«Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους – Δεν μπορούν να γυρνούν και να μολύνουν»: Δείτε τις προτάσεις του Ν.Ανδρουλάκη

«Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους – Δεν μπορούν να γυρνούν και να μολύνουν»: Δείτε τις προτάσεις του Ν.Ανδρουλάκη

ΣΧΟΛΙΟ:ΝΕΟΣ Μ@Λ@$%#@& ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ….?????

Οι προτάσεις του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ που αρέσουν στο Μαξίμου
Μια νέα πραγματικότητα ζει σήμερα η πολιτική ζωή της χώρας, καθώς ο 42χρονος Νίκος Ανδρουλάκης, είναι ο μεγάλος νικητής του β’ γύρου των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Ν.Ανδρουλάκης θέλει να φέρει μια «ανανέωση» στο ΚΙΝΑΛ, το οποίο πιθανότατα θα μετονομαστεί σε ΠΑΣΟΚ και κάτι άλλο, και ήδη υπάρχουν πολλά ερωτήματα για την επόμενη μέρα.

Όπως σας αποκάλυψε ήδη το pronews.gr ο Ν.Ανδρουλάκης έχει «πατέρα» τον Κώστα Λιαλιώτη, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στον Βαγγέλη Βενιζέλο. Ποιες είναι όμως οι προτάσεις του για τον εμβολιασμό;

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ακριβώς τις προτάσεις του για τον εμβολιασμό και την υποχρεωτικότητα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «πρέπει να τον επεκτείνουμε και όχι με τους όρους των 100 ευρώ που έβαλε ο Κ.Μητσοτάκης, δηλαδή όποιος έχει 200 ευρώ μπορεί να γυρνά και να μολύνει χωρίς να είναι εμβολιασμένος;».

Ο Ν.Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι αυτή η επέκταση της υποχρεωτικότητας πρέπει να γίνει «με Covid-pass, όπως γίνεται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το κόστος είναι ότι δεν μπορεί να μπαίνεις όπου θέλεις. Να το κάνουμε πιο ισχυρό, να είναι μόνο σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία».

Σύμφωνα με τον Ν.Ανδρουλάκη ο λόγος που πρέπει να γίνει η επέκταση της υποχρεωτικότητας με Covid-pass και όχι με πρόστιμο 100 ευρώ είναι γιατί ένας εύπορος πολίτης μπορεί εύκολα να πληρώσει τα 100 ευρώ και να παραμένει ανεμβολίαστος.

«Τι έχει κάνει η κυβέρνηση, ένας που μπορεί να δίνει 100 ευρώ τον μήνα συνεχίζει κανονικά να μολύνει. Εγώ λέω κάτι άλλο, είτε έχεις 100 ευρώ, είτε όχι, υπάρχει Covid-pass, αναγκάζεσαι να είσαι εμβολιασμένος, για να έχεις ισότιμη πρόσβαση, όπως οι υπόλοιποι», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους δημόσιους λειτουργούς.

Για την ονομασία του ΠΑΣΟΚ

Όσο για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ για την οποία μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης χθες το βράδυ αυτή μοιάζει μάλλον αδύνατη καθώς το ΑΦΜ του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει πολλά χρέη και άρα η επαναφορά του ονόματος είναι δύσκολη.
Οι πληροφορίες λένε ότι το νέο όνομα θα συμπεριλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ και κάτι άλλο. Ίσως νέο ΠΑΣΟΚ ή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

pronews.gr

Share this post