Υπάρχει κάτι πολύ απαίσιο για το νέο στέλεχος COVID «Triple Mutant» πιο θανατηφόρο και ανθεκτικό στα εμβόλια και έρχεται στην Αμερική.

Υπάρχει κάτι πολύ απαίσιο για το νέο στέλεχος COVID «Triple Mutant» πιο θανατηφόρο και ανθεκτικό στα εμβόλια και έρχεται στην Αμερική.

Από τη Susan Duclos.

Όλοι είδαμε πόσο γρήγορα εξαπλώθηκε ο αρχικός COVID-19 coronavirus παγκοσμίως, οπότε σε αυτήν την ημέρα και στην εποχή των αεροπορικών ταξιδιών, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς πόσο γρήγορα τα «μεταλλαγμένα στελέχη» μπορούν να εξαχθούν από το ένα έθνος στο άλλο.

Οι ειδικοί και οι αξιωματούχοι του CDC ενήργησαν σαν το COVID-19 να ήταν χειρότερο από την πανούκλα, αλλά το ποσοστό θανάτου είναι πολύ χαμηλότερο από το αρχικά προβλεπόμενο (και ακόμη και αυτοί οι αριθμοί δεν είναι απολύτως ακριβείς), έτσι, ξαφνικά και πολύ «συμπτωματικά». βλέπουμε τη συζήτηση για στελέχη διπλού μεταλλαγμένου, και τώρα, τριπλά μεταλλαγμένα στελέχη COVID στην Ινδία, που ονομάζονται « πιο θανατηφόρα και ανθεκτικά στα υπάρχοντα εμβόλια »

Οι υποστηρικτές του πληθυσμού πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι.

Θέλουν να φοβόμαστε και να κρύβουμε στα σπίτια μας. Οι προφυλάξεις κοινής λογικής, που σημαίνει ότι οι δικές σας ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με το τι είναι ή δεν είναι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας, είναι ό, τι χρειάζεται.

Πολλοί μπορεί να θυμούνται όταν βγήκαν οι πρώτες αναφορές από το Γουχάν της Κίνας για τον ιό COVID-19 που προήλθε εκεί.

Οι άνθρωποι απλώς πέφτουν στους δρόμους , οι άνδρες με ειδικές στολές μεταφέρουν  τους πολίτες σε φορτηγά και τους παίρνουν μακριά , οι κινεζικές αρχές κλειδώνουν τους ανθρώπους στα σπίτια τους και απλώς ρίχνουν φαγητό.

Λοιπόν τώρα βλέπουμε αναφορές από την Ινδία σχετικά με τα διπλά και τώρα τριπλά μεταλλαγμένα στελέχη τους, τα οποία είναι πολύ πιο θανατηφόρα από οποιοδήποτε άλλο στέλεχος.

Η Sun ανέφερε στις 23 Απριλίου ότι η Βρετανία επέβαλε επιτέλους την απαγόρευση ταξιδιού “προσθέτοντας την Ινδία στην επίσημη κόκκινη λίστα ταξιδιωτικών κορωνών του ΗΒ”

 

Λίγο σαν να κλείνεις την πόρτα του αχυρώνα αφού όλα τα ζώα διέφυγαν, γιατί τώρα τα διπλά και τριπλά στελέχη έχουν ταξιδέψει.

Αν και είναι δύσκολο να ληφθούν ακριβείς πληροφορίες από την κινεζική κυβέρνηση σχετικά με την προέλευση του αρχικού στελέχους COVID-19, πιστεύεται από πολλούς. 1) Προήλθε από το εργαστήριο στο Γουχάν και 2) Ήταν χειροποίητο και «κατά λάθος» δραπέτευσε.

Πιστεύει κάποιος  ότι είναι πολύ παράξενο το γεγονός ότι καθώς ορισμένα κράτη ανοίγουν ξανά, ανυψώνουν τις απαιτήσεις για μάσκα σε εξωτερικούς χώρους και ανοίγουν σχολεία, ένα άλλο στέλεχος, που ονομάζεται πιο θανατηφόρο, εμφανίζεται στη σκηνή στην Ινδία;

Δεν φαίνεται επίσης περίεργο ότι αυτά τα μεταλλαγμένα στελέχη ξεκινούν μόνο σε ορισμένες χώρες και δεν συμβαίνουν ομοιόμορφα σε όλο τον κόσμο;

