Τό ἐπερχόμενο Γολοντομόρ θ᾿ἀφορᾷ ὁλόκληρη τήν Ἀνθρωπότητα …

Τό ἐπερχόμενο Γολοντομόρ θ᾿ἀφορᾷ ὁλόκληρη τήν Ἀνθρωπότητα …

97,7 εκατομμύρια πτηνά είναι ήδη νεκρά καθώς η χειρότερη επιδημία γρίπης των πτηνών σαρώνει ποτέ στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη

Γνωρίζατε ότι βρισκόμαστε στη μέση της χειρότερης επιδημίας γρίπης των πτηνών που έχει καταγραφεί ποτέ; Εκατομμύρια εκατομμυρίων πτηνά έχουν πεθάνει, και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν καν ότι ένας τέτοιος εφιαλτικός λοιμός έχει καταστρέψει απόλυτα τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Αλλά αυτό που γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι τα αυγά, το κοτόπουλο και η γαλοπούλα απλώς γίνονται πιο ακριβά στο παντοπωλείο. Μάλιστα, οι προμήθειες αρχίζουν να μειώνονται τόσο πολύ που ορισμένοι ειδικοί μιλούν πλέον για ενδεχόμενες «ελλείψεις» την περίοδο των εορτών…. (ἀπό ἐδῶ)

Ἡ μεγαλύτερη ἐπιδημία γρίπης πτηνῶν στήν Εὐρώπη 

Διαβάζουμε ἀπό τήν σελίδα τοῦ Εὑρωπαϊκοῦ Κέντρου Πρόληψης καί Ἐλέγχου Νοσημάτων :

Ἡ  επιδημική περίοδος 2021–2022 υψηλής παθογονικότητας της γρίπης των πτηνών (HPAI) είναι η μεγαλύτερη που έχει παρατηρηθεί στην Ευρώπη μέχρι στιγμής. Τα τελευταία δεδομένα από την κοινή έκθεση εργαστηρίου αναφοράς EFSA, ECDC και ΕΕ δείχνουν συνολικά 2.467 κρούσματα σε πουλερικά48 εκατομμύρια πτηνά θανατώθηκαν στις πληγείσες εγκαταστάσεις, 187 ανιχνεύσεις σε πτηνά σε αιχμαλωσία και 3.573 συμβάντα της γρίπης σε άγρια ​​πτηνά. Επιπλέον, η γεωγραφική έκταση της επιδημίας είναι άνευ προηγουμένου, που κυμαίνεται από τα νησιά Σβάλμπαρντ έως τη Νότια Πορτογαλία και ανατολικά έως την Ουκρανία, επηρεάζοντας 37 ευρωπαϊκές χώρες… (ἀναλυτικῶς τό θέμα,ἐδῶ)

Ὁ Στάλιν στόν Καύκασο τό καλοκαίρι τοῦ 1932. Στά ἀριστερά του μέ τό τσεκούρι περασμένο στήν ζώνη,ὁ Λαυρέντης Μπέρια ἕνας Γεωργιανός Μπολσεβίκος πού τήν περίοδο τοῦ Γολοντομόρ, ἦταν Πρώτος Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γεωργίας το 1931 και αρχηγός κόμματος για ολόκληρη την περιοχή της Υπερκαυκασίας το 1932. Καί φυσικά συνετέλεσε τά μέγιστα στήν γενοκτονία τῆς Οὐκρανίας ( ἡ φωτό ἀπό ἐδῶ)

Ο Στάλιν αποκάλεσε τους αγρότες «εχθρούς του λαού». Με την απαλλοτρίωση τους, το κράτος ανέλαβε τον έλεγχο της παραγωγής τροφίμων. Τότε, 7 εκατομμύρια Ρώσοι πέθαναν από την πείνα. Τώρα, 100 χρόνια μετά, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανοίγει «τον πόλεμο κατά των αγροτών» Προσέξτε τις ομοιότητες : (ἀπό ἐδῶ)

