Τώρα πρέπει να μας απασχολήσει που θα στήσουν οι τούρκοι τους S-400 άσχετα με αυτά που λέγονται; ΚΑΙ αν τους στήσουν στα Μικρασιατικά παράλια ή στην ΠΟΛΗ;

Τώρα πρέπει να μας απασχολήσει που θα στήσουν οι τούρκοι τους S-400 άσχετα με αυτά που λέγονται; ΚΑΙ αν τους στήσουν στα Μικρασιατικά παράλια ή στην ΠΟΛΗ;

Επίτηδες πούλησαν στους τούρκους πανάκριβα όπλα , έτσι για να τους κάνουν να αισθανθούν για λίγο δυνατοί και άτρωτοι.

Γνωρίζουν ότι επίκειται καταιγίδα στην Αν. Μεσόγειο και στα Βαλκάνια και γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό τις προθέσεις του τούρκου άσχετα με την προστασία που μας επαγγέλλονται κατα τακτά χρονικά διαστήματα.

Γράφει ο Δρ.  Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak γράφει οτι «Όλοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δοκιμαστικές εκτοξεύσεις των πυραύλων S-400 στη Σινώπη και οι συστοιχίες επιστρέφουν στην Άγκυρα».

«Στρατιωτικά οχήματα που μεταφέρουν το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας S-400, το οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμαστικές πυρκαγιές στη Σινώπη, διέσχισαν τους δρόμους της Σαμψούντας κατά την επιστροφή προς την Άγκυρα» αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.

Μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι οι δοκιμές αυτών των συστημάτων απέτυχαν στην Σινώπη.

Μπορεί να λένε ότι ο Αμερικανικός παράγοντας πίεσε την τουρκική πλευρά για να σταματήσει τις δοκιμές και να αποσύρει τα συστήματα αυτά λογω απειλής κυρώσεων.

Ότι και να λένε δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη με τον τούρκο.

Είναι βλέπετε και το ρευστό διάστημα των αμερικανικών εκλογών και της πιθανής αλλαγής της ηγεσίας τους που θα δώσει τον τούρκο το έρεισμα να αλωνίζει.

Τις επόμενες μέρες που θα τοποθετήσει αυτός τις συστοιχίες των S-400;

Ας το ψάξουν οι αρμόδιοι για να μην ξυπνήσουμε μια ημέρα με εκπλήξεις και νομίζουμε ότι τα συστήματα αυτά βρίσκονται ακόμα στην Άγκυρα, ενώ μπορεί να είναι διατεταγμένα κόντα στα Μικρασιατικά παράλια με στόχευση τα αεροδρόμια μας.

Όπως τους μετέφεραν στην Σινώπη, μπορεί να τους πάνε στην Σμύρνη απέναντι απο την Σκύρο, μπορεί να τους μεταφέρουν στο Μπαλικεσίρ και να έχουν θέα  τον Έβρο, την Σαμοθράκη, το Βόρειο Αιγαίο μέχρι το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ , μπορεί να τους πάνε στην Μερσίνα απέναντι από την Κύπρο.

όπου θέλουν τους πάνε εν μια νυχτί.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Share this post