Φωτογραφία Polaroid Λευκού Ερπετοειδούς

Φωτογραφία Polaroid Λευκού Ερπετοειδούς

Το παράξενο ον δείχνει να φωτίζεται από ένα φως πλάσματος την ώρα που αυτό σβήνει. Είναι αόρατο στο γυμνό (ανθρώπινο) μάτι, αλλά οι κάμερες το πιάνουν. Μην ξεχνάτε ότι ο λόγος που έκλεισαν την Polaroid ήταν επειδή έπιανε τα ενεργειακά πεδία σε χαμηλό φωτισμό. Ο συγκεκριμένος ερπετοειδής είναι δέκατης φυλής «λευκός δράκος». Ενα είδος ανώτερο από τους άλλους που ζει στο Αστρικό πεδίο, αλλά μπορεί να υλοποιείται κι εδώ. Γι’ αυτό και η επέμβαση των κυβερνητικών της Majestic 12.

[…]Η αρχική φωτογραφία Polaroid είχε γρατσουνιές, που εμφανίζονται σαν διαγώνιες γραμμές στην εικόνα. Σημειώστε και το πορτοκαλί αντικείμενο, πάνω και στα δεξιά του πλάσματος. Υπάρχει επίσης κι άλλο ένα πορτοκαλί αντικείμενο τελείως δεξιά. Υψηλής αναλύσεως σαρώσεις δεν μπόρεσαν να δώσουν σίγουρο αποτέλεσμα. Αυτό που προτείνουν είναι η παρουσία ενός δεύτερου πλάσματος στα δεξιά και ίσως, μια δομή στο υπόβαθρο, πίσω από το πυκνό φύλλωμα. Κάνω κάθε προσπάθεια να προστατέψω την ταυτότητα και την ασφάλεια αυτών που την τράβηξαν. Για αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω περισσότερο.

Στην αρχή του έτους μου γνώρισαν ένα άτομο που μόλις είχε μετακομίσει στο Bloomington της Indiana, στις ΗΠΑ. Είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την τοπική δραστηριότητα των UFO. Για τους σκοπούς αυτής της αναφοράς, θα αναφέρομαι σ’ αυτό το πρόσωπο ως  «Adrian». Κάλεσα τον Adrian να έρθει μαζί μας σε μια νυχτερινή παρατήρηση, πήγα και τον πήρα από το σπίτι του στο Bloomington. Ενώ ήμασταν εκεί μου έδωσε την φωτογραφία ενός παράξενου όντος. Ο Adrian μου είπε ότι ήταν ένας ερπετοειδής κι ότι είχε πάρει την φωτογραφία από ένα φίλο του που είχε υποστεί απαγωγή, στα Ανατολικά.

Ο φίλος του, σύμφωνα με τον Adrian, ήταν θυμωμένος με τις συνεχείς παρεμβάσεις στην ζωή του και αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία κατά την διάρκεια μιας επισκέψεως από τους εξωγήινους με την Polaroid του. Φοβούμενος τις επιπτώσεις της δράσης του, έδωσε αυτήν την φωτογραφία σ’ ένα έμπιστο φίλο του για φύλαξη.

Μέρες αργότερα, ο άνθρωπος αυτός δέχθηκε επίσκεψη από στρατιωτικούς/κυβερνητικούς που απαίτησαν να τους δώσει την φωτογραφία. Οταν απάντησε ότι δεν είχε πλέον την φωτογραφία, απάντησαν (παραφράζοντας), «Καλά, καλύτερα να μην την δείξεις σε κανέναν, γιατί θα πάθεις …αυτά κι αυτά.»

Αφού σκέφτηκε τις απειλές για ένα διάστημα, αποφάσισε να μην ενδώσει στις απειλές. Συνέχισε κάνοντας αρκετά αντίγραφα και τα έδωσε σε πολλά έμπιστα άτομα της ζωής του.

Ο Adrian μου επέτρεψε να κάνω αρκετές σαρώσεις της φωτογραφίας πριν φύγει για το καλοκαίρι. Μου υποσχέθηκε να μάθει περισσότερες πληροφορίες από τον φίλο του στο μεταξύ και να μου τις πει όταν θα επέστρεφε τον Αύγουστο. Τώρα είναι ήδη Σεπτέμβριος και δεν είχα νέα του Adrian, οπότε τον κάλεσα στο τηλέφωνο να δω αν είχε γυρίσει. Ο αριθμός ήταν εκτός λειτουργίας.

