ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

Πότε, επί τέλους, θα σταματήσει η Γκαιμπελική προπαγάνδα της «ΑΥΓΗΣ»,
επισήμου οργάνου της ΣΥΡΙΖΑϊκής Κυβέρνησης;;

 Ο Δικηγόρος Κώστας Κουρκουλος δηλώνει :

“Δεν αναφέρομαι ποτέ σε υποθέσεις που χειρίζομαι. Στην υπόθεση όμως της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα της χώρας, η εξαίρεση είναι υποχρεωτική για ευνόητους λόγους.

Έγραφε η «Αυγή» για τα στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ: «Εξαπάτησαν τη χώρα και τους Έλληνες με ψεύτικα στοιχεία, συμπράττοντας με ξένα συμφέροντα….».

Και επρόκειτο όχι για λάθος, αλλά για προστυχιά. Διότι αυτά γράφονταν στις 4-8-2016. Όταν δηλαδή και ως κυβέρνηση είχαν  διαπιστώσει ότι τα θύματα της συκοφαντίας τους,  είχαν επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον τους.

Σήμερα διάβαζα το απαλλακτικό βούλευμα, που μόλις έγινε αμετάκλητο. Τους απαλλάσσει όχι για τυπικούς λόγους, αλλά επί της ουσίας. Και βεβαιώνει  πανηγυρικά ότι εφάρμοσαν το νόμο και βεβαίωσαν την αλήθεια, ως έντιμοι δημόσιοι λειτουργοί.

Δεν ζητάει κανείς να αυτοκτονήσουν οι υπεύθυνοι της ΑΥΓΗΣ, επειδή αποδείχτηκαν συκοφάντες.

Να αποδείξουν ότι δεν είναι και ξετσίπωτοι οφείλουνΤο πώς, είναι γνωστό.»

 Επιμύθιον Ν.Σ.(και με τον Νόμο):

Αφού ο Κώστας Καραμανλής και οι περί αυτόν, πριν αποδράσουν το 2009, απέκρυψαν το δημοσιονομικό έλλειμμα του 15,6%, και οδήγησαν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, βρήκαν συνήγορο στην όχι και τόσο αριστερή Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, αραδιάζοντας ασύστολα ψεύδη, παρά τις αντιρρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Θα φιλοτιμηθούν άραγε να ζητήσουν συγγνώμη από τον έντιμο Ανδρέα Γεωργίου και τους συνεργάτες του τους οποίους ταλαιπώρησαν συκοφαντώντας τους επί σειράν ετών;; Δεν νομίζω. Αυτό χρειάζεται πολιτική γενναιότητα την οποία,δυστυχώς, δεν διαθέτουν…

Νίκος Σκουλάς
Ενεργός Πολίτης
emailnvskoulas@gmail.com
http://nskoulas.blogspot.gr/
Τηλ.: +30 6932 917 087   210 6541 997

Share this post