ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ από Μόσχα: Οι Αμερικανοί έφεραν ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ του ISIS για να ενισχύσουν τις δυνάμεις των ΝΑΖΙ στην Ουκρανία

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ από Μόσχα: Οι Αμερικανοί έφεραν ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ του ISIS για να ενισχύσουν τις δυνάμεις των ΝΑΖΙ στην Ουκρανία

Αδίστακτοι οι διεθνιστές…

Η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών SWR ανέφερε σε δήλωση την Τρίτη ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της, «οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν ακόμη και μέλη διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας Ισλαμικού Κράτους (IS), η οποία είναι απαγορευμένη στη Ρωσική Ομοσπονδία, ως ενεργούς μισθοφόρους για να λάβουν μέρος στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία».

Η ρωσική ειδική υπηρεσία αναφέρεται στην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στη Συρία al-Tanf, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία και το Ιράκ. Σύμφωνα με πηγές της, αυτή η βάση και η γύρω περιοχή έχουν γίνει ένα είδος τρομοκρατικού «κόμβου» όπου μπορούν να «εκπαιδευτούν» ταυτόχρονα έως και 500 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και άλλοι τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με την SWR, 60 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που είχαν απελευθερωθεί από τις φυλακές που ελέγχονται από τους Κούρδους της Συρίας μεταφέρθηκαν στο al-Tanf τον περασμένο μήνα «για να μεταφερθούν στην συνέχεια στο ουκρανικό έδαφος» και προφανώς να πολεμήσουν μαζί με τους ΝΑΖΙ κατά των ρωσοφώνων και της Ρωσίας!!!

Η ειδική υπηρεσία δήλωσε επίσης ότι οι μαχητές εκπαιδεύονται στην χρήση αντιαρματικών πυραυλικών συστημάτων, drones αναγνώρισης και μάχης και σύγχρονου εξοπλισμού επικοινωνίας και επιτήρησης κατά την διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος στο al-Tanf.

Σύμφωνα με τη SWR, τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για την επίτευξη των γεωπολιτικών τους στόχων, κάτι που δεν αποκλείει την υποστήριξη διεθνών τρομοκρατικών ομάδων».

Η υπηρεσία πληροφοριών κατέληξε δηλώνοντας ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν εξετάζει τις συνέπειες τέτοιων ενεργειών «ακόμη και όταν απειλούν την ασφάλεια των Ευρωπαίων συμμάχων και ακόμη και τις ζωές των Αμερικανών».

el.gr

Share this post