Υπό ΠΛΗΡΗ ΡΩΣΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ η Αζοφική Θάλασσα – ΠΑΡΑΤΑΝΕ λιμάνια οι Ουκρανοί, κατακλύστηκαν οι δρόμοι της Μαριούπολης! ΒΙΝΤΕΟ

Υπό ΠΛΗΡΗ ΡΩΣΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ η Αζοφική Θάλασσα – ΠΑΡΑΤΑΝΕ λιμάνια οι Ουκρανοί, κατακλύστηκαν οι δρόμοι της Μαριούπολης! ΒΙΝΤΕΟ
Γεμάτη Ρώσους στρατιώτες η «Ελληνική» πόλη…

Η Αζοφική Θάλασσα με τις πόλεις και τα λιμάνια της είναι πλέον υπό πλήρη ρωσικό έλεγχο!

Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα θα δείτε ακόμα ένα λιμάνι το οποίο κατέλαβε η Ρωσία αμαχητί με τις εγκαταστάσεις σχεδόν ΑΘΙΚΤΕΣ!

«Η άφιξή μας εδώ αποτελεί ορόσημο για την περιοχή και ανοίγει νέες ευκαιρίες για την Μαύρη Θάλασσα γιατί πλέον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ουκρανικές εγκαταστάσεις για την διαχείριση μεταφορών», αναφέρει Ρώσος στρατιώτης.

Στο βίντεο φαίνεται το ρωσικό πλοίο «ΑΛΙΓΑΟΤΡΑΣ», βαριά εξοπλισμένο, το οποίο μεταφέρει εξοπλισμό στους Ρώσους στρατιώτες. ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ 20 ΤΑΝΚΣ Ή 40 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, προκειμένου να πολεμήσουν, μεταξύ άλλων, στο μέτωπο της Μαριούπολης.

Οι Ουκρανοί ΝΑΖΙ το σκάνε ανάμεσα στους πολίτες!

 

 

Η Μαριούπολη έχει σχεδόν εκκαθαριστεί πλήρως, καθώς απομένουν ελάχιστες εστίες αντίστασης.

Εξάλλου, οι εναπομείναντες νεοναζί του Τάγματος Αζόφ πλέον έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά και εφόδια και σύντομα δεν θα μπορούν να συνεχίσουν.

Σημειώνεται ότι ήδη μέλη του Τάγματος Αζόφ έχουν συλληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από την πόλη ντυμένα γυναίκες.

Μόλις ανακηρυχθεί πως η Μαριούπολη τελεί υπό τον πλήρη έλεγχο των Ρώσων το ρωσικό Επιτελείο θα προχωρήσει στις επόμενες φάσεις της στρατιωτικής επιχείρησης.

 

 

 

 

Share this post