Σύμφωνα με το μαρξιστικό δόγμα, ωστόσο, όλοι οι πλουσιότεροι αγρότες (κουλάκοι) ήταν “βδέλες” και “παράσιτα” που είχαν γίνει πλούσιοι εκμεταλλευόμενοι φτωχότερους αγρότες και που τώρα ανατρέπουν τη συλλογικότητα. Ο Στάλιν ανακοίνωσε ότι η λύση στην καλύτερη παραγωγή σιτηρών ήταν να «αγωνιστούμε ενάντια στα καπιταλιστικά στοιχεία της αγροτιάς, ενάντια στους κουλάκους», και διακήρυξε το στόχο της «εκκαθάρισης των κουλάκων ως τάξης». Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η Ουκρανία δεν είχε ποτέ μια ξεχωριστή κοινωνική τάξη κουλάκων – αυτή η ιδέα ήταν μια μαρξιστική εφεύρεση…( ἀπό τό θέμα μας,ἐδῶ.)
Σιτηρά που κατασχέθηκαν από μια οικογένεια που χλευάζεται ως «κουλάκοι» στο χωριό Udachoye
στην Ουκρανία. (  ἀπό ἐδῶ )
Σε μια πρόσφατη επίσκεψη στον Βόρειο Καύκασο και την Ουκρανία, είδα κάτι από τη μάχη που συμβαίνει μεταξύ της κυβέρνησης και των αγροτών…. Από τη μία πλευρά, εκατομμύρια λιμοκτονούντες αγρότες, το σώμα τους συχνά πρησμένο από έλλειψη τροφής από την άλλη, στρατιώτες μέλη της GPU που εκτελούν τις οδηγίες της δικτατορίας του προλεταριάτου. Είχαν περάσει από τη χώρα σαν ένα σμήνος από ακρίδες και είχαν πάρει όλα τα βρώσιμα. είχαν πυροβολήσει ή εξορίσει χιλιάδες αγρότες, μερικές φορές ολόκληρα χωριά. είχαν μεταμορφώσει μερικά από τα πιο εύφορα εδάφη στον κόσμο σε μια μελαγχολική έρημο...Βρετανός δημοσιογράφος Malcolm Muggeridge ( ἀπό τό θέμα μας,ἐδῶ. Ἡ φωτό ἀπό ἐδῶ)
Μη μπορώντας να βρούν φαγητό, πολλοί έτρωγαν ό, τι μπορούσε να νοηθεί ως τέτοιο – ζιζάνια, φύλλα, φλοιούς δέντρων και έντομα…( ἀπό τό θέμα μας,ἐδῶ.)
Ο Καγκάνοβιτς (μαζί με τον Βιάτσεσλαβ Μολότοφ ) συμμετείχε στην Παν-Ουκρανική Συνδιάσκεψη του Κόμματος του 1930 και του ανατέθηκε το καθήκον να εφαρμόσουν την πολιτική κολεκτιβοποίησης που επηρέασε τον λιμό του 1932-33 (γνωστός ως Χολοντόμορ στην Ουκρανία). Παρόμοιες πολιτικές προκάλεσαν επίσης τεράστια δεινά στη σοβιετική δημοκρατία της Κεντρικής Ασίας του Καζακστάν , στην περιοχή Κουμπάν , στην Κριμαία , στην περιοχή του κάτω Βόλγα και σε άλλα μέρη της Σοβιετικής Ένωσης. Ως απεσταλμένος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, ο Καγκάνοβιτς ταξίδεψε στην Ουκρανία, στις κεντρικές περιοχές της ΕΣΣΔ, στον Βόρειο Καύκασο…( ἀπό τό θέμα μας,ἐδῶ.)

Ἡ ἴδια κάστα ἐξουσιαστῶν καί σήμερα ,κάποιοι ἐξ αὐτῶν, προφανῶς πολλοί ἀλλά καλυμμένοι,ἀπόγονοι ἐκείνων ( βλέπε σχέσιν Καγκάνοβις καί Νούλαντ…)  ἑτοιμάζουν ἕνα νέο Γολοντομόρ. Μόνον πού αὐτή τήν φορά δέν θά ἀφορᾷ μόνον ἕναν λαό,ἀλλά ὁλόκληρη τήν ἀνθρωπότητα…

Ἡ Πελασγική

Share this post