«ΥΠΕΡΤΟΡΠΙΛΗ» για τα εμβόλια! Νοσοκόμα: «ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ»! Θα εξαφανίσουν το ΒΙΝΤΕΟ;

«ΥΠΕΡΤΟΡΠΙΛΗ» για τα εμβόλια! Νοσοκόμα: «ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ»! Θα εξαφανίσουν το ΒΙΝΤΕΟ;
Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά! Τσουνάμι σηκώθηκε στις ΗΠΑ! Υπήρχαν αναφορές και στην Ελλάδα – Πώς σταμάτησαν…

Η Collette Martin, μια ασκούμενη νοσοκόμα στις ΗΠΑ, μίλησε στο Υγεία & Πρόνοια της Λουιζιάνα, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με αυτά που φέρεται να είδε!!!

Η Collette ισχυρίζεται πως αυτή και οι συνάδελφοί της έχουν γίνει μάρτυρες «τρομακτικών» αντιδράσεων στα εμβόλια COVID, αλλά οι ανησυχίες τους για τα εμβόλια αγνοούνται και απορρίπτονται. Σημειώνεται πως και στην Ελλάδα υπήρχαν παρόμοιες αναφορές, πως δηλαδή δεν καταγράφονται παρενέργειες, ενώ τώρα που εκδιώχθηκαν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, δεν υπάρχει ανάλογη πληροφόρηση εκ των έσω.

Η νοσοκόμα Collette Martin μοιράστηκε την ιστορία της νωρίτερα αυτό τον μήνα για το τι έχει δει στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID.

Η Collete διατείνεται ότι οι βάσεις δεδομένων αναφορών εμβολίων-παρενεργειών, όπως το VAERS, χρησιμοποιούνται τόσο λίγο που οι περισσότεροι γιατροί και νοσηλευτές δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει, πόσο μάλλον πώς να υποβάλουν μια αναφορά.

«Η πλειοψηφία των νοσηλευτών μας, των διευθυντών νοσοκόμων και ορισμένων γιατρών δεν γνωρίζουν καν τι είναι το VAERS. Μίλησα με τους επικεφαλής ιατρικούς διευθυντές και άλλες νοσοκόμες για το γιατί δεν αναφέρουμε περιστατικά στο VAERS και η πιο κοινή απάντηση είναι: «Τι είναι το VAERS;».

Στην συνέχεια, είπε ότι κανένα από τα νοσοκομεία δεν αναφέρει δεδομένα, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα κι αν κάποιος ερευνούσε, δεν θα υπήρχαν δεδομένα προς διερεύνηση.

«Ξέρω πολλές νοσοκόμες, φίλους και άλλα τοπικά νοσοκομεία στη Νοτιοανατολική Λουιζιάνα που λένε το ίδιο πράγμα», προσέθεσε και υπογράμμισε:

«Δεν βλέπουμε απλώς σοβαρές οξείες [βραχυπρόθεσμες] αντιδράσεις με αυτό το εμβόλιο, αλλά δεν έχουμε ιδέα για το ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες αντιδράσεις. Καρκίνοι , αυτοάνοσες [διαταραχές] , υπογονιμότητα . Απλώς δεν ξέρουμε.

Ενδεχομένως θυσιάζουμε τα παιδιά μας από φόβο μήπως πεθάνουν, αρρωστήσουν από έναν ιό, έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99%».

«Από τώρα, έχουμε περισσότερα παιδιά που πέθαναν από το εμβόλιο κατά του COVID παρά από τον ίδιο τον COVID.

Είναι τρελό και δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το βλέπουν. Νομίζω ότι το κάνουν, αλλά φοβούνται να μιλήσουν και, ακόμη χειρότερα, να απολυθούν», κατέληξε.

 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία της:

 

Share this post