Υπάρχουν και οι λίγοι που δεν θέλουν να υπηρετήσουν την κορωνοχούντα: «Παρέδωσα το σήμα μου για να μπορώ να εκφραστώ» – ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχουν και οι λίγοι που δεν θέλουν να υπηρετήσουν την κορωνοχούντα: «Παρέδωσα το σήμα μου για να μπορώ να εκφραστώ» – ΒΙΝΤΕΟ
Τα ακούνε αυτά οι Έλληνες κυβερνώντες;

Στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης βρίσκονται τα σώματα ασφαλείας στις ΗΠΑ, καθώς τοπικές αρχές με τις…ευχές της κυβέρνησης Μπάιντεν επιβάλλουν τον εμβολιασμό σε ενστόλους.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία στο Fox News του αστυνομικού, David Gutierrez, από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, ο οποίος κρέμασε το σήμα του μετά τους εκβιασμούς για το εμβόλιο:

«Λάβαμε ένα e-mail που μας έλεγε ότι θα κάνετε το εμβόλιο μέχρι μία καθορισμένη ημερομηνία ή αλλιώς θα αντιμετωπίσετε το πειθαρχικό και θα τερματιστεί η σύμβασή σας. Το εξέλαβα ως απειλή επειδή δεν σκοπεύω να εμβολιαστώ και αποφάσισαν να παραδώσω το σήμα μου ώστε να μπορώ να εκφραστώ. Άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν (σ.σ. να εκφραστούν) υπό τον φόβο της απόλυσης.

Όταν τον ρώτησε σχετικά η δημοσιογράφος, ο μέχρι πρότινος αστυνομικός παραδέχθηκε ότι η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη μετά από τόσα χρόνια που υπηρέτησε στο Σώμα.

«Σίγουρα δεν είμαι μόνος. Υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την πόλη που το υποστήριξαν αυτό και είναι ατυχές επειδή έκαναν εβδομαδιαίο τεστ και θα προτιμούσαν να το κάνουν αυτό για να κρατήσουν τη δουλειά τους από το να αναγκαστούν να εμβολιαστούν.

Ο Δήμαρχος είπε ότι αυτό που έγινε ήταν για να προστατευτεί ο πληθυσμός. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ οι εμβολιασμένοι και όλοι ξέρουν ότι αυτοί μπορούν να προσβληθούν από τον ιό και να τον διασπείρουν χωρίς να το γνωρίζουν! Είπε επίσης (σ.σ. ο Δήμαρχος) ότι η στρατηγική με τα εμβόλια λειτουργεί. Αν η στρατηγική είναι να καταναγκάσεις τους ανθρώπους να αποφασίσουν αν θα έχουν τα προς το ζήν ή αν θα κάνουν το εμβόλιο, αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να περηφανεύονται».

Οι τελευταίες δηλώσεις του ειδικά είναι εξαιρετικά αφιερωμένες και στους Έλληνες πολιτικούς και “ειδικούς” που πανηγυρίζουν για τους εμβολιασμούς στους κλάδους που έγιναν υποχρεωτικοί:

 

Share this post