Υποβρύχια Εξωγήινη Βάση που Κινείται στους Βυθούς των Ωκεανών, ισχυρίζεται ότι εντόπισε ερευνητής (video)

Υποβρύχια Εξωγήινη Βάση που Κινείται στους Βυθούς των Ωκεανών, ισχυρίζεται ότι εντόπισε ερευνητής (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πολύ γνωστός για τις παράξενες ερμηνείες που δίνει σε διάφορα ευρήματα, Scott C. Waring, χρησιμοποίησε μια online έκδοση του χάρτη του Google Earth και βρήκε μία εξωγήινη βάση, όπως ισχυρίζεται, η οποία κινείται και σέρνεται στον πάτο του ωκεανού για χιλιάδες ή εκατομμύρια χρόνια, όπως δείχνουν τα τα ίχνη στον βυθό.

Το αντικείμενο που έχει 15,3 χιλιόμετρα χιλιόμετρα μήκος φαίνεται να έχει εγκαταλειφθεί, επομένως θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί, εκατομμύρια χρόνια πριν.

Σε όλους του ωκεανούς, υπάρχουν ίχνη που μοιάζουν με δομές ή και δρόμους που κατευθύνονται προς διάφορα σημεία, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ο Scott C. Waring πιστεύει ότι πρόκειται για μία εξωγήινη κατασκευή ή τεράστιου μήκους υποβρύχιο όχημα, που κάποτε ήταν υπεύθυνο για κάποιες από αυτές δομές.

Είναι πολύ πιθανό, επισημαίνει να έχει χρησιμοποιηθεί για εξόρυξη ή για εξερεύνηση των βυθών στους ωκεανούς μας. Αν ισχύουν όλα αυτά που λέει, τότε, θα υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον αν μπορούσε να ανασυρθεί, καθώς η εξωγήινη τεχνολογία μέσα του, θα μπορούσε να δώσει πολλά στην ανθρωπότητα.

Κατά μία άλλη εκτίμηση, θα μπορούσε να είναι εκείνος ο μηχανισμός που «έχτισε» ένα υποβρύχιο τείχος χιλιομέτρων που «δένει» τον πλανήτη μας και φαίνεται σαν να ενώνει τα δύο ημισφαίρια της Γης, λες και κάποτε στο παρελθόν «άνοιξαν» και έπρεπε με κάθε τρόπο κάποιοι να τα συγκολλήσουν!

Θα μπορούσε, άραγε, να είναι ένας φυσικός σχηματισμός που μοιάζει να «ενώνει» και να «συγκρατεί» δύο ημισφαίρια; Θα μπορούσε να είναι κάτι τεχνητό; Και αν «ναι», τότε, ποιοί το δημιούργησαν;

Πραγματικά, είναι πολύ δύσκολο να βγάλει κάποιος συμπεράσματα μόνο από εικόνες που μοιάζουν με κάτι ή θυμίζουν κάτι άλλο. Η φαντασία εύκολα ξεδιπλώνει διάφορες πτυχές και θεωρίες που θα μπορούσαν να σχετίζονται, αλλά ποιά είναι η πραγματικότητα;

Μπορείτε να περιηγηθείτε κατευθείαν στον σύνδεσμο που αποτελεί τις συντεταγμένες της περιοχής ή/και να δείτε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien Base Under Ocean Moving For Thousands Of Years! Google Earth Map, UFO Sighting News.

diadrastika.com

Share this post