«Τρόμος» μέχρι την Αθήνα – Καταγγελίες ΣΟΚ από την Κύπρο για την μάσκα στα παιδιά (vid)

«Τρόμος» μέχρι την Αθήνα – Καταγγελίες ΣΟΚ από την Κύπρο για την μάσκα στα παιδιά (vid)
Δυστυχώς δεν είναι ψέμα…

Με τον Νίκο Χαρδαλιά να εξηγεί σήμερα τα νέα μέτρα του κορωνοϊού, υπογραμμίζοντας πως στα σχολεία η μάσκα θα είναι υποχρεωτική και στα διαλείμματα, καταγγελίες από την Κύπρο προκαλούν τρόμο μέχρι την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Το SigmaLive Κύπρου μεταδίδει για μήνυμα που δέχθηκαν γονείς στο κινητό τους τηλέφωνο από σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης, με το οποίο τους ενημερώνει πως μετά την ανακοίνωση για χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους από τον υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου (όλως τυχαίως η ανακοίνωση έγινε μαζί με την Ελλάδα), τα παιδιά θα πρέπει να φορούν μάσκα και εκτός των αιθουσών.

Στο μήνυμα εκτός από την σχετική ενημέρωση αναφέρεται πως -ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ- «αν δεν συμμορφωθούν θα κληθεί η Αστυνομία για εξώδικα σύμφωνα με διάταγμα του Υπουργείου Υγείας».

Οι γονείς των παιδιών θεωρούν πως το μήνυμα αυτό προκαλεί αίσθημα φόβου τόσο στους ίδιους όσο και στα παιδιά τους. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ!!!

Απίστευτο;;; Συμβαίνει! Δείτε:

Για το ζήτημα μάλιστα, προέβη σε δημόσια καταγγελία πατέρας παιδιών που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Ο κος Ιωάννης ανέφερε πως μετά το μήνυμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος τον απείλησε ότι αν δεν διαγράψει την ανάρτησή του από το facebook θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του.

Επίσης ζήτησε όπως τα παιδιά του δεν παρουσιαστούν στο σχολείο τη Δευτέρα.

«Θεώρησα σωστό να καλέσω στην γραμματεία και μιλώντας με τον Διευθυντή του είπα πως θα μπορούσε να στείλει το μήνυμα με διαφορετικό τρόπο, να μην είναι τόσο απειλητικό. Άρχισε να μου φωνάζει επειδή ανάρτησα το μήνυμα στην προσωπική μου σελίδα στο facebook και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μετά από πέντε λεπτά με κάλεσε η γραμματεία αφήνοντάς μου μήνυμα από τον Διευθυντή, ότι αν δεν διαγράψω το μήνυμα θα γίνει καταγγελία προς το πρόσωπο μου και τα παιδιά μου θα πρέπει να μην παρουσιαστούν την Δευτέρα στο σχολείο», είπε.

ΑΣΧΕΤΟ: Διαχρονικά ονομάζουμε χούντα την χούντα, αφού έχει περάσει. Η συντριπτική πλειοψηφία αρχικά την καλωσορίζει σαν κάτι το αναγκαίο.

el.gr

Share this post