ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ; ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ; ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ;

ΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ) ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ (ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ), ΕΠΕΙΧΗΡΟΥΝ ΤΟΛΜΗΡΑ (ΣΚΕΥΩΡΟΥΝ) ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Η ΜΑΣΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.

ΜΑΣΟΝΟΣ ΘΑ ΠΕΙ “ΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ”‘ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.

ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ, (ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΜΜΩΝ ΡΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑ), ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ https://www.facebook.com/Θέματα-των-Εσχάτων-Ημερών-Ιατρικά-Εμφυτεύματα-Μασονία-Μπίλντεμπεργκ-338445009568555/?eid=ARC-plNb1fpSszZCv3w1Zt-EyOXg_MGJJNomxXyHkPibXAsG2qh7mWUq6Lan28Cu-Mwb0KZ5o4FiaZLQ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.

Ο ΑΜΜΩΝ ΡΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΔΙΑ” ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΔΗ ΤΟΥ ΒΙΡΓΙΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ “ΔΙΑ” ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΛΜΗΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ “ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ” ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΧΘΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ” ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

Η ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η “ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ”, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΣΚΕΥΩΡΟΥΝ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ (ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ) ΚΑΙ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΦΑΛΗΡΗΣΕ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΚΕΦΕΛΛΕΡ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) Ο ΡΟΚΕΦΕΛΛΕΡ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ “ΚΟΛΥΜΜΑ” ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΩΣ Η ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΕΡΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ “”Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ””

ΜΑΣΟΝΟΣ ΘΑ ΠΕΙ “ΠΙΣΤΟΣ, ΟΠΑΔΟΣ, ΛΑΤΡΗΣ, ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ”. ΘΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ “ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ” ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ “ΤΟΛΜΗΡΟ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙ ΓΗΣ.
ΘΑ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΦΟΥ “Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΊΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙ ΓΗΣ

πηγη

Share this post