ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Elon Musk: «Σε αυτόν τον κόσμο ζείτε» – ΒΙΝΤΕΟ

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Elon Musk: «Σε αυτόν τον κόσμο ζείτε» – ΒΙΝΤΕΟ

Τα λένε μόνοι τους αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν προσέχει!

Ακόμα και ο φρέντο που πίνεις ίσως να σου βγει

ξινός…

Ταβάνι είναι ο ουρανός (ή μάλλον το διάστημα) για τον Ελον Μασκ, ο οποίος θα γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου, σύμφωνα με τις προβλέψεις της παγκοσμιοποιητικής εταιρείας Morgan Stanley.

Ο διεθνιστής, ο οποίος, μεταξύ των άλλων, προωθεί τα εμφυτεύματα εγκεφάλου, τα οποία θα «ενώσουν» τον άνθρωπο με την τεχνητή νοημοσύνη, έκανε ακόμα μία αποκάλυψη, στην οποία, κανείς πάλι δεν θα δώσει σημασία.

Το περίεργο είναι πάντως ότι τα λένε μόνοι τους!!!

Δήλωσε λοιπόν:

«Ποιες είναι οι πιθανότητες να βρισκόμαστε πράγματι στην βασική πραγματικότητα; Δεν είναι μια στο δισεκατομμύριο;

Το σύμπαν είναι 13,8 δισεκατομμυρίων ετών παλιό. Ο πολιτισμός, αν τον υπολογίσεις πολύ γενναιόδωρα, είναι ίσως 7.000-8.000 ετών.

Αυτό είναι ένα τίποτα.

Έτσι, αν υποθέσετε ένα οποιοδήποτε ποσοστό βελτίωσης, τότε τα παιχνίδια θα γίνουν δυσδιάκριτα απ’ την πραγματικότητα ή ο πολιτισμός θα τελειώσει. Ένα απ’ αυτά τα δύο πράγματα θα συμβεί.

Υπάρχουν αμέτρητες προσομοιώσεις. Αυτές τις προσομοιώσεις ίσως επίσης να μπορείτε να τις αποκαλέσετε πραγματικότητα ή θα μπορούσατε να τις αποκαλέσετε παράλληλα σύμπαντα.

Νομίζω ότι το ισχυρότερο επιχείρημα υπέρ του ότι πιθανότατα βρισκόμαστε σε μια προσομοίωση είναι το εξής: Πριν από 40 χρόνια, είχαμε το Pong, ουσιαστικά 2 ορθογώνια και 1 κουκκίδα. Έτσι ήταν τα παιχνίδια τότε.

Τώρα, 40 χρόνια μετά, έχουμε φωτορεαλιστικές τρισδιάστατες προσομοιώσεις με εκατομμύρια ανθρώπους να παίζουν ταυτόχρονα και αυτό βελτιώνεται κάθε χρόνο.

Και σύντομα θα ‘χουμε την εικονική πραγματικότητα και την επαυξημένη πραγματικότητα.

Αν υποθέσετε ένα οποιοδήποτε ποσοστό βελτίωσης, τότε τα παιχνίδια θα γίνουν δυσδιάκριτα απ’ την πραγματικότητα.

Αν ο πολιτισμός σταματήσει να αναπτύσσεται, τότε αυτό ίσως να οφείλεται σε κάποιο καταστροφικό γεγονός που διαγράφει τον πολιτισμό.

Έτσι, ίσως θα έπρεπε να ελπίζουμε ότι αυτή είναι μια προσομοίωση επειδή διαφορετικά…

Θα μπορούσαν επομένως να την επανεκκινήσουν;

Σε διαφορετική περίπτωση είτε θα φτιάξουμε προσομοιώσεις που να ‘ναι δυσδιάκριτες απ’ την πραγματικότητα ή ο πολιτισμός θα πάψει να υπάρχει. Αυτές είναι οι δύο επιλογές».

el.gr

Share this post