«ΤΣΟΥΝΑΜΙ» σηκώνει ισχυρισμός βουλευτή στον Καναδά: Αυτό φέρεται να συνέβη σε ΕΓΚΥΟΥΣ που έκαναν το εμβόλιο, vid

«ΤΣΟΥΝΑΜΙ» σηκώνει ισχυρισμός βουλευτή στον Καναδά: Αυτό φέρεται να συνέβη σε ΕΓΚΥΟΥΣ που έκαναν το εμβόλιο, vid
Η επίσημη επιστήμη διαφωνεί! Τα στοιχεία σοκάρουν αν ισχύουν! Όλα αυτά ειπώθηκαν μπροστά στην υπουργό Υγείας του Οντάριο – Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Rick Nicholls, μέλος του επαρχιακού κοινοβουλίου του Οντάριο στον Καναδά προέβη σε μία ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ επίσημη καταγγελία, μπροστά στην Υπουργό Υγείας (MOH) του Οντάριο Christine Elliott για απότομη αύξηση των θνησιγενών γεννήσεων σε πλήρως εμβολιασμένες γυναίκες.

Ο Nicholls ξεκίνησε την δήλωσή του αποκαλύπτοντας ότι η κόρη του είχε ένα υγιές μωρό, τότε που οι οι γιατροί εξακολουθούσαν να προειδοποιούν τις εγκύους μητέρες να αποφεύγουν την λήψη των νέων εμβολίων mRNA Covid.

Λίγους μήνες αργότερα, οι γιατροί είπαν ότι ήταν εντάξει για τις κυοφορούσες μητέρες που περιμένουν να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID, και στην πόλη του Βατερλό, ισχυρίστηκε ο βουλευτής υπήρξε 21πλάσια αύξηση στις θνησιγένειες σε σύγκριση με μέσο όρο έξι ετησίως που ίσχυε πριν.

Η επίσημη επιστήμη πάντως αναφέρει πως, βάσει ερευνών που παραθέτει, πως τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι ασφαλή πριν και κατά την εγκυμοσύνη, χωρίς να αυξάνουν τον κίνδυνο αποβολής ή οποιουδήποτε άλλου κινδύνου.

Το ίδιο είπε και η υπουργός Υγείας στον Καναδά απαντώντας στον βουλευτή.

Δείτε το βίντεο:

https://www.el.gr

Share this post