Τ-Ε-Λ-Ο-Σ! Βρετανοί: «Οι Ρώσοι αφαιρούν ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ από παλιούς πυραύλους λόγω έλλειψης»

Τ-Ε-Λ-Ο-Σ! Βρετανοί: «Οι Ρώσοι αφαιρούν ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ από παλιούς πυραύλους λόγω έλλειψης»
Νομίζατε πως οι Βρετανοί στα ΨΕΜΑΤΑ το είχαν τερματίσει;;;

Τελικά φαίνεται πως εκτός από…καύσιμα, τρόφιμα, χρήματα και όπλα οι Ρώσοι όλους αυτούς τους μήνες ξεμένουν και από…πυραύλους!

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι “αξιόπιστοι” (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) Βρετανοί και μάλιστα με κάθε επισημότητα!

«Η Ρωσία είναι πιθανό να αφαιρεί πυρηνικές κεφαλές από παλιούς πυρηνικούς πυραύλους κρουζ και να εκτοξεύει άοπλα πυρομαχικά κατά της Ουκρανίας», ανακοίνωσε το Σάββατο η βρετανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών.

Το υπουργείο Άμυνας υποστήριξε ότι οι εικόνες ανοιχτού κώδικα δείχνουν συντρίμμια ενός πυραύλου κρουζ που εκτοξεύτηκε από τον αέρα που εκτοξεύτηκε στην Ουκρανία, ο οποίος φαίνεται να σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1980 ως πυρηνικό σύστημα παράδοσης.

Και μάλιστα γίνεται όλο και καλύτερο! Οι Βρετανοί υποστηρίζουν πως αυτό γίνεται λόγω…εξαντλήσεως των αποθεμάτων των ρωσικών Ε.Δ.!!!

«Ένα τέτοιο σύστημα θα εξακολουθεί να προκαλεί ζημιά μέσω της κινητικής ενέργειας του πυραύλου και του αχρησιμοποίητου καυσίμου. Ωστόσο, είναι απίθανο να επιτύχει αξιόπιστα αποτελέσματα έναντι των επιδιωκόμενων στόχων», πρόσθεσε το υπουργείο στην καθημερινή ενημέρωση πληροφοριών που δημοσιεύτηκε στο Twitter.

«Όποια και αν είναι η πρόθεση της Ρωσίας, αυτός ο αυτοσχεδιασμός υπογραμμίζει το επίπεδο εξάντλησης του ρωσικού αποθέματος πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς».

Και για του λόγου το αληθές υπάρχουν και ντοκουμέντα:

Αυτούς επικαλούνται και μάλιστα “ΤΥΦΛΑ” τα ελληνικά δήθεν έγκριτα ΜΜΕ;;; Αυτοί είναι οι πηγές τους και με αυτόν τον γνώμονα βγάζουν HOAX όσους έχουν αντίθετη άποψη;;;

 

(scr)

el.gr

Share this post