Τυχόν σχέδιο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ της Ρωσίας, οδηγεί ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ σε ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και ΔΙΑΛΥΣΗ της Ευρώπης

Τυχόν σχέδιο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ της Ρωσίας, οδηγεί ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ σε ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και ΔΙΑΛΥΣΗ της Ευρώπης

Το ΣΥΝΕΔΡΙΟ που φιλοξενήθηκε στις ΗΠΑ και η

 

επιτακτική ανάγκη αντίδρασης της Μόσχας…

Τα γερμανόφωνο Russia Today φιλοξενεί άρθρο με τίτλο «Ζήτω η Δημοκρατία των Ουραλίων – Η Ρωσία πρόκειται να διαμελιστεί σύμφωνα με τις γραμμές της ΕΣΣΔ»!!!

Στο άρθρο, αφού αναφέρονται τα λόγια του Λεχ Βαλέσα, πρώτου προέδρου της μετασοσιαλιστικής Πολωνίας, ο οποίος ζήτησε τον διαμελισμό της Ρωσίας και την μείωση των Ρώσων στα 50 εκατομμύρια άτομα, τονίζεται πως αυτό είναι πρόθεση και της Δύσης με ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ για αυτήν…

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η Επιτροπή για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη, φιλοξένησε μια συζήτηση στις Ηνωμένες Πολιτείες με τίτλο: «Αποαποικιοποίηση της Ρωσίας: Μια ηθική και στρατηγική επιταγή». Ανά πάσα στιγμή αυτό το θέμα θα μπορούσε να γίνει η παγκόσμια ατζέντα και όλες οι δυτικές καμπάνες θα χτυπήσουν!

(…)

Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα σχέδια για την διάλυση της Ρωσίας δεν είναι μόνο τα όνειρα των αξιοσέβαστων παλαιών Ρωσοφοβικών.

Είναι κάτι που η Δύση πραγματικά επιθυμεί πολύ. Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσουμε σοβαρά όλους όσους χρησιμοποιούν «αποαποικιοκρατική» ρητορική στο εσωτερικό της χώρας.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος της Σοβιετικής Ένωσης, όπου οι ρεπουμπλικανικές ακαδημίες και τα συνδικάτα συγγραφέων προώθησαν εθνικιστές και αυτονομιστές σε βάρος του κράτους. Η Ρωσία έχει μέλλον μόνο ως ενιαίο και αδιαίρετο κράτος».

Η Ρωσία εμπρός σε αυτή την κατάσταση μπορεί να αντιδράσει μόνο με ολοκληρωτικό πόλεμο, προκειμένου να προστατεύσει την υπόστασή της.

Όσο για την Ευρώπη, όπως αναφέρει το άρθρο, μάλλον θα ζήσει η ίδια τον διαμελισμό των χωρών της:

«Η αποαποικιοποίηση είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά για την Μεγάλη Βρετανία, όπου οι διαχωριστικές γραμμές είναι ξεκάθαρα ορατές. Η Σκωτία λαχταρά ήδη ένα νέο δημοψήφισμα που θα έκανε τη χώρα ανεξάρτητη. Η μοίρα της Βόρειας Ιρλανδίας είναι επίσης ξεκάθαρη.

Όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα της Ισπανίας με τους αυτονομιστές από την Καταλονία και την χώρα των Βάσκων. Το Βέλγιο είναι μια τεχνητή οντότητα με πλασματικό όνομα και οι Φλαμανδοί με τους Βαλλωνούς στενάζουν κάτω από τον ζυγό του καθεστώτος των Βρυξελλών. Η μικρή Δανία πρέπει να σταματήσει να καταπιέζει την μεγάλη Γροιλανδία. Και τέλος, αν κοιτάξετε την Ιταλία από την αποικιακή προοπτική, δεν είναι μια χώρα, αλλά ένα τέρας του Φρανκενστάιν σε κουρελιασμένους τόνους, όπου οι Βόρειοι και οι Νότιοι Ιταλοί έχουν πρακτικά διαφορετικές γλώσσες (σ.σ. οι Νότιοι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ).

Πιστεύουν στην ιδανική μονοεθνική χώρα – την Γερμανία. Ωστόσο, αν κοιτάξετε προσεκτικά, κάτω από τη μάσκα προβάτων του εθνικού κράτους θα βρείτε έναν πραγματικό αυτοκρατορικό λύκο. Η Βαυαρία έχει το δικαίωμα να έχει το δικό της κράτος, γιατί ήταν η τελευταία από όλες τις χώρες που ενσωματώθηκε στο γερμανικό Ράιχ: οι άνθρωποι εκεί χαιρετούν και ντύνονται διαφορετικά. Ωστόσο, μόλις η Βαυαρία αποκτήσει την ανεξαρτησία της, θα μπορούσε να προκύψει αμέσως η σκέψη για περαιτέρω αποαποικιοποίηση, επειδή ιστορικά ορισμένα μέρη της Βαυαρίας ανήκουν στην Φραγκονία, ενώ άλλα στην Σουηβία. Αυτή η συναρπαστική διαδικασία θα μπορούσε να συνεχιστεί επ’ αόριστον.

Εν ολίγοις, οι δυτικές δυνάμεις θα πρέπει να ακούσουν την συμβουλή, να μην παίζουν με την αποαποικιοποίηση, καθώς μπορεί να βρεθούν χωρίς πουκάμισο».

photo intime

el.gr

Share this post