ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Ο ΝΕΟΣ… ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ, ΣΕ ΡΟΛΟ… ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Ο ΝΕΟΣ… ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ, ΣΕ ΡΟΛΟ… ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Ε, λοιπόν, αυτό λέγεται θράσος και τσογλανισμός! Να πηγαίνει στη Μύκονο να ξεσαλώνει ατάραχος και μόλις επιστρέφει να… συμβουλεύει τους νέους, με τηλεοπτικό σποτάκι, για… μέτρα προστασίας!

Μιλάμε για τον νέο… ήρωα της καραντίνας, τον εκατομμυριούχο και «celebrity» τενίστα Τσιτσιπά. Ένας που δεν ξέρει τι έχει, να δίνει… συμβουλές σ’ αυτούς που δεν έχουνε τίποτα και σ’ αυτούς που δουλεύουνε όλη μέρα και παίρνουνε ψίχουλα και ζούνε με την αγωνία ότι αύριο μπορεί να μην τα έχουν ούτε αυτά!

Βέβαια, δεν πρόκειται για μια τυχαία επιλογή του σάπιου συστήματος, να βγάλει μπροστά αυτό το αργόσχολο πράμα με τα εκατομμύρια στην τσέπη, που έχει και… περιβαλλοντολογικές ανησυχίες, καθώς ήταν υμνητής της προηγούμενης καραντίνας: «Θα έπρεπε να μας βάζουν σε lockdown μια φορά τον χρόνο γιατί είναι καλό για τη φύση, για τον πλανήτη. Περιβαλλοντικά θα είναι πολύ ωφέλιμο».

Καταλάβατε τώρα νέοι, τι «πρότυπα» σας προβάλλει η σαπίλα αυτού του τόπου; Ξυπνήστε και αντισταθείτε, για μη σας κοροϊδεύει ο κάθε επιτήδειος Δελαφράγκας!

ethnikismos.net

Share this post