Μετά από κάποιους δισταγμούς, αποφάσισα να δημοσιοποιήσω την φωτογραφία, καθόσον πίστευα ότι ήταν πολύ σημαντική για να κάθεται στο συρτάρι μου. Μπορείτε να αποφασίστε μόνοι σας ένα θα την λάβετε υπόψη.  Εάν η φωτογραφία είναι αληθινή (πράγμα που πιστεύω), τότε αντιπροσωπεύει το πιο εκπληκτικό κομμάτι αποδείξεως που έχω δει μέχρι σήμερα. Ως προς την επίσκεψη εξωγήινων στην γη.[…] Lynn Taylor /13- 10-1999.

Majestic 12

Το απόλυτο «μυστικό» είναι η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ηλιθίων με την υπόσχεση ενός «μυστικού» στο οποίο έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι, θα τους κάνει έναν από τους «εκλεκτούς».

Στόχος, είναι η εξάλειψη όλων των θρησκειών εκτός από τις δικές τους, η εξάλειψη όλων των κρατών εθνών και, ο πλήρης έλεγχος και η ιδιοκτησία των πάντων και ο καθένας, παντού, κάθε στιγμή της ημέρας, για πάντα. Για «εκλεκτοί» μόνο λίγοι έχουν επιλεγεί για την πρόοδο πέρα από την 13η Βαθμίδα (Ιεροτελεστία του York) ή την 32η Βαθμίδα (Σκωτσέζικη Ιεροτελεστία). Οσοι επιλέγονται εξαφανίζονται πίσω από το πέπλο και γίνονται ένα από τα «Χίλια σημεία του Φωτός» αλλά είναι πιο σωστά γνωστοί ως «Μάγοι».

Υπάρχουν κάθετες και οριζόντιες διαδρομές για την μύηση και πολλές διασυνδεδεμένες βαθμίδες στα υψηλότερα επίπεδα μεταξύ των διαφόρων Βαθμίδων και των μυστικών κοινωνιών. Ενας Τέκτονας 32ης Βαθμίδας θα μπορούσε, για παράδειγμα, να έχει στην πραγματικότητα πάνω από 100 διαφορετικούς βαθμούς. Η διαδικασία για την μύηση και οι όρκοι αίματος έχουν πάντα την προστασία των Illuminati σ’ έναν χριστιανικό κόσμο που είχε την τάση να “κάψει στην πυρά” όσους διέφεραν στην πίστη ή την φιλοσοφία. Το «καίγοντας ζωντανούς» του Jacques De Molay, η καταδίωξη ανδρών, όπως ο Gallileo και ο Giordano Bruno από την Καθολική Εκκλησία και η καταδίωξη των Ταγμάτων τους, οδήγησε τις Αδελφότητες στο μίσος κατά του χριστιανισμού και στο στόχο της εξόντωσης όλων των θρησκειών εκτός από τις δικές τους.

Μπορείτε να επαληθεύσετε το στόχο των Illuminati αν επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Τεκτονισμού της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας (Freemasonry’s Grand Lodge of Scotland) Θα παρατηρήσετε την σημαία της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας και εμφανίζεται και η “Οικουμενική” σημαία του Τεκτονισμού.

Εάν επιθυμείτε να παραμείνετε ελεύθεροι, θα πρέπει να αγωνιστείτε γι’ αυτό … όχι επειδή θέλουμε να πολεμήσουμε, ή θέλετε να πολεμήσετε, αλλά επειδή οι προδότες δεν θα μας δώσουν άλλη επιλογή στο θέμα. Θα υπάρξει είτε μια επανάσταση (μαρξιστική επιλογή) ή θα υπάρξει μια σοβαρή προσπάθεια για την αποκατάσταση της συνταγματικής δημοκρατικής κυβέρνησης βάσει του νόμου (η επιλογή των πατριωτών).

Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει πόλεμος των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με τα μαρξιστικά τσιράκια της ανατρεπτικής συντεχνίας της δυσωδίας της νέας παγκόσμιας τάξης των ΗΠΑ. Η Αρχιτεκτονική των Συνεπειών της Σύγχρονης Πολιτικής Εξουσίας ως Σήμερα, Απόκρυφες Μυστικές Κοινωνίες, Ανατρεπτικοί Οργανισμοί, ΑΤΙΑ.

…Αναζήτησε το άρθρο Majestic 12 (Οι 12 Μεγαλειότητες)

@Ιων Μάγγος / απόσπασμα από άρθρο μου στην θρυλική miastala.com / 2009

Share this post