«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»!!! Τι είναι το «TRIAGE»! Έτσι ΘΕΛΟΥΝ να θέσουν ΕΚΤΟΣ Υγείας και Κοινωνίας τους ανεμβολίαστους

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»!!! Τι είναι το «TRIAGE»! Έτσι ΘΕΛΟΥΝ να θέσουν ΕΚΤΟΣ Υγείας και Κοινωνίας τους ανεμβολίαστους
Αποκλειστικό ρεπορτάζ του el.gr!!! Το Απαρτχάιντ θα μοιάζει με ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!!!

Ο Martin Hoffmann, ο οποίος διδάσκει φιλοσοφία στο Westphalian Wilhelms University στο Münster της Γερμανίας, υποστηρίζει την προτίμηση, το προβάδισμα, των εμβολιασμένων έναντι των ανεμβολίαστων. Τα εμβολιασμένα άτομα, παρότι νοσούν και μεταδίδουν, θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα σε μια διαλογή (Triage) έναντι των μη εμβολιασμένων, γράφει σε άρθρο για την «Frankfurter Allgemeine Zeitung». To «Triage» είναι μια πρακτική, κατά την οποία, όταν δεν μπορεί να παρασχεθεί οξεία φροντίδα λόγω, gia par;adeigma, έλλειψης πόρων, γίνεται επιλογή, όπως για παράδειγμα σε εμπόλεμη κατάσταση. Το Triage ακολουθεί, όπως λένε, την σύγχρονη ερμηνεία του όρκου του Ιπποκράτη , αλλά κατά τα άλλα υπάρχει άφθονο περιθώριο ερμηνείας, που οδηγεί σε περισσότερες από μία ταυτόχρονες ιδέες για την φύση του.

Ο Χόφμαν επικαλείται την «αρχή της δίκαιης ισότητας ευκαιριών», προκειμένου να δικαιολογήσει την εφαρμογή του Triage, ισχυριζόμενος, ουσιαστικά, πως ο COVID ισούται με εμπόλεμη κατάσταση! Λέει ότι: «Οι ευκαιρίες ατομικής ζωής σε μια κοινωνία πρέπει να κατανέμονται δίκαια μεταξύ των μελών της. Από την μια υπάρχουν αυτοί που έχουν εμβολιαστεί, που αναλαμβάνουν ατομικό κίνδυνο και έτσι μειώνουν τον συλλογικό κίνδυνο μόλυνσης και υπερφόρτωσης των μονάδων εντατικής θεραπείας (σ.σ. Φουντώνουν οι φωνές που λένε πως στα νοσοκομεία οι περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι. Τα επίσημα στοιχεία που δίνουν πολιτικοί και ΜΜΕ κάνουν λόγο για περισσότερους ανεμβολίαστους). Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 90 τοις εκατό των ασθενών εντατικής θεραπείας που λαμβάνουν θεραπεία για κορωνοϊό και που θα είχαν συνεισφέρει αιτιολογικά στην ανάπτυξη της διαλογής».

«Όποιος εξισώνει τα εμβολιασμένα και τα μη εμβολιασμένα άτομα υπό αυτές τις συνθήκες»,γράφει ο Hoffmann, «αγνοεί τόσο τον ατομικό κίνδυνο που έχει αποδεχτεί το εμβολιασμένο άτομο μέσω του εμβολιασμού όσο και την αιτιώδη συνεισφορά που έχει το εμβολιασμένο άτομο στην αποφυγή της διαλογής. Ως εκ τούτου, η ισότητα θα οδηγούσε σε άνιση κατανομή των κινδύνων της πανδημίας».

 

 

ΠΗΓΗ: Frankfurter Allgemeine Zeitung – Γιατί να μην εφαρμοστεί η διαλογή – Triage;;;

 

Η ιατρική δεοντολόγος Annette Dufner από την Βόννη είναι πολύ πιο επιφυλακτική, αλλά έχει παρόμοια τάση: «Η ουσία είναι ότι νομίζω ότι θα μπορούσε να υποστηριχθεί ένα επιχείρημα υπέρ του κριτηρίου εμβολιασμού ή μη στις ΜΕΘ.  Η επιλογή των ασθενών εξαρτάται επίσης από το πόσο ευρέως πρέπει να γίνει κατανοητή η αρχή της αλληλεγγύης».

Με άλλα λόγια οι εμβολιασμένοι να τύχουν προτεραιότητας σε κοινωνία και υγεία (μέσω του Triage), επειδή εισάκουσαν τα ΜΜΕ και τους τηλέ-ειδικούς και έκαναν το εμβόλιο, παρά τους κινδύνους των όποιων παρενεργειών (και ενώ υπήρχαν και ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ, 8-9 θεραπείες για τον COVID – ΕΔΩ) συνεισφέροντας στην υποτιθέμενη αλληλεγγύη.

Άρα οι ανεμβολίαστοι τίθενται ΕΚΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! Το υγειονομικό απαρτχάιντ γιγαντώνεται στην Ευρώπη, η οποία διολισθαίνει από την κοινοβουλευτική δημοκρατία σε κάτι ακόμα χειρότερο: ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ, όπως έλεγε ο Σωκράτης. Οσονούπω ο λαός, ίσως, ξεσηκωθεί με όλα αυτά και κάποιοι τύραννοι, πάνω από τους πολιτικούς, θα δώσουν ως συνήθως την «λύση», καθότι δεν γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη, τα όποια παγκόσμια συμφέροντα να κατανικηθούν, επειδή κάποιοι πολιτικοί και επιστήμονες θα παραγκωνιστούν, μετά από πιθανή λαϊκή απαίτηση.

Σύμφωνα δε, με τον Mario Draghi, οι ανεμβολίαστοι πρέπει να εμβολιαστούν για να γίνουν ξανά μέρος της κοινωνίας! ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Τι θα τους κάνουν στο τέλος, αν δεν αλλάξουν άποψη;;;

Και ο χρόνος κυλά αντίστροφα…

Δείτε:

 

 

Share this post