποίο τι κάνει; Βάζει τη “σφραγίδα” της κάθε φαρμακοβιομηχανίας στο DNA σου. Ας το εξηγήσουμε λίγο πιο αναλυτικά προκειμένου να γίνει αντιληπτό αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας:

Κατά τη διαδικασία αναπαραγωγής του κυττάρου, ο διπλός έλικας του DNA χωρίζεται στα δύο. Τότε έρχεται από ένα mRNA (ένας μονός έλικας), ο οποίος φέρει τις αζωτούχες βάσεις που προαναφέραμε. Συνδέεται με τον κάθε μονό έλικα του χωρισμένου DNA και δημιουργεί ένα νέο διπλό έλικα. Με αυτό τον τρόπο πολλαπλασιάζονται τα κύτταρα.

dna duplicate

 

Το εμβόλιο, ωστόσο, το οποίο περιέχει ειδικό τροποποιητή mRNA, που έχει κατασκευάσει η κάθε εταιρεία ξεχωριστά για την ίδια, παρεμβάλλεται σε αυτή τη διαδικασία. Αντί, λοιπόν, να δεχθεί ο έλικας DNA το φυσικό mRNA, δέχεται το τεχνητό. Εκείνο το τεχνητό που οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν κατασκευάσει, με τη δική τους δομή. Τη δομή που την έχουν πατεντάρει και τους ανήκει νομικά!

Μετά την τροποποίηση του DNA θεωρείσαι νέο προϊόν ή/και υπο-προϊόν της φαρμακοβιομηχανίας. Με αποτέλεσμα, να θεωρείσαι ιδιοκτησία εκείνης της φαρμακοβιομηχανίας της οποίας ανήκει η πατέντα του τμήματος DNA που τροποποιήθηκε μέσα σου. Έχεις πλέον ιδιοκτήτη!

Και αυτό θα έχει τρομερές συνέπειες όταν θα μπορούν να ελέγξουν μαζικά τις ζωές των ανθρώπων όπως και τις συμπεριφορές τους. Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε πως τα γονίδια ευθύνονται και για πολλές ανθρώπινες συμπεριφορές. Όπως για παράδειγμα την απάθεια, τη συμμόρφωση, το αίσθημα υποταγής. Αυτά τα γονίδια θα μπορούν να ελέγξουν και να τροποποιήσουν, μετατρέποντας τον λαό σε άβουλο σκλάβο/καταναλωτή.

Οι μεγαλύτεροι “ιδιοκτήτες”/εγκληματίες δεν είναι ούτε οι τράπεζες, ούτε οι Εβραίοι, ούτε οι κυβερνήσεις. Είναι οι φαρμακοβιομηχανίες!!

 

odem

Share this post