Δεδομένου ότι δεν είμαι επιστήμονας ή ερευνητής ιατρικής, θα ρωτήσω, δεν θα υποστηρίξω, αν αυτές οι μεταλλάξεις θα μπορούσαν να είναι χειροποίητες όπως ακριβώς το αρχικό Wuhan COVID;


Επίσης θα ήταν λάθος να μην επισημάνω ότι εάν αυτά τα νέα μεταλλαγμένα στελέχη είναι πολύ πιο θανατηφόρα και ανθεκτικά στα εμβόλια, τα οποία δεν είχαν αρκετό χρόνο για να δοκιμαστούν σωστά για ανεπιθύμητες ενέργειες ( όπως εγκεφαλικά επεισόδια ), τότε η ιατρική κοινότητα θα πρέπει να περιμένει και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο για να ελέγξει σωστά τα εμβόλια που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί και προωθηθεί στο κοινό.

Ακριβώς εκεί που ξεκίνησαν όλα, η Κίνα, «λικνίζεται», όπως το περιγράφει το Newsweek , με ένα ακόμη ξέσπασμα του «διπλού μεταλλαγμένου» στελέχους COVID.

Το στέλεχος «διπλού μεταλλάκτη» κοραναϊού που βρέθηκε στην Ινδία έχει πλέον εντοπιστεί στην Κίνα, δήλωσε ο επικεφαλής επιδημιολόγος της χώρας σε μια μεγάλη ανακοίνωση πριν από τις δημόσιες αργίες του Σαββατοκύριακου.

 

 

 

Τα διπλά ή τριπλά μεταλλαγμένα στελέχη της Ινδίας έχουν ξεπεράσει τα σύνορα, είναι τώρα σε πολλές χώρες και θα πρέπει να είναι μόνο θέμα χρόνου προτού να είναι παντού όπως ήταν το COVID.

Newsflash για τους ηγέτες των αμερικανικών κρατών: Αν κάποιος σκεφτεί για ένα δευτερόλεπτο ότι οι Αμερικανοί θα επιστρέψουν σε πλήρη κατάσταση κλειδώματος όταν τα νέα στελέχη διασχίζουν τις ακτές μας, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

 

Ενώ θα υπάρχουν πάντα κάποια πρόβατα που επιτρέπουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σκέφτονται γι ‘αυτά, έχουμε παρατηρήσει μια τεράστια αύξηση της δυσαρέσκειας για τον τρόπο με τον οποίο τα κράτη χειρίζονται την πανδημία, ακόμη και από μετριοπαθείς Δημοκρατικούς, τους οποίους ορισμένοι από εμάς δεν είμαστε σίγουροι ότι υπήρχαν πια .

Με αυτά τα λόγια, πολλοί Αμερικανοί είναι αρκετά έξυπνοι για να λάβουν τις προφυλάξεις που πιστεύουν ότι είναι απαραίτητες σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες.

 

Οι Αμερικανοί είναι πιο έξυπνοι που σκέφτονται οι ηγέτες μας και θα κάνουν ό, τι είναι καλύτερο για αυτούς και τις οικογένειές τους, χωρίς η κυβέρνηση να ξεπεράσει ξανά και να διαπράξει περαιτέρω παραβιάσεις των συνταγματικών μας δικαιωμάτων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αυτές οι νέες μεταλλάξεις έρχονται, πιθανότατα θα συνεχίσουν να ισχύουν όσο υπάρχει το COVID-19, και δεδομένου ότι έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να είναι εδώ, στην Αμερική.

Η συμβουλή μου θα ήταν να αποθηκεύσετε εφεδρικά απολυμαντικά για τα χέρια, καθώς όλοι είδαμε πόσο γρήγορα αποδεκατίστηκαν τα αποθέματα την τελευταία φορά.

 

Να είστε ασφαλείς και να μείνετε ελεύθεροι λαοί!

Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι ηγέτες για άλλη μια φορά «σφίγγουν» τους περιορισμούς καθώς στις χώρες  οι διαμαρτυρίες εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά. Το Λονδίνο, η Γερμανία, η Αργεντινή, η Ιταλία και ο Καναδάς, για λίγα λόγια, βλέπουν μαζικές διαμαρτυρίες κλειδώματος και συγκρούονται με τις αρχές.

Δεν θα είναι διαφορετικό εδώ εάν το καθεστώς Μπάιντεν ή / και οι ηγέτες του κράτους τολμήσουν να προσπαθήσουν να μας κλειδώσουν ξανά.

 

 

 

 

 

 

 

 

allnewspipeline